Bildirim
Gran Turismo-Need for speed
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gran turismo -
Teşekkür ederim binbaşım!quote:
Orijinalden alıntı: Hayalbaz93
gran turismo -
burnout burnout burnout diyorum başkada bişe demiyorum,mükemmel bir oyun olmuş...need for speed hayatımın oyunuydu ama burnout paradise city geçti onu gözümde.ben böyle geniş ve eğlenceli oyun görmedim.Gran turismo nun mükemmelliği grafikleri,yoksa sürüş keyfi namına bişe yokquote:
Orijinalden alıntı: cevikism
Teşekkür ederim binbaşım!
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 28 Ocak 2008; 21:59:02 > -
Gran Turısmo al diyecem ama eğer simulasyonu sevmiyorsan burnotu tek geçerim...quote:
Orijinalden alıntı: Vampire Lestat
burnout burnout burnout diyorum başkada bişe demiyorum,mükemmel bir oyun olmuş...need for speed hayatımın oyunuydu ama burnout paradise city geçti onu gözümde.ben böyle geniş ve eğlenceli oyun görmedim.Gran turismo nun mükemmelliği grafikleri,yoksa sürüş keyfi namına bişe yok
Alıntıları Göster
-
wangand midnight 3quote:
Orijinalden alıntı: GT_55
Gran Turısmo al diyecem ama eğer simulasyonu sevmiyorsan burnotu tek geçerim...
Alıntıları Göster -
NFS yi geç valla Gran Turismo'nun yanında adının geçmesi bile hata Söz konusu arcade türü yarış ise NFS ye gelene kadar Burnout var bence onu düşün daha çok eğlenirsinquote:
Orijinalden alıntı: atsuma
wangand midnight 3
Alıntıları Göster
-
burnout ve gt derim...quote:
Orijinalden alıntı: venom800
NFS yi geç valla Gran Turismo'nun yanında adının geçmesi bile hata Söz konusu arcade türü yarış ise NFS ye gelene kadar Burnout var bence onu düşün daha çok eğlenirsin
Alıntıları Göster -
nfs güzel diyil ps3 te,... gözlerin bayram etsin istiyosan grand turismo alquote:
Orijinalden alıntı: BlaXiD
burnout ve gt derim...
Alıntıları Göster -
granturismo prolouge versiyon japonca seni soğutabilir ama grafik olarak süper oyannış olarakta süper ama zor gelebilir. sen arcade takıl ilk başta nfs takıl sonradan gt5 full çıkınca alırsınquote:
Orijinalden alıntı: american_camaro
nfs güzel diyil ps3 te,... gözlerin bayram etsin istiyosan grand turismo al
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: GT_55
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: SONY_55
Dediği doğru ben de burnout var tabi gt5 çıkınca onuda alacam kesin ama prologue yerine bence burnout al gt5 çıkınca alırsın
-
"arcade" nedir arkadaşlar?quote:
Orijinalden alıntı: kelto3
granturismo prolouge versiyon japonca seni soğutabilir ama grafik olarak süper oyannış olarakta süper ama zor gelebilir. sen arcade takıl ilk başta nfs takıl sonradan gt5 full çıkınca alırsın
Alıntıları Göster
-
ya bakma sen need for speed e kötü dediklerine,eski need for speed tarzı olmadığından öyle diyorlar,bakma sen taş gibi oyun,sadece çözmek biraz zaman alıyor,yani adı üstünde profesyonel yarış... Gran turismoda iyi ama daha tanıtım versiyonu,fazla bi seçenek yok oyunda..üçüde hiç düşünmeden alınır...eğer bir alma sıralaması istiyorsan;quote:
"arcade" nedir arkadaşlar?
Alıntıları Göster
1)burnout
2)nfs - Gran Turismo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 28 Ocak 2008; 23:53:50 >
-
quote:
Alıntıları Göster
Gerçekçi olmayan, tamamen eğlenceye dayalı araba oyunları böyle tanımlanır. Burnout serisi, NFS U2/MW/Carbon arcade oyunlara örnektir. Simülasyon ise gerçekçi olan ve sürüş keyfi veren araba oyunları için tanımlanır. Gran Turismo en iyi örnektir buna. İkisinin arası ve karışımı (arcade ve simülasyon) araba oyunları da yok değil. Son çıkan NFS PS ise buna bir örnektir.quote:
Orjinalden alıntı: cevikism
Ayrıca NFS PS konusunda at_anger'a katılıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 29 Ocak 2008; 0:54:41 >
-
Eğlence için alcaksan Nfs veya Burnoutquote:
Orijinalden alıntı: nForcer
Gerçekçi olmayan, tamamen eğlenceye dayalı araba oyunları böyle tanımlanır. Burnout serisi, NFS U2/MW/Carbon arcade oyunlara örnektir. Simülasyon ise gerçekçi olan ve sürüş keyfi veren araba oyunları için tanımlanır. Gran Turismo en iyi örnektir buna. İkisinin arası ve karışımı (arcade ve simülasyon) araba oyunları da yok değil. Son çıkan NFS PS ise buna bir örnektir.quote:
Orjinalden alıntı: cevikism
Ayrıca NFS PS konusunda at_anger'a katılıyorum.
Alıntıları Göster
Simulasyon istiyorsan Gran Turismo arkadaşlar da belirtmiş zaten
-
simulasyon istiyorsan gt ama eğlence istiosan burnout alabilirsin.herhalde çoğu kişi böyle düşünüyodurquote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
Eğlence için alcaksan Nfs veya Burnout
Simulasyon istiyorsan Gran Turismo arkadaşlar da belirtmiş zaten
Alıntıları Göster
-
gt5 in full versiyonu ne zaman cıkıyordu?quote:
Orijinalden alıntı: __GHosT RiDeR__
simulasyon istiyorsan gt ama eğlence istiosan burnout alabilirsin.herhalde çoğu kişi böyle düşünüyodur
Alıntıları Göster -
GT2 yi PS1 de oynamıştım.NFS Pro Streeti de oynadım.NFS bu sefer başaramamış.GT derim.quote:
Orijinalden alıntı: magicool
gt5 in full versiyonu ne zaman cıkıyordu?
Alıntıları Göster -
prostreet berbat,carbonda daha iyi grafikler var bana göre.quote:
Orijinalden alıntı: Tuomir
GT2 yi PS1 de oynamıştım.NFS Pro Streeti de oynadım.NFS bu sefer başaramamış.GT derim.
Alıntıları Göster -
gt nin eng. versiyonu olsaydı kesin al derdim ama japonca oluşu bana göre - çünkü oyunu anlamadan oynamak zevk vermez diye düşünüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
prostreet berbat,carbonda daha iyi grafikler var bana göre.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- ps5 kronik sorunları
- blur türkçe yama
- gta 5 lester görevi
- araba sürme simülasyonu
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar ps4
- the witcher 4. sezon ne zaman
- it takes two 2 çıkacak mı
- efootball türkçe spiker
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- ps4 bim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X