Şimdi Ara

Gran Turismo Oyuncuları David Coulthard' a Karşı, Anahtarı Kaptırdık :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
3.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 35. oldum 5 tur attım.Basket maçı vardı bıraktık mecburen.Derece 1.16.3xx .Fakat akşam 1.15lere indiririm

Maksat Bayrağımız gözüksün.

emo61 bu arada nick
  • eeee neler oldu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

Evet TopGear pisti olacak gibi, biraz zorladım 1.15.900 yaptım, yanlız şu an yağmur yağıyormuş orada, belki de ıslak pistte süreceğiz

Bir kişi daha vardı 3 kişi ringde gazlarken baya iyi oynuyordu, o katıldımı merak ettim o adam ne yaptı
  • 1.18.873 daha fazla ndiremedim bugun, yarin 1.18 altina indirip gold alip birakirim. Ilk 250 de tek bir Turk var o da emo61 diye biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sk8ata

1.18.873 daha fazla ndiremedim bugun, yarin 1.18 altina indirip gold alip birakirim. Ilk 250 de tek bir Turk var o da emo61 diye biri.

biri mi hocam tessüf ederimForumdaşız şunun şurasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLVR61

quote:

1.18.873 daha fazla ndiremedim bugun, yarin 1.18 altina indirip gold alip birakirim. Ilk 250 de tek bir Turk var o da emo61 diye biri.

Aaa hocam forumdan oldugunuzu bilmiyordum, mesajlari simdi okudum Basarilarinizin devamini dilerim.

• quote:

quote:

quote:

Aaa hocam forumdan oldugunuzu bilmiyordum, mesajlari simdi okudum Basarilarinizin devamini dilerim.

Eyvallah hocam teşekkür ederim

• Şimdi gerçek sürücü mü birinci oldu oyuncular mı?
  • 1:16:006

Valla tek amacım Türk Bayrağını göstermek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

Şimdi gerçek sürücü mü birinci oldu oyuncular mı?

Mercedes binasında ödül için yarışanlar DC' ı geçemedi

Gran Turismo Oyuncuları David Coulthard' a Karşı, Anahtarı Kaptırdık :)

Timetrial sıralamasında geçenlerin listesi aşağıda, Türk oyunculardan şimdilik SLVR61 geçebildi tebrikler çok iyi derece, ben 1.18 altına inerim ama 1.16 çok zor

http://eu.gran-turismo.com/gb/products/gt5/event/d32466.html

• Şu anda lider olan kişinin süresi: 1:14.864

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcx -- 6 Eylül 2011; 8:34:43 >
  • Kestirme kullananlar varmış replay de görünüyor, aslında altın derecesi 1.16 olmalıydı yani DC' nin yaptığı derece, bir de konfor yumuşak lastik sürpriz oldu DC' nin arabasındaki lastikle aynı lastiğimi kullanıyoruz acaba şüpheliyim

Yarışın videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda_tirmas -- 6 Eylül 2011; 10:09:47 >
  • quote:

Kestirme kullananlar varmış replay de görünüyor, aslında altın derecesi 1.16 olmalıydı yani DC' nin yaptığı derece, bir de konfor yumuşak lastik sürpriz oldu DC' nin arabasındaki lastikle aynı lastiğimi kullanıyoruz acaba şüpheliyim

Sonuçta şu da var. DC pist dışına çıkınca süspansiyon ayarı etkileniyor bizimki değil, DC lastik ısısı-basıncı gibi parametrelerden etkileniyor bizler değil, tutunma ve araç dengesi, arkadan kayma gerçekte farklı GT5 de farklı tepkilerde. Yani zaten sanal gerçek kıyası çok örtüşmüyor. GT5 de biz daha az değişkenle boğuşuyoruz, DC daha fazla teknik olaya maruz kalıyor. Arada dağlar kadar fark var.
  • çok güzel bir etkinlik olmuş. katılmayı isterdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vcx

quote:

Kestirme kullananlar varmış replay de görünüyor, aslında altın derecesi 1.16 olmalıydı yani DC' nin yaptığı derece, bir de konfor yumuşak lastik sürpriz oldu DC' nin arabasındaki lastikle aynı lastiğimi kullanıyoruz acaba şüpheliyim

Sonuçta şu da var. DC pist dışına çıkınca süspansiyon ayarı etkileniyor bizimki değil, DC lastik ısısı-basıncı gibi parametrelerden etkileniyor bizler değil, tutunma ve araç dengesi, arkadan kayma gerçekte farklı GT5 de farklı tepkilerde. Yani zaten sanal gerçek kıyası çok örtüşmüyor. GT5 de biz daha az değişkenle boğuşuyoruz, DC daha fazla teknik olaya maruz kalıyor. Arada dağlar kadar fark var.

HOcam DC ninde avantajı var.Oyun her ne kadar simülasyonda olsa gerçekten farklı.MEsela DC bizim kadar viraj çıkışlarında aracı tutmak için uğraşmıyor.Oyunda araç arkasını daha çok kaydırıyor.3.vites ortalarında bile oversteere düşebiliyor araç.Yani oyun tam bir oversteer manyağı.

İstanbul Park pistinde bazı araçları denemiş biri olarak söylüyorum bunları.Tabi sls amg kullanmadım ama e39 kasa m5 kullandım mesela.Oda arkadan itiş bir araç fakat bu kadar zorlamıyor viraj çıkışlarında sizi.Kaldıki SLS nin aerosu vs çok daha iyi m5 ten.

Yanlız şunu söyleyeyim gerçek hayat bambaşka bir dünya.Herkesin tatmasını isterim

• @SLVR61
    M5 sürerken yardımlar açıkmıydı?
  • quote:

quote:

quote:

HOcam DC ninde avantajı var.Oyun her ne kadar simülasyonda olsa gerçekten farklı.MEsela DC bizim kadar viraj çıkışlarında aracı tutmak için uğraşmıyor.Oyunda araç arkasını daha çok kaydırıyor.3.vites ortalarında bile oversteere düşebiliyor araç.Yani oyun tam bir oversteer manyağı.

İstanbul Park pistinde bazı araçları denemiş biri olarak söylüyorum bunları.Tabi sls amg kullanmadım ama e39 kasa m5 kullandım mesela.Oda arkadan itiş bir araç fakat bu kadar zorlamıyor viraj çıkışlarında sizi.Kaldıki SLS nin aerosu vs çok daha iyi m5 ten.

Yanlız şunu söyleyeyim gerçek hayat bambaşka bir dünya.Herkesin tatmasını isterim

Ben gerçek hayatta Türkiye Pist Şampiyonası ve yerel yarışlarda yarıştığım için gerçek pistin tadını iyi bilirim. Benim önerim M5 gibi araçları pist günlerinde denemek yerine, gerçek yarış arabasıyla gerçek bir yarışta profesyonel yarışçılarla piste çıkın....Böyle bir heyecanı ve keyfi hiçbir yerde bulamazsınız...

EDIT: Ayrıca şunu da ekleyeyim senin bahsettiğin viraj çıkışında aracı tutmak için mücadele etmemizin sebebi ne yazık ki GT5 in lastik konusundaki anlamsız ayarı ile alakalı. Yani ben üzerinde fabrika çıkışı normal lastik bulunan Corvette ve M3 ile gayet rhat DC gibi torku virajlarda kontrol edebiliyorum gerçek hayata. Ama bu oyunda yarış yumuşak haricinde hiçbir lastik araba kullanmaya izin vermiyor adeta. Konfor yumuşak olarak bahsedilen dünkü lastik bildiğimiz otomobillerimizde kullanılan cadde lastiği. Ama ne yazık ki oyunda sanki buz üzerinde gidiyor gibi bir his yaşatıyor. Dün direksiyonla oynayanlara baktım bir kendime, tek elle rahat rahat dönüyorlar ben SIXAXIS ile cebelleşiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcx -- 6 Eylül 2011; 14:26:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

@SLVR61
    M5 sürerken yardımlar açıkmıydı?

HOcam açıkta denedim kapalıda.DSC ydi galiba yanlış hatırlamıyorsam.İlk başlarda araca alışmak için yardımlar açık gittim.SOnra kapattım.Araç sanki tasmasından kurtulmuş pitbull gibi oldu

Arabaya alıştığınızda zaten zevkte doruk noktalarına varıyor.

bu arada sls amg ile dereceyi 1.15.8xxe çektim.Hedef ilk 10
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben gerçek hayatta Türkiye Pist Şampiyonası ve yerel yarışlarda yarıştığım için gerçek pistin tadını iyi bilirim. Benim önerim M5 gibi araçları pist günlerinde denemek yerine, gerçek yarış arabasıyla gerçek bir yarışta profesyonel yarışçılarla piste çıkın....Böyle bir heyecanı ve keyfi hiçbir yerde bulamazsınız...

Hocam sen aşmıssın yha benim kullandıgım en iyi araç fabrikadaki satışa çıkacak olan evolar oda gümrük sahasında ne kadar olur siz tahmin edin. zamanında senle kaşık atmaya çalışmıştık ey allahım ya

• @vcx

Hocam sana bir DFGT şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 6 Eylül 2011; 14:30:51 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.