Şimdi Ara

Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.814
Cevap
121
Favori
237.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İmkan varsa ön siparişi vermek gerek tabi imkan varsa

Arkadaşlar direksiyon setiniz hangi marka

ben şu an temiz bir vede garantili 2 el G29 bulup aldım

belki fanatecin dd prosunu ve v3 csp pedalınıda almayı düşünüyorum fiatlarda uçtu gerçi

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt

Üstad bir masaya bağladım, uygun bir sandalye koydum, o şekilde devam ediyorum. Yapacak bir şey yok şu anda. Her şeyin fiyatı uçtu gitti. Ayak bileklerimi rahat hareket ettiremediğim için tur zamanım mutlaka etkileniyor, arada ağrıda çekiyorum ama yapacak bir şey yok. Aslında buna da çözüm denir mi bilemedim. Tüketici hakem heyeti kararı ile G29 um yenisi ile değiştirildi ama her nedense bu adamların yaptığı bu ergonomik olmayan şeyi iade edip sonrasında paramı almayı düşünemedim. Bunu sadece kendi satın aldığım satıcı bazında söylüyorum, diğerleri için değil zira diğerlerinin ürünlerini görmedim ve kullanmadım lakin bizler tüketici olarak hakkımızı aramıyorken satıcının bize iyi ürün vermesini talep etmek, kurdun önüne atılan kuzunun, kurt tarafından yenmemesini beklemek gibi...

• Kafkaslı57 kullanıcısına yanıt

Bende Logitech G29 var. GTSport ile verimli ama diğer oyunlarda evde kazı çalışması yapıyormuş gibi. Giriş seviyesi için ideal, tabii bunu da ileri seviye deneyimleyip söylemek isterdim ama yorum ve videolardan anladığım kadarıyla normal. Pedal seti bence iyi değil, aralık çok kısa ben daha fazla mesafe olsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum. İnsanlar genelde G29'un pedal setini garanti süresi bitince mod ile daha verimli hale getiriyorlar. Özellikle fren pedalı verimli değil. Yine de alınabilecek en iyi giriş seviyesi direksiyon+pedal seti G29. Soru ile beraber ön inceleme gibi oldu ama en azından düşünen varsa bir ön fikir olsun istedim :D

• Öncelikle g29 u mutlaka bir standda kullanmalısınız game pro stand 950 tl tam fiyat performans standı

artı g29 un pedal yerlerini mutlaka değişin eğer debriaj pedalını kullanmıyorsanız onu ortaya alıp freni en sola kenara alın ve iki ayak gaz fren şeklinde kullanın hem ayakların arası daha açık olup rahat kullanmanızı sağlıyor

• Kardeşlik yaparak yarı fiyata alınmış oluyor, başka bir çözüm bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda_tirmas -- 17 Aralık 2021; 13:32:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |
    Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |

Stand bu pedallarıda üstteki fotodaki gibi değiştirdim çok basit yarım saatte hallettim

• Debriaj pedalı ortada

Ali abi dediğin set bu mu? https://www.gamestandpro.com/siparis/gamestandpro-oyuncu-standi/

Ben de Ezrumlunun sattığı WSP stand var tabiri caizse suyu çıktı. Bir de ortadan direk geçmesi kullanmayı da ergonomik olarak çok zorlaştırıyor. Fiyatı da makulmüş aslında.

• Hocam benim alanım dar maalesef. Masa seçeneğim yok. Sanırım Ali abinin tavsiye ettiği gibi bir set alacağım. WSP tam bir tasarım faciası.

Abi iş nerelere gelmiş Hatırlıyorum şuradan 4-5 sene önce bile sim ekipmanları konusunda 3 bin EUR'luk DD setler havada uçuşuyordu. Şuan şahin -doğan almak daha mantıklı olduGran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | 

• Fransızların hakkını verememişler ne peugeot var ne renault. Citroen dede sırf vision gt konsepti olduğu için koymuşlar. Ayıp

Hayırlı olsun abi, güle güle kullan. Ben de şuanlık 4'ten devam ediyorum. Kur fena patladı, aslında bu sene başında yurtdışına çıkıp almak epey makule geliyordu 4 bin TL'den belki düşüğe bile geliyor olabilirdi Şubat ayında Ağbal kovulmadan önce. Şimdi hem karaborsa hem de dışarıdan alınsa bile 8-9 bine mal oluyor (şimdilikGran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | ) .

Umarım tüm forumdaşlar olarak bir gün şu beyaz makinenin nur cemalini görebilirizGran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | 

• Hocam mümkün olduğunca hızlıca siparişi geçin bence Sony hiç acımaz yapıştırır valla. Bu fiyatları sonra mumla aramayalım.

• genelde ön siparişte fiyat değişmiyor. Oyun çıktıktan sonra fiyatını artırıyorlardı hep geçmiş senelerde.

• arda_tirmas kullanıcısına yanıt
    Yarı fiyat bile çok benim için, bir de onda yarı yolda bırakmayacak biri lazım hep sıkıntı. Teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gran Turismo 7 Kitapçığı Ferrari F8 ve F12'yi Onaylıyor, Araba Satıcıları ve Ayarlama Hakkında Daha Fazla Detay

Gran Turismo 7 Booklet Confirms Ferrari F8 and F12, More Details on Car Dealers & Tuning

Çeviridir :

Bir Twitter kullanıcısı, Japonya'daki bazı mağazalarda bulunan ve 4 Mart'taki lansmanından önce bize oyun hakkında daha fazla bilgi veren ücretsiz tanıtım Gran Turismo 7 kitapçığından bir dizi resim yayınladı .

Ulusal elektronik perakendecisi Yodobashi Camera'nın bir şubesinde “riku” tarafından bulunan kitapçık, kendileri görmek isteyen Japon üyelerimiz için ücretsiz olarak mevcuttur.

Beklediğiniz gibi tamamen Japonca, ancak yine de görüntüler, çevirilere girmeden önce bile bol miktarda bilgi veriyor.

Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |rikutwitter
    “ヨドバシカメラに行ったらGT7のチラシ?薄いパンフレットが置いてありました。誰でも持って帰れます。各要素が今までSNSで流れていた情報より少し詳しく書かれているけど、ネタバレになっちゃうかな。中身見たいですか? #GT7 #グランツーリスモ7”
    https://twitter.com/bookkyamp/status/1471727398337257473

Bu, Twitter dizisindeki ilk görüntülerden biriyle başlar. Sayfanın “Brand Central” bölümü için ekteki resim, ikisi de bugüne kadar Gran Turismo'da görülmeyen bir çift Ferrari modelini gösteriyor. Ön planda, kırpılmış olmasına rağmen, 2020 Ferrari F8 Tributo'yu görebiliriz, daha eski bir F12berlinetta - kesin olarak söylemek zor olsa da belki F12tdf - arka planda gizlenir.

Bu bölümlerle ilgili metin, 2011'den beri 60 üreticiden 300 otomobilin Brand Central'da satın alınabileceğini söylüyor. Sayımıza göre, şimdiye kadar sadece 48 üretici gördük ve 2011 veya daha yeni modellerden sadece 200 araba gördük, hatta GT Sport'un GT7 için tüm araba listesi de dahil . Bu, otomobil gösterimleri açısından hala çok şey olduğunu gösteriyor.

Brand Central'a ek olarak, ana menü ekranlarından da bildiğimiz gibi, kullanılmış bir araba bayisi var. Bunun metin açıklaması, 1980'ler ve 1990'lardan "ünlü" arabaların burada günlük olarak yenilenen bir dizide görüneceğini söylüyor. Bu, stokların günlük olarak değiştiğini gören önceki GT oyunlarındaki aynı işleve geri dönüyor - ancak daha önce gördüğümüz benzer bir düşük kilometre veya "siyah güzellik" özelliği olup olmadığını bilmiyoruz.

Daha önce gördüğümüz, yüksek değerli veya benzersiz araçlara sahip gibi görünen “Brighton Antikaları” bölümünden bahsedilmiyor. Bu sadece fotoğraflanmamış bir sayfada olabilir.

Bununla birlikte, metin, evinizin garajında ​​1.000'e kadar araba depolayabileceğinizi belirtiyor, ki bu, son Sahne Arkası videosunda ima edilen 428 kişilik araba listesi varsa , her şeyden iki tanesi için yeterlidir. En azından başlamak için…

Çeşitli ayar ve kişiselleştirme bölümleri de broşürde ayrıntılı olarak açıklanmaktadır; "tuning shop" lastikler, frenler ve süspansiyon yükseltmelerinin yanı sıra turbo ve süper şarj, araç sağlamlığı ve ağırlık azaltma gibi beklenen işlevlere sahiptir.

Bir resim, bir R34 Skyline için geniş gövdeli bir kiti gösterir (makul bir 50.000 cr'de, oyunun Japonca versiyonu için 5.000.000 cr'ye ölçeklenmiştir), “GT Auto” metni ise 600 aerodinamik öğeyi ve 130 farklı tekerlek türünü tanımlar.

Lisans Merkezi gibi geleneksel oyun işlevleri de geri dönecek. Ekteki resim, bir fren testi gösteriyor gibi görünüyor ve metin, yarışçıların temel işlemlerden tüm kurslara kadar - GT Sport'un Pist Deneyimi gibi - araba kullanmayı öğrenebileceğini belirtiyor .

Bir sonraki bölümün adı “Görev Mücadelesi” olsa da, listede biraz daha sıra dışı öğeler var. “Sıfır-yon” yarışını (0-400m drag yarışı), drifti, “en hızlı meydan okuma”yı ve “müziğe yarış” gibi görünen şeyleri detaylandırıyor. Şu anda bu son maddeden ne yapacağımızdan tam olarak emin değiliz.

Ek olarak, "90'dan fazla" devre düzeninin bir başka onayını aldık ve yeni Deneme Dağı , Yüksek Hızlı Halka ve Derin Orman dahil olmak üzere 91'i zaten gördüğümüzü düşünüyoruz . Şüphelendiğimiz gibi , önümüzdeki birkaç hafta içinde Apricot Hill de onaylanırsa, bu muhtemelen lansmandaki tüm parçaları hesaba katacaktır.

Kitapçık ayrıca, dünya çapında 40 ülkede arabalarınızı çekebileceğiniz 2.500 yer ile çok sayıda Scapes lokasyonunu doğrulamaktadır. Bu , GT Sport olarak Scapes konumlarının iki katından fazla ve oyunun ömrü boyunca daha fazlasının gelmesini bekliyoruz.

4 Mart'a kadar daha fazla ayrıntının ortaya çıkması için hala bol zaman var ve bu kitapçık Sony'nin şu anda büyük bir pazarlama atağına başladığını açıkça gösterdiğinden, bir sonraki bilgi yüzeyine kadar uzun sürmesini beklemeyeceğiz.

Kaynak :

Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |gtplanet
    Gran Turismo 7 Booklet Confirms Ferrari F8 and F12, More Details on Car Dealers & Tuning
    https://www.gtplanet.net/gran-turismo-7-booklet-20211217

• mart'ta çıkış yapacak ancak youtube'da çok az gameplay video'su var, daha fazla olması gerekmez mi? forza çıkmadan her yer video kaynıyordu.

• digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt

Cunku sony bile bu adamlara guvenmiyor. Oyun cikmaya yakin olmasina ragmen ne bekleyenleri pohpohluyorlar ne de " bakin geliyoruz " diyorlar. 

Pes in bile zamaninda the pitch ours diye slogani vardi. 

Bence gt sports un yarisini yani sports dlc idi, simdi diger yarisini cikartiyorlar. 400 kusur araba olacakmis cikisinda. 

Bu adamlar 10 kusur sene once de gt5 prologue diye bir halt cikardi gt5 den once. 

Yine 10 sene once cikisinda 1000 den fazla araba olan gt oyunu olan seri de surunuyor. Sony cok sever boyle markalarini spin off larla icini bosaltip yok etmeyi. Activision her sene nasil cod cikarip yapiyorsa sony de her oyununda onu yapiyor. 

Biraksalar da MS oyunlari gelse en azindan PS alan adam forza oynasin.cunku kendi markalarini mahvetmek gibi sony nin kabiliyetinde olan yetenekleri var.Isini yapanlar yapmasi gereken seyleri yapmayip boyle sacma sapan DLC nin diger yarisiyla ugrasiyorlar. 

Bir de cross gen oyun. Artik ps6 cikinca yeni bir Gt8 gelir , o da ps5-6 cross gen olur. Ortada hicbir zaman potansiyelini yansitmayan oyunlar olur. 

O dediğinizi yapacağım ama garanti bittikten sonra denerim, resimlerden anladığım kadarıyla ergonomik olacağı çok açık. Bununla beraber yazılımsal oluyorsa onu da araştıracağım. Eğer olursa buradan haber ederim. Stand işi şimdilik çok pahalı eğer kendimi çok geliştirir isem ancak öyle daha da profesyonel hale getirmeye çalışırım. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.🤗

• Güzel haber, az kaldı para biriktirmeye devam 🤗

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.