|
Gran Turismo 7 4K/60fps ve ışın izleme desteği ile geliyor
-
-
80€
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
80 tl olsa bir kişi bile ağzını açıp laf etmezdi, hatta umrumuzda bile olmazdı.
-
80₺ maalesef bizim için hayal bu saatten sonra
G29 destekleyecek mi ?
desteklicekmiş
-
@zildjiann Yazının sonuna doğru ''ulta hızlı ssd'' ifadesi var.Haberi okurken kişisel bir yorumuş gibi duruyor onun yanına normal bir ssd den kaç kat hızlı olduğunuda yazarsanız daha anlaşılır olur diye düşünüyorum.
-
Umalım da 2 yıl sonra ama AAA kalitesinde gelsin; GT5 Prologue faciası gibi çıkış yapmasın, ps3'ün en iyi oyunlarından birisi GT5 idi ama Prologue o kadar kötüydü ki Alfa aşamasında gibiydi!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 1 Ekim 2020; 13:57:45 >
-
Ah sony ah driveclub in fişini cekmeseydin, studyoyu dagitmasaydin da bi efsane de oradan görseydik ne olurdu.
-
Ps 5 de kırarlar artık yoksa 80 evro kim verecek oyunlara veya oyun takas forumları baş gösterir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Gerçek zamanlı ışın izleme var ama epey düşük çözünürlük ile. Sonradan iyileştirilir mi yoksa konsolun ışın izleme performansını mı ortaya koyuyor bilemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6s -- 1 Ekim 2020; 18:3:38 > -
Gts zaten prologue’du keşke konsolun çıkışına yetişse gt7.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
17gb sn olarak başka haberde okumuştum. Onu da bekliyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
80 Türk Lirası = 10,33 ABD Doları
-
aç youtubu,
abonelerinden zengin olan tiplerin
oynayışını seyrederekte
kendinizi tatmin edebilirsiniz ! :)
-
Evet özellikle Forza tarzı bir oyunun eksikliğini PS tarafında hissetmemiş olurduk. Çok iyi bir IP yi kaybettiler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 6sGerçek zamanlı ışın izleme var ama epey düşük çözünürlük ile. Sonradan iyileştirilir mi yoksa konsolun ışın izleme performansını mı ortaya koyuyor bilemiyorum.
Ayni ışın izleme asetto corsada var o yuzden arac haric cevre detayi ve grafik igrenc demek ki baya zorluyor gucu. İyi olmus zamaninda demistim biraz daha gercekci yapsinlar diye gt yi demek ki beni duymuslar.
-
Güzelim nesil şu ray tracing saçmalığıyla geçmese keşke. Hayvan gibi gpu kullanıyor. Bunun yerine fizik, AA, AF, Texture, gölge kalitesi gibi detayları geliştirseler çok daha iyi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
80€
|
Ah sony ah driveclub in fişini cekmeseydin, studyoyu dagitmasaydin da bi efsane de oradan görseydik ne olurdu.
|
Benzer içerikler
- whatsapp çökerten mesaj kopyala
- ipad whatsapp var mı
- uygulama indirmeden karekod okutma
- internet tarayıcıları
- snapchat hesap silme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X