Şimdi Ara

<< GRAN TURISMO PSP [ÇIKTI] >> (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
547
Cevap
1
Favori
35.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • psp gt challenge h1 sinir oldum geçemedim bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniacmatek

psp gt challenge h1 sinir oldum geçemedim bir türlü.

demonation u izle. öndeki arabanın arkasına gec rüzgar tüneline gir hızlanıcaksın ardından hemen solla işte bu kadar :D
  • 50. denemede başardım.
  • beyler versiyon 3,90 da çalıştırabilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal_raul

beyler versiyon 3,90 da çalıştırabilen varmı?

Dünyada yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

quote:

Dünyada yok

peki ozaman şöyle soriğim dünayda ne zaman olabilir : )
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

quote:

Dünyada yok

peki ozaman şöyle soriğim dünayda ne zaman olabilir : )

İmkansız..Bence version'unu 5,50gen-b yap rahatla dostum

• Ya burda defalarca yazılıyor. 5.50 gen-b ye oyunu fixlemeden çalışmıyor diye. Halen defalarca soruluyor. Yahu çalışsa biz niye öyle yazalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChnGT/GTS

Ya burda defalarca yazılıyor. 5.50 gen-b ye oyunu fixlemeden çalışmıyor diye. Halen defalarca soruluyor. Yahu çalışsa biz niye öyle yazalım.

ne bilelim arkadaş.5,50 versiyonunu aypsak.diğer oyunları çalıştırmamama gibi sorun olurmu : S
  • arkadaşlar konu GT olunca, anladığım kadarıyla admin ve modlar forum kurallarında yeterince esneme gösteriyorlar.

Fakat sürekli bu konu hakkında sorular sorup iyi niyeti suistimal etmeyelim. 9. sayfada bir arkadaşımız gerekli linki vermiş, isteyen oradan aradığı tüm yanıtları bulabilir.

neyse, 5.50 gen b2 versiyonu yükleyini diğer bütün oyunlarıda oynamaya devam edeceksiniz rahat olun.

tüm challengeleri bitirdim ama ben eski GT yi arıyorum ya. tuning olmadan zevki çıkmıyor bence. birde today's dealershipsi begenmedim aradıgın bütün arabalar orada olması lazım.
  • Kesinlikle esneklik gösteriliyor ki ufaktan bir uyarı oldu konuda daha önce.

Kesinlikle insan arıyor tuning olayını.Dealership olayına değinmiyorum zaten!

Her ne kadar grafik ve oynanabilirlik yönünden harikaysada olmamış GT yakışmadı sana..
  • Valla ya şu dealership olayını kim böyle olmasını istemiş acaba.Oyun tarihinin en saçma özelliğinden bir tanesini gt gibi oyunu entegre etmek bence büyük bir hatadır.Koy oraya 800 arabayı da parası yeten istediği arbayı alsın..
  • Oyunu oynadım.

Muhteşem olmuş grafikler vs. , değinmeye gerek yok.

Herkesin gözü GT mode'u aramıştır ama yapacak birşey yok malesef. Fakat bana bu sade hali çok sempatik geldi oyunun.

GT tarihinin en saçma Dealership modu bu oyunda. Koy 800 arabayıda işte marka marka ayır , seç beğen al yapsın millet. Ne o öyle günden güne satılan araba mı değişir , aşırı saçma.

Tuning benim çok gözüme batmadı ama olsaymış iyiymiş. Birde araba yıkama ve yağ değiştirme de benim hoşuma gidiyordu ama yok sanırım bunda.

Ama yinede Gran Turismo PSP , o kadar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 6 Ekim 2009; 16:47:05 >
  • Bi GT Mode bu oyunda öyle şeyleri değiştirirdi ki öyle farklı bi oyun olur ki aslında..
    Neyse sonuçta bu PSP sektöründe ilk adım.. daha sonra yine gelirse PSPye bir Gran Turismo for PSP 2 diye falan ki bence çıkar yine onda GT Mode da olur o da olur bu da olur bence.
  • yav bu oyunu ciddi ciddi beğenen varmı?
    yemin ediyorum toca'da çok daha fazla eğlenmiştim

2004de pspyi alma sebeplerimden biriydi o tarihten beri geliştiriliyor ve çıka çıka bu mu çıktı?
    hız hissi 0 değil 0'ın altında
    grafikler bariz kaplama
    hadi psp'dir olur diyorum ama aklıma birden ridge racer geliyor

bu akşam biraz daha dayanmaya çalışacağım inşallah sevdirir kendisini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 6 Ekim 2009; 21:19:15 >
  • Tuning yok fazla beğenmedim gerçi grafikler iyi ama sadece graikler iyi onun dışında seslerde (otomobil sesleri) hoşuma gitmedi...
  • Şu Dealership modu insanı oyundan soğutacak derecede kötü.
  • Dealerships konusunda malesef hemfikiriz. Herkes 800 arabanın orada olmasını istiyor ben gibi.

Madem günden güne değişecek bir uygulama yapacaklardı, today's discounts adı altında bi bölüm açsalardı ve o güne özel seçilen arabalarda %10-%20 cr lik bir indirim yapsalardı daha iyi olurdu diye düşünüyorum. En azından isteyip alamadıgımız bir arabanın inidirme girmesini beklemek şimdiki menüden çok daha eğlenceli olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hedo5 -- 7 Ekim 2009; 0:17:25 >
  • Bana kalirsa dealership bu oyuna dinamizm katan bir unsur ve bundan cok hoslanmaktayim. Aldigim arabalara ek deger katiyor. Ayrica GT PSP de trading cardlardaki gibi "collect them all" bir amacla arac biriktirdigimiz icin oyunun kalbi bence. Bir paket trading card alinca icinden ne cikacagini bilmiyoruz, elimizde fazla olanlari baska koleksiyoncular ile ya paylasiyoruz ya da takas ediyoruz. Boylelikle card sayimiz artiyor. Bunun GT de arabalara uyarlanmasi gayet guzel olmus kanaatimce. Oyuna heyecan katan bir ozellik.
    GT mode'una gelince oyunun klasik gtlerden farkli olacagi zaten soyleniyordu. Oyunun "gt4 mobile" degilde "gran turismo" olarak adlandirilmasi bu yeni oyun tarzi ile ilgili zaten. Tasinabilir bir konsolda gt mode ne kadar manali olurdu bilemiyorum. Ise gidip gelirken oynuyorum gt yi, bir sampiyonaya girmek, oynarken yarida birakmak tatsiz olurdu herhalde. Spot yarislar ve challengelar el konsoluna daha uygun, kariyer yapmak istersem evde tvnin karsisinda direksiyon ile oynarim :) el konsolunda 8-10 turluk yarislar ile sampiyona, 1,5-2 saat, dusunmesi bile korkutucu. :)
    Neyse ben ev-otobus-ofis ucgeninde challengelari altinlamaya devam edeyim

• Challenge'larda arada sırada restart yaparken oyun donuyor, siyah ekranda kalıyor ve PSP'nin işlem yaptığını gösteren o turuncu ışık sürekli yanıp sönüyor. Cihaz tam olarak kilitlenmiyor, Home tuşuna basınca menü gözüküyor ve oyundan çıkabiliyorum ancak oyunla ilgili herhangi bir menü asla gözükmüyor, start tuşu vs. çalışmıyor. Mecburen tekrar başlatıyorum oyunu, kaydetmediğim şeyler de boşa gidiyor. Çok nadiren de olsa 1-2 kere PES2009'da da yapmıştı ancak bunda sürekli oluyor. Deli etti.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.