yeni hesap açıp oyunu ayrı hesap üzerinden alıp normal ps5 pri olarak kullan, paylaşmak zorunda değilsin. kaldı ki gt 7 bu neslin esas yarış oyunu olarak kalır. iş bankası tl işlemlerinde öyle tırtıklamalar yapmıyor, 699 yazıyor ekstrede. |
Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | (19. sayfa)
-
-
genelde insanlar sıfır hesap açıp dijital alıp hesabı satıyor sonrasında. ya da hesabı 2-3 kişi paylaşıyor yüksek fiyatlar sebebiyle. güvenilir insan bulunabilirse sıfır hesap açıp hesabı paylaşmak en mantıklısı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
69 Gün Kaldı..!!
-
Merhabalar, ps5 sec hakkına talip olan varsa ben oyunu almak istiyorum. İlgilenen olursa mesaj atabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ön sipariş tamam umarım beklentilere cevap bir oyun ortaya konur,bu neslin ilk ve son özel yarış oyunu olacak Sony bunun farkındadır.
-
Teşekkür ederim hocam. Valla banka bir güzel soydu beni. Bir arayıp izahat isteyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 25 Aralık 2021; 3:47:14 > -
enpara banka kartı
garanti bonus
deniz bonus
bu kartlar komisyon veya işlem ücreti almıyor hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açık dünya olacak mı forza gibi?
Gran Turismo serisi tam simülasyon pist yarışı oyunudur. O yüzden Forza Horizon ile farklı kulvarda oyunlar
Bu oyuna kimisi simcade kimisi simülasyon diyor. Oyunun yola çıkış parolası Real driving simulator ve bence gerçekçi. Bi Assetto Corsa değil ama bi F12021'de değil. Uzun yıllardır serinin birçok oyununu deneyimleyen sizlerin fikirleri neler?
Simülasyon oyun direk. Tabi oyunu oynarken tüm yardımcıları açarsanız arcade tarafına kayar, o zaman da oynamanın hiçbir zevki kalmıyor tabi
Aynı fikirdeyim. +1
Gt Sport konusunun en beğenilen yorumlarına bakayım dedim. Umarım bu konu öyle olmaz :)
-
Gran Turismo bence simülasyon oyunu ancak kendini geliştirmeli. Çünkü SİM oyuncuları GT'yi bırakıp Assetto Corsa, iRacing tarafına kaydı.
Lakin sim olma iddiasında da günümüzde şöyle bir saçmalık var. Güncel amiral gemisi cep telefonları nasıl ki geceyi gündüz gibi çekiyor ve "vaow ne kadar harika" diyoruz ya aslında o fotoğraflar hiç de gerçekçi değil, gözümüz öyle görmüyor ki. Sim işinde de böyle bir saçmalık peydah oldu bence. Mesela Project Cars, Slightly Mad'ın bir ürünü ve bunu bas bas bağırıyor. Oyun tamamen Shift'in süslü ve aşırı zorlaştırılmış hali. Ancak gerçekte arabalar bu kadar aşırı tepkiler vermez ve sürmesi de o kadar zor değildir.
Kazu, GT Sport çıkacağı zaman bu noktaya parmak basmıştı. Gerçekte araba sürmek o kadar da zor değil. Haklıydı ama onlar da abarttı, herkes oynasın diye sim havasını bir noktada baltalıyorlar. Bir de diğer eksik ki bence en büyük eksik, direksiyon hissiyatının tamamen değişmesi gerekiyor, gerçekçilikten uzak. Bir de şanzıman tepkileri de kaç oyundur maşallah 70 model otomatik vites arabada bile çift kavrama hızında
GT şunları düzeltsin SIM kısmında tekrardan hak ettiği noktalara gelir bence.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar, herkesin yeni yılı kutlu olsun. Sevdikleriniz ve aileniz ile beraber huzurlu ve sağlıklı bir yıl geçirmenizi dilerim 🎉 GT7 içinde aynı temennide bulunuyorum. Yeni yılın en güzel oyunlarından birisi olur umarım 😀
Dediklerinizde haklısınız, bende sizinle aynı fikirdeyim.
Not:
Mesajınıza cevap verdim sanıyordum, geç oldu kusura bakmayın. İyi yıllar...
gt den aldığım zevki hiçbir yaşır oyunundan almadım. forza motorspot veyahut horizon beni sarmadı. hele horizon sevemedim ,boş boş eğlencesine geziyorum 15 dakika sonra kapatıyorum oyunu.
-
Ben her ikisini de deneyimlemedim. Videolarını izledim. Deneyimlemeden anlamak zor ama GT, iyi anlamda ayrı bir segmentte gözüküyor.
Estağfurullah hocam, ne kusuru, o nasıl laf.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X