Ben çevreciyim kardeşim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | (21. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sesli güldüm 😂 +1 . Uzun yıllarını verince insan sıkılabilir üstad, sizde haklısınız...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnternette bolca karsilastirma vardir ama bursdaki insanlarin yorumlarina guveniyorum. G29 ile G923 arasinda cok fark var mi ? G29 alip geceyim diyorjm oyle pro degilim sonucta tabi pratik yapa yapa pro da oluruz. İstanbul trafiginde arac suren insaniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul'da yakıta zam yapmadılar galiba üstad 😂 g923 için Jason Tahincioğlu'nun eracingacademy isimli sitesi var oradaki inceleme linkini aşağıya bıraktım;
https://www.youtube.com/watch?v=ACOrsEvsrbk&feature=youtu.be
Bir de bence çok fark yoktur diye düşünüyorum. Sadece kazıalılması yapılıyor gibi olan geri bildirim biraz daha yumuşatılmış diyor. Sen yine de müsait olunca bir bak. GP2, SuperFormula araçlarını kullanmış adam, yorumları boş olmayacaktır.
Bu da T150 vs G29 karşılaştırması
https://www.youtube.com/watch?v=6eRPLGYxCD4&feature=youtu.be
Sonra yine konuşalım benim şahsi fikirlerimi de daha detaylı isterseniz.
Not:Özel mesaj bende kapalı, DH nedense telefon no. istiyor. İster buradan ister PSN üzerinden konuşabiliriz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Cevre detaylari cidden cok kotu, tamam ps4 icin yapildi. Ee napicaz ps5 icin cikacak olan oyunu da ps6 ciktigindami oynicaz :) bu kazu cok degisik adam
Ama iste gt bu, benim icin ölüsü yeter. Herturlu aç gibi oynicam, şu aralar araba oyunu açliğimi x de horizon 5 te gidermeye calisiyorum ama nafile. Tabi ikisi ayri kulvarlarda oyunlar. Tek ortak noktasi araba olmasi.
Şu videodaki hazzi bana veren tek oyun gt (iracing oynamadim) artik gelsede ringe ciksak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 11 Ocak 2022; 9:18:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cok tesekkurler bakacagim. Evden calisinca cok cikarmiyorum arabayi ama bittik tabi hicbir hobimiz kalmadi bu haric.
@Hakkan034 haydaaa hic demiyorsun forza oynuyorum diye. Ben de baya Forza oynuyorum motor sesi duyayim diye :)
ThecaliphTR benim Xbox ismi yani psn ile ayni. Eklersen oynariz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 11 Ocak 2022; 9:24:28 >
Dayanamadim aldim ps5 yanina bi x :)
ekliyorum simdi kardesim super olur, tek takildim hep haritayi temizliyordum az kaldi
Rica ederim. GTSport oynuyorsanız beni ekleyebilirsiniz. PSN ID aynı, sonra bi discord veya PSN grubu yapalım, ortak zamanlarda hep beraber kapışırız.
Ps4 versiyonu nasil olacak acaba
gt sport gibi olacak. ps5 versiyonuyla aman aman bir fark olacağını sanmıyorum zaten yayınlanan videolara bakarsak. ben de ps4 için aldım.
-
Grafik altyapısı hemen hemen aynı, sıfırdan yazdıkları bir grafik motoru yok diye biliyorum. Umarım fizik ve sürüş kısmında iyileştirmeler konsol piyasasına yeni bir nefes getirir.
Anladim fifa gibi yani tesekkur ederim
Şöyle söylüyüm thrustmaster direksiyonların çoğunu kullanmış biri olarak o parayı asla hak etmiyorlar heleki pedalları olarak rezil bir pedal sistemi var artı Türkiyede garanti olayı yok
eğer garanti. Olayını gözden çıkartıyorsanız maddi imkan varsa gidip fanatech alın süper birclup sport pedal sistemi varV3 olarak freni load cell var frene bastığınızda aracın tam kayacağı zaman fren pedalı titreşimle habcrveriyor çok kaliteli bir pedal olayı var
direksiyon derseniz onlarda çok kaliteli işte fiat çok biraz 25.000 / 30.000 tl leri buluyor lakin Türkiyede satışı yok garantisi yok.
en iyisi yine logitech g29 diyorum hem garantilihemde fiat performans ürünü diyebilirim
-
Daha önce sorulduysa bağışlayın, free roam olacak mı oyunda?
Hayır hocam, olmayacak. GT'ye sanırım eklenebilecek en son şeylerden birisidir Free roam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
PlayStationtwitter
“🏁 Daytona International Speedway returns to Gran Turismo 7 on March 4: https://t.co/8OWUaG1hyM”https://twitter.com/PlayStation/status/1481310003499778050 -
gameplay videosu bekliyoruz daha fazla. ilk yayınlanan gameplay videosunda gt sport ile grafik açısından fark göremiyorum. bildiğim kadarıyla gt sporta ek olarak gelecek olan yenilikler şöyle.
4k 60 fps
ray tracing (arac yansımaları vb.)
haptic feedback ile gaz, fren tepkimeleri ve pistte gidişe göre dinamik geri bildirimler
araç ve pist sayısı artıyor
araçlara detaylı modifiye işlemleri
daha farklı özellikler illaki vardır ama öne çıkanlar bunlar bildiğim. açıkcası beni heyecanlandıran tek oyun bu. sadece bu oyun için bile PlayStation alınır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan450 -- 12 Ocak 2022; 21:10:19 >
Ya kardeşim ben dağ bayır otoyol kafama göre de gezmek istiyorum açık dünya istiyoruz
Forza Horizon serisine benzer ama o zaman.
Ray tracing oyun içinde yarışırken olmayacak. Photo mode ve menüde olacak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X