Şimdi Ara

Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | (234. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
4.698
Cevap
122
Favori
231.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sony böyle bir baba oyunu hayatta kataloğa vermez

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sırf şu oyun için konsolu kasayı bağladığım monitöre bağlayasım var. Onun kolayı varsa yapayım aslında valla oynayasım geliyor ama sırf bu oyun için de konsolu açmaya eriniyorum. Keşke pc için çıksa.

• Arkadaşlar merhaba bu oyun uzun zamandır radarımda oynamayı çok istiyordum, ama fiyatlar malum pahalıydı biraz şu an indirime girmiş şu an alınırmı? Yoksa yılbaşında ekstra bir indirim vs olurmu bir daha beklemelimi sizce

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vector12 kullanıcısına yanıt

Yapıştırın gitsin. Mükemmel bir oyun. Zorluk vs. müthiş ayarlanmış. Kendimi sürekli tuning yaparken buluyorum. Sürekli yeni şeyler öğretiyor oyun.

• sukrullex kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum valla fazla beklemeden alayım :) bir çok yarış oyunu denedim ama sarmadı asetto vs formula 1 eskiden çok severdim ama onunda tadı kalmamış . Bakalım bu daha iyi olur umarım :)

• playstation.blog
    My First Gran Turismo launches on PS5 and PS4 December 6
    https://blog.playstation.com/2024/12/04/my-first-gran-turismo-launches-on-ps5-and-ps4-december-6
  • GRAN TURISMO TVyoutube
    My First Gran Turismo Release Trailer
    https://www.youtube.com/watch?si=vWgGFAuS8Guinf83&v=CXOQLqjBWb8&feature=youtu.be

• gtplanet
    My First Gran Turismo Demo Launches December 6: 18 Cars, 3 Tracks, & Retro UI
    https://www.gtplanet.net/mfgt-demo-december-6-20241204/
  • Black Friday dolayısı ile seti tamamlayalım dedik.  

• Merhaba arkadaşlar daha önce sorulmuş olabilir ama bir sorunum var. Yarışlarda araba bazen aniden yavaşlıyor gaza bassamda gitmiyor neden olabilir. En son porsche cup ta oldu bugün 4. Turda birden araba yavaşladı ve durdu.

• ramses88 R kullanıcısına yanıt
    hocam yakıt bitmiş olabilir yakıt göstergesini takip edip pite girmelisiniz

• alejandro_26 kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşündüm ama pit yok zaten pistte. Şimdi denedim yine aynı sanki otomatik frenleme yapıyor surekli

• Yavaşlama anına ait foto atın yardımcı olurlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Hocan biraz önce aldım oyunu ve sıkıntı olmadan cd’siz çalıştı. Hatta oyunu indirmedi bile. Teşekkür ederim tekrardan. Şubat ilk haftası Pro’yu getirecek arkadaşım yurtdışından. Disk sürücüsü almaktan kurtuldum.

• çıkmış arkadaşlar bilginize bende bu indirim bitmeden oyunu almaya çalışacağım demoyla oynanacak bir oyun değil ya :D

• PS5 Pro ile ilk online yarışımı yaptım.

20 Turluk SPA yarışı, kuru zeminde başlıyor, yarışın ortasında yağmur başlıyor ve sonuna kadar ağır yağmur koşulları.

Endurance Leagueyoutube
    Gran Turismo 7 | Playstation 5 Pro - 4K Ray Tracing | Weekly Event - Circuit de Spa-Francorchamps |
    https://www.youtube.com/watch?v=ZnBb1RhW6k8

• My First Gran Turismo’yu bugun indirdim ve hersey altin full olarak bitirdim. Kisa ama keyifliydi.

NOT: Verilen pasaport ile Gran Turismo 7 ye giriş yaptığınızda 18 otomobil hediye kuponu geliyor bilginize. Bende zaten tüm otomobiller olduğu için Çifter Çifter ilave olmuş oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcx -- 6 Aralık 2024; 21:34:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunu almayı düşünen varsa 3 ortak olup alalım

• SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

Yarışını aralıklı biçim de izledim ama harika gitmişsin gördüğüm kadarıyla diğerleri de temiz yarışmaya çalışmışlar.

• 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.