Bildirim
Gran Turismo 6'nın Algıladığı Ucuz Kollar
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yav vallahi şu türk insanının samimiyeti yeter =) -
quote:
Orijinalden alıntı: zLucas
yav vallahi şu türk insanının samimiyeti yeter =)
Kardeşimle yarış yapacam yapamıyorum, o yüzden yani Neden öyle dedin ki :D -
Dostum sony orjinal kol disinda kol alma derim neden dersen tepkileri orjinale gore cok agir tepki veriyor yaris oyunlarinda kol secimi cok onemlidir bendede var cakma kol ama yaris oyununda asla denemiyorum..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: shiftdriver
Dostum sony orjinal kol disinda kol alma derim neden dersen tepkileri orjinale gore cok agir tepki veriyor yaris oyunlarinda kol secimi cok onemlidir bendede var cakma kol ama yaris oyununda asla denemiyorum..
Ya geçen Teknosa'da Kontorland'ın kolunu gördüm. Joystick'ini inceleme fırsatım oldu. Rahattı biraz o yüzden sordum. Dediğiniz iyi güzel de internetten alırken kime güveneceğini bilemiyor insan. Orjinal olmayan kol bile orjinale çok benziyor. -
Yok sizin kontrolcüde sorunlar sanirım tüm kontrolçüleri algılıyor GT ayrıca siz yine de gt6 konusuna gelin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ö1f1
Yok sizin kontrolcüde sorunlar sanirım tüm kontrolçüleri algılıyor GT ayrıca siz yine de gt6 konusuna gelin
Benimki NT'den alma kablolu Snopy kol yani. Algılamamasını ona bağladım. Hani Fifa 14 gibidir diye düşündüm ama yarışa girince görmüyor ilginç. -
biraz geç olacak ama TX Duoshock 3 kesinlikle tavsiye ederim 40TL gibi bir fiyatı var ve kalitesi diğer kollara göre gerçekten iyi ve BT üzerinden çalıştığı için kullanımı rahat.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X