Şimdi Ara

Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.822
Cevap
121
Favori
238.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O set harika, kullanılabilir bir sete benziyor, param olsa bende düşünürdüm. Kendisinin dediği gibi fiyat/performans ürününe benziyor. Hayırlısı olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Derdim o ama aşağıdaki arkadaş ön siparişte fiyat değişimi pek olmuyor diyor, para biriktirmeye devam az kaldı umarım alabilirim.

• digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt

Her Hafta 1 yada 2 Trailer gönderiyorlar. Oyunun çıkışına daha 3 ay var. Bunun Ön inceleme videoları olacak İnceleme sitelerinin makaleleri olacak. Yani şu sıralar bu kadar video bile göndermeleri gayet güzel. :)

Birde bunların turnuvaları vardı hatırlarsanız orada da güzel reklamları yapıldı. Kısacası yapılıyor hatta burada da paylaşılıyor ama üzerine konuşulmuyor pek.

Çünklü kendi sloganları var ki bunu sonuna kadar hissettiriyorlar. " The Real Driving Simulator" daha ne olsun. Başka oyunlar açık dünya oluyor bazı oyunlar Simulasyon oluyor.

Yakında çıkacak "Test Drive Unlimited Solar Crown" adından çokça söz ettireceğine benziyor.

• Cityzens kullanıcısına yanıt
    Merhaba, oyunun ve şirketin tarihini YouTube kanalımda inceledim, baya da bir araştırdım o sebeple, oyunları deneyimlememiş olsam da haklarında biraz da olsa bilgi sahibi oldum. Bu sebeple mesajınız ile ilgili sizinle objektif olduğunu düşündüğüm fikirlerimi paylaşmak isterim;
    Ne yazık ki GT5 ve GT6 iki ana sürüm olarak aynı platforma çıktı.
    GTSport Sony tarafından aslında ilk olarak ara oyun olarak adlandırılırken daha sonra Polyphony hayır bu bir ana oyun diyince ana oyun olarak adlandırıldı. GTSport fizik altyapısı ve sürüş dinamikleri ile GT6 altyapısını kullanan bir oyun.
    Buraya kadar sizinle %100 olmasa da %51 aynı fikirdeyim zira GT6 bence PS4'e gelmeliydi.
    Sizinle ayrıştığım ana nokta ise oyunla ilgili bilgi ve oynanış videoları hakkında, aslında oyunla ilgili güzel paylaşımlar yapıyorlar, bence inceleyecek kişilere vermesinler zira çöp oyunlara sırf inceleme için kendisine verildiğinde iyi ilişkisi bozulmasın diye şişiren siteler ve şahsi YouTube videosu çeken yayıncılar var. Hal böyleyken oyunlarda objektiflik kayboluyor. F1 2021'e harika diyenler F1 2006'da olan, yıllardır gelmesi gereken fizik altyapısına oyun şahane diyorlardı. O yüzden firma kendisi birşeyler yapsın kararı satış rakamları zaten belirler.
    Ayrıca PS5 ile PS4 e de çıkıyor olması ayrıca beni memnun etti. Evime PS5 alacak durumum yok. O yüzden konsolun ömrüne ömür katmak ve sadece bir kısmı değil herkesi memnun etmek bence yine yerinde bir karar olmuş. Eğer bu durum oyunun fizik ve sürüş dinamiklerini olumsuz etkiledi ise o zaman dedikleriniz de haklı olabilirsiniz. Grafik olarak GTSport tan fazlasını beklemiyorum PS4 için ama PS5'te daha farklı olmasını isterim, netice de onu alan da daha fazlasını görmek ister ve hakkı da.

• O sony fanboyları yok mu? emin olun, Sony brandının bu denli kotu ve sırtından zincirli bir sekilde tuttunmasının tek sebebidir.

Yabancı ve su foruma giriyorum. diyaloglar su sekilde

Finally i got one! ( ne o? ps5 almıs arkadas)

sanki ps5 konsolunun oyunlarının oyun dunyasında bir yeri varmıs, cok sahane birsey yapmıs gibi

TR icin konusuyorum kendi borcuyla bilmem kac ay taksitle konsol alıp, hic gormedigi insanlara sanki iyi birseymis gibi

anlatmasi. bir de o borca girip '' kendisini kotu hissetmesin '' diye fanboy oluyor.

bir digeri ise, ''Days gone harika bir oyun . offf efsane oyle boyle degil ''der.

baska biri photo modunda bos bos Aloy un fotograflarini cekıp '' HZD is awesome no doubt about that ''

diye adeta pohpohlayıcı seyler yapmalari.

Tamam bir şeyleri sevmek begenmek subjektif birsey. ama bu subjektifi 100 kusur milyon satmıs konsolun kac kullanıcısı der

ve sony de buna ikna olup '' Biz su oyunun ikincisini yapalım, verelim acık dunyayı, kulelere cok pardon, ejderhaların tepesıne cıkıp map sync ettirelim. '' deyip . anlamsız anlamsız oyun yapar.

Sonra oyun PC ye cıkar fanboylar '' HZD ve days gone cok da guzel oyun degil '' derler.

Sonra yabancının biri cıkıs gununde ps4 alır, ve bununla ilgili olarak post acıp aynen sunları yazar

'' Ps4 um bugun hala calısıyor. sony ye ne kadar minnet duymak ve bunu da sizinle paylasmak isterim ''

Bende cevap verdim. yahu neden minnet duyuyorsun?? Sen o gun kalkıp 400€ 400$ 375£ para vermedin mi?

Bir de bunlarla yetinmeyip, konsol oyunlarina para vermedin mi? PS3 de bedava ve kotu olan online server kalitesini Ps4 te de aynı olan ve online oyun oynamak icin havadan 60$ yıllık sony ye para vermedin mi?

en onemlisi konsolun basında yada oyunlarinda effor harcayıp baska seyler yapacakken bunu sony ye karsı lutuf edip kullanmadın mı?

Bunların karsılıgında eglendin, ve partnerinle yada arkadaslarınla eglendin. kendi paranla kendi efforunla.

Sony sadece bir opsiyondu.

Bunları boyle anlatıyorum. Adam kalkmıs bana '' senin xbox live uyeligin kesin profilinde 14 yıl olarak gozukuyordur '' diyor.

Al birini vur otekine.

Sımdı bu tarz seyleri okuyan insanlarda kendi kendine '' adam gercekten eglenmis benim neyim eksik '' diye tutup sony konsolunu alarak aynı seyleri yasayacagını dusunuyor.

Bu oyunlarda da oyle . GT bahsediyoruz. Serinin geldigi yer ortada. ben GT oyunun la ligaya benzetiyorum. o denli beceriksizler cunku .

Seriyi biliyoruz. neler yaptıgını duyduk, sonradan gorduk. yada kımıleri sahit oldu. Ben GT nun potansiyelini biliyorum.

Zamanında herkes tarafından sevilen bir oyundu cunku oncuydu. 10 sene once 1000 kusur araba ile oyun cıkıyor.

2017 de 170 kusur arabayla cıkıyor. Bir de utanmadan full price istiyor. Aynısını Drive club ta da yaptı .

ne oldu? Sony kendi ayagına sıktı. Youtube da ps3 doneminde ki harika oyunlardan bahseden yabancılar herkes motor storm oyunlarından bahseder. Nerede oyunları? yok . cunku sony Motor storm u yapan evolution studyoyu kapattı.

Polyphony digital'i kapatmayı da dusunselerdi keske cunku bir halta yaramadı gecen nesil. Evolution en azından yeni birseyler denedi.

Birde neymis cıkısından sonra ekleyeceklermis. cıkarma o zaman. cıkarıyorsan adam gibi cıkar. Ben restorana gidip yiyecegim menunun fiyatini verip , oradan bana eksik birseyler verirlerse geri odemesini isterim. yemedigim, oldugunu iddia ettikleri seyleri nasıl da '' oldu '' diye dusunebilirim.

GT aynı gow gibi sony nin icini bosalttıgı ve isminden para kazanmak icin yaptırdıgı kimliksiz ve en onemlisi kontent bakımından koftesi alınmıs bir ekmek gibi.

Ya koskoca tanrıları kasap gibi kesen adama cicek toplatıyorlar. bir de bizi aptal yerine koyup karsıdan karsıya gecmek icin X O a bas diyor oyun. Bu sony yi kesinlikle bizimkiler yonetiyor.

• Cityzens kullanıcısına yanıt
    Olayın sonunda verdiğiniz örneğe katılmamak elde değil en azından God of War'ın içinin boşaltıldığını bir tek ben düşünmüyorum.
    Araç sayısı konusunda dedikleriniz doğru, güncelleme ile gelecek araçlar hakkında bence sorun yok ama dediğiniz gibi tam olsa daha güzel olur ama muhtemelen süreci uzatmak istemediler zira konsollar teknoloji olarak artık PC sektörünü x86 mimarisine geçtiklerinden beridir geriden takip ediyorlar.
    PSN olayının ücretine bende karşıyım, dediğiniz babasının malı gibi savunan holiganları bende hoş karşılamıyorum ama yapacak birşey yok. Saygı duyuyorum.
    Sadece GT açısından olaya yaklaştım. Konu GT7 olduğu için bulandırmayalım sonra konu sahibi haklı olarak ikaz ediyor. Ben dediklerinize yanlış dersem düşüncelerinize haksızlık etmiş olurum. Cevap ve yorumunuz için teşekkürler. Uygun bir platformda daha geniş zamanda bu konuya devam edelim. 🤗

• İnşallah oynamaz fiyatı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ümidim yok ama inşallah diyelim 😀

• Ya şimdi inceledim de özel sürüm almaya gerek var mı?

Oyun içi kredi çok önemli değil gibi.

Toyota Yaris veriyormuş, bi anlam ifade etmedi.

30 PSN Avatarı, hiç gerek yok.

Resmi Oyun Müzikleri, ne anlama geliyor bilemedim ama zaten tüm müzik seslerini kapatıyorum normal şartlarda.

Gözümden kaçan bir şey mi var acaba diye sormak istedim.

• BayCicik kullanıcısına yanıt
    Pek de gerek yok bence. Ben zamlanırsa artık alamam diye aldım deluxe.

• gt sport ta deluxe almıştım ama gerek yokmuş demiştim. Paket Puan ve bir kaç araba veriyordu. Zaten hergün araba veriyor puanda rahat oynadıkça kazanılıyor. Bence gerek yok deluxe a.

• Paralel mesajların gelmesi güzel. Kısa zamanda ben normal sürüm siparişi vereyim. Zaten tam para vereceğim tek oyun bu olacak sanırım bu nesilde Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | 

Aynen. Ömer çokiyi stand tavsiye ederim. Bilirsin beni kolay kolay beğenmediğim kullanıp rahat etmediğim ürünü asla tavsiye vermem

2 mesaj üstte zaten

Sorma ömercim hiç sorma iyiki ps5 i falanaldım on gün evvel

te ömer kardeşim inşallah daha iyileri sizlere

• Kafkaslı57 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır abi, benim de hoşuma gitti, bir ara sipariş ederim muhtemelen.

• Ön sipariş verelim fiyat yükselmeden. Aklıma takılan Gran turismo 7’ nin çift hakkı 699tl sürüm mü? Yoksa dijital delexu sürüm mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xdian X kullanıcısına yanıt
    Dijital Delüks 😀

• Xdian X kullanıcısına yanıt

Ps5 standart alırsan çift hak var diye biliyorum öyle aldım bende. Arkadaş ps4 den ben ps5 den oynayacağız.

• iStrange kullanıcısına yanıt

hocam bende emin olamadım altta yazıyor aslında Ps4 ve ps5 diye.

Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.