Şimdi Ara

Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.822
Cevap
121
Favori
238.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni Gt3 araçlarının hiçbiri yok hepsi 2015-16’dan kalma araçlar maalesef.

Tabi bu benim dün yayınlanan bideodan gördüğüm bir olay oldu.Eğer listeyi detaylı araştırıcak olsam muhtemelen baya bi eksik bulunur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • L.Hamilton kullanıcısına yanıt

Oyuna verilen parayı çöpe atmak demek fikir beyan etmek değildir, oyuna para verecekleri aşağılamaktır

Burada ben dahil bir çok kişi gt7 için konsol aldı, üstüne daha fazlasını verip direksiyon sistemi alanlarda var, GT oynayacak adam araba listesine bakıp karar vermez, eski gt lerde oyunu almadan araç listesine mi bakılıyor du, yazdıklarınıza dikkat edin

Oyunda ikinci el araba galerisi olmak zorunda, bunu oynayan herkes bilir, ayrıca yeni arabaların listesi de henüz açıklanmadı, neye göre yeni araçlar yeterli değil yazıyorsunuz, açıklanınca herkes fikrini düzgün bir şekilde söyler

Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Hocam sim oyunlarıyla rekabet etmek istiyorsa getirmek zorunda.Karşılı tam olarak Sim oyunları değil biraz daha simcade kafasında bir oyun ancak sloganları real driver simulator yani bu sloganı koyup hala güncel olmayan araçları görmek üzüyor.

Ps platformunda sim oyun kıtlığı problemi var zaten ACC dışında sim diyebilceğimiz oyun yok.

o yüzden böyle kaliteli bir projeninde en azından bütün güncel araçları eklemesini isterdim.

• arda_tirmas kullanıcısına yanıt

Dün yayınlanan videoda araçların güncel olmadığı gözüküyordu ben oynayana veya alana hakaret etmiyorum herkesin oyun zevki farklıdır isteyen sabahtan akşama kadar oynasın saygı duyarım sonuçta bu araçları sürenlerin arttığını görmek beni sevindirir çünkü ülkede motorsporları kültürü olan çok küçük bir kitle var.

Sadece oyunun eksiklerini söyledim eski Gt3 araçlarını koymuşlar.

Yazım yanlış algılandı kimseyi aşağılamak beya yermek derdinde değilim.

Bu şekilde yazmazsan yanlış algılarız doğal olarak, gt3 araçlarının eski olduğunu ve bu yüzden oyunu almayacağını yazmadın ki, oyuna para vermenin parayı çöpe atmak olduğunu yazdın, ilk mesajında gt3 araçlarından bahsetsen sorun olmazdı

GT3 araçlarına çok hakim değilim, videoda görünenlerin yılı belli değil, araç listesi belli olunca tekrar bakarız

Yok zaten benimde hatam var o mesajda :)

Sonra farkettim ancak iş işten geçti zaten açıklamamı yapmış bulundum.

Videoda görünenler hep Gt sport araçları.Bir tane 2019 üstü araç görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.Hamilton -- 14 Ocak 2022; 12:23:23 >
  • Bende mesela fk8 typer görmezsem aşırı üzülür sinirlenirim. O yüzden demek istediğini biraz anlıyorum ama henüz araç listesi bile belli değil. E daha güncellemelerle gelecekler olacak. Adamlar bunları düşünüyordur herhalde. Gt3-Gt4 kategorisi çoğu kişinin favorisi illa ki karşılık vereceklerdir bence.

Sorun yok öyleyse 👍

Araç listesini görelim, belki yeni gt3 de vardır

• Gelsede oynasak şu oyunu Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | 

Ne zaman açıklanır liste bir tahmin var mıdır :)

gran turismo wiki
    Gran Turismo 7/Car List
    https://gran-turismo.fandom.com/wiki/Gran_Turismo_7/Car_List

Burada bir liste verilmiş. Yine de değişebilir falan diyor. 420 araç deniyor çıkışı için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Normalde liste çıkış günü açıklanır

Dünkü videodaki rsr gt sport dakinden farklı

• Bu liste tamamen sallama bir liste, gt sport un listesini koymuşlar

Kesinleşen araçların listesi burada

Örneğin gt sport da audi r8 lms nin 2015 versiyonu vardı, gt7 de lms evo 2019 var

Edit lms yerine liste yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda_tirmas -- 14 Ocak 2022; 15:3:55 >
  • Ps5'te başka araba yarışı varmı da, gt7 almayalım. Sanki dersin, ps5'te yığınla araba yarışı var da, gt7'e burun kıvıracağız. :) Gt'nin en ölüsü bile her türlü alıp oynanır. Her ne kadar kazunori'ye çok kızsamda, yine deliler gibi bekliyorum.Herhangi bir büyük beklentim de yok.Sadece eski gt kariyer sistemine dönmesi bile benim için yeterli bir sebep.Benim arabam oyunda yok falan filan, çok ucuz eleştiriler bunlar. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 14 Ocak 2022; 14:23:44 >
  • Araç listesinde Doblo varsa alırım oyunu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 14 Ocak 2022; 15:50:49 >
  • Videodaki RSR ın ne olduğu belli oldu Clive Rose açıklamış

alex (@rennf0) Tweetledi: @cliverose @thegranturismo Have you seen any RSR 19? Feb 2!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda_tirmas -- 14 Ocak 2022; 18:23:44 >

• mesajımız kalsın

• Arkadaşlar GT oyununun mantığını anlatabilecek olan var mıdir? ps2 zamanında oynadiklarimi saymazsak hiç oynamadım gt serisini sport oynadım çok az o kadar.

Genelde arcade türü yarış oyunlarını oynadım. GT de özellikle 7. Oyunda ilerleme nasıl olacak her yarışı birinci bitirip sonraki pist ve araclarimi açıyoruz yoksa kariyer gibi bişey mi var formula serisi gibi? Her yarışta başlama sırası nasıl belirleniyor ortadan başlatıp birinci mi bitirmeye çalışıyoruz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt

Çok fazla detay var ama çok özet şekilde söylersek, ilk oyundan beri ikinci el bir araba alıp yavaş yavaş upgrade yaparak yarışları ve görevleri geçmeye çalışıyoruz, gt5 den itibaren online özellikler de devreye girdiği için para kazanmak kolaylaştı, zaten benim için kariyer yarışları da çok kolay gelmeye başladı, asıl mücadele online yarışlarda

• Umarim oyun cok hediye arac vermez. Zor olsun, arabalarin degerini, paramizin degerini bilelim. Zorlanalim. Gunumuz oyunlarinda menuyu actin taaaak al sana hediye, suraya tikladin taaaaak hediye.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.