Selamlar. Hayatımda ilk kez direksiyon seti aldım ve GT7'ye başladım. Debriyaj pedalı işini çözemedim. Oyunu manuel oynamama karşın debriyaj işlevsiz durumda. Biraz araştırdım bazı araçlarda debriyaj kullanılamıyor yazıyor ancak klasik arabalarda dahi hiçbir oyunda aktif hale getirmeyi başaramadım. Bunu nereden düzeltebiliriz acaba? Direksiyon setim Logitech G29 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dex1907 -- 16 Ekim 2024; 18:15:4 > |
Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | (228. sayfa)

-
-
Dediklerinize katılıyorum hocam hatta ps3 alıp GT6 oynayasım geliyor. Saçma sapan vision arabaları geleceğine ikonik yol otomobilleri gelse keşke.
-
Vites ayarını manuele aldınız mı? Ve shifter var mı?
-
Ben araç çeşitliliği nedeniyle Xbox’ta da Forza MS oynuyorum ama kontrolcüyle GT’nin sürüş hissi daha güzel. İkisini bir arada sunan bir oyun maalesef yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beyler ortak bir araç istek listesi yapıp iletelimmi
evet shifter var. o çalışıyor ancak debriyajı görmüyor. daha önce denediğim asetta corsa'da çalışıyordu.
-
eksik araç listesi yapsak buradan japonyaya yol olur
ama ben yine de gönlümdeki arabaları yazayım.
Honda Civic FD2 TypeR
Honda Accord EuroR
Bmw yol otomobilleri
W6 motorlu volkswagenler
90lar ve 2000 başı mercedesler
Çingen Kasa Transit
Liste daha uzar gider ama keşke GT6 gibi olsaydı araç listesi.
Oynamayanlar için GT6 araç listesinin linkini veriyorum.
https://gran-turismo.fandom.com/wiki/Gran_Turismo_6/Car_List TAM TAMINA 1279 ARABA
-
Herkese tekrar selam.
7 yıllık PC ile Sim racing macerasından sıkılıp PS5 ve GT7 alarak tekrar konsola geri döndüm. Burada oynayan var mı bilmiyorum ama birkaç sorum olacak GT7 ile ilgili,
1-Monitör olarak Samsung Odyssey 49 inch monitör kullanıyorum fakat PS5 sanırım Ultra wide monitör desteklemiyor. Ne yaptıysam olmadı ve ekran sağa sola genişledi. Bunun bir çözümü var mı?
2- PS5 ultra wide monitör desteklemediği için 3 lü monitör düşünüyorum, PS5 3 lü monitörü destekliyor mu?
Bu konuda bilgisi olan varsa destek bekliyorum....
-
Maalesef her ikisi de olumsuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Malesef öyleymiş. Bende bugün mecbur olarak TCL 50 inch C755 mini led bir tv aldım artık onunla devam edeceğim.
-
Bu oyun hiç indirime giriyor mu?
Sporttan sonra bulaşmadık hiç gran turismo'ya,
PS5 i yeni aldım kaşıntılar başladı ama oyunlarda ateş pahası olmuş.
-
black fridayde iner ps store’da
ign türkiye
Gran Turismo 7 PS5 Pro Enhanced güncellemesi sonunda geliyorhttps://tr.ign.com/gran-turismo-7/126297/news/gran-turismo-7-ps5-pro-enhanced-guncellemesi-sonunda-geliyor
Hala pc ye getirmediler şu oyunu yahu 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bekliyorum bende
Oynadım sattım niye satiyorsun be adam 😡😡😡
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir süredir oyunu oynamıyordum.Geçen gün oynamak için girdiğimde (oyun 1 senedir bende ve oyunun %50 sinden fazlasını bitirdim) bazı araçların PP nın(performans puanı) kendiliğinden arttığını gözlemledim!Özellikle çok fazla kullandığım ve ince ayar yaptığım 800PP araçlarım vardı ve bunların çoğu 820 ile 840 arası puana yükselmiş.Ne var bunda derseniz,benim çoğunlukla kullandığım yarş ve pistler 800 pp istiyor.Haliyle şimdi 800PP yapmak için pek çok özellikten feragat ettim (özellikle beygir gücü) ve bu da can sıkıcı oldu.Keyif alarak kullandığım araçlar vasat gelmeye başladı :(
Bunu bir tek ben mi yaşadım yoksa yaşayan var mı?Çözüm önerisi olan var mı?Sebebini bulamadım çünkü.
-
Arkadaşlar merhaba. Bende oyunun 25.yıl sürümü diskli şekilde mevcut. PS5 Pro'ya geçince disk okuyucu kullanmak istemiyorum. Oyunu tekrardan satın almam mı gerekecek? Kayıtlı verilerime vs tekrardan ulaşabilir miyim?
-
Arkadaşlar merhaba bu oyunu tekrardan oynamak istiyorum, satan varmı dijital kardeşlik şeklinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tekrar satın almanız gerekecek, kaldığınız yerden devam edebilirsiniz
Ps5 e GT7 için Simhub ile ButterKick bağlamak mümkün mü bilgisi olan var mı?
-
Oyuna 32 gb guncelleme gelmiş. Guncellemin içeriği ile alakalı net bir bilgiye ulaşamadım. Ama pro güncellemesi olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X