Valla ya şu dealership olayını kim böyle olmasını istemiş acaba.Oyun tarihinin en saçma özelliğinden bir tanesini gt gibi oyunu entegre etmek bence büyük bir hatadır.Koy oraya 800 arabayı da parası yeten istediği arbayı alsın..
onu bırak da şimdi kaç araba biriktirdin bakalım, GT5 çıkına kadar hepsini açıver lazım olacak GT4 deki 2. el araba satışı da böyleydi arabalar günlük değişiyordu, bence bu oyunun olayı GT5 için araba biriktirmek galiba, Ortus' un yazdığına katılıyorum konsept olarak psp' ye uygun yapılmış yanlız önemli bir sorun var GT5 deki arabaları açmak için orjinal oyunumu isteyecek acaba yani kopya oynayanların ps3 ile bağlantısında sorun olurmu acaba, diyelimki kabul etti senin GT5 save dosyasını ben kullanabilecekmiyim GT5p da oluyordu ama tam sürümde olmayabilir çünkü killzone2 de olmuyordu mesela
MusAKka acaba oyunu fixlerken mi problem oldu diyeceğim ama aynı sorun Pes'tede olmuş.
Fw ile alakalı olduğunu düşünüyorum.Bir ihtimalde hafıza kartından yapabilir.
Ben bütün challenge'ları bitirmeme rağmen 1 kere bile takılma veya restart problemi olmadı.
@arda
Orijinal isteyeceğini pek sanmam (umarım yani)
Tahminim hafıza kartından olduğu yönünde zaten. Orjinal 8 gb kart var, olmazsa bir format atıp tekrar deneyeceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: ortus
Bana kalirsa dealership bu oyuna dinamizm katan bir unsur ve bundan cok hoslanmaktayim. Aldigim arabalara ek deger katiyor. Ayrica GT PSP de trading cardlardaki gibi "collect them all" bir amacla arac biriktirdigimiz icin oyunun kalbi bence. Bir paket trading card alinca icinden ne cikacagini bilmiyoruz, elimizde fazla olanlari baska koleksiyoncular ile ya paylasiyoruz ya da takas ediyoruz. Boylelikle card sayimiz artiyor. Bunun GT de arabalara uyarlanmasi gayet guzel olmus kanaatimce. Oyuna heyecan katan bir ozellik. GT mode'una gelince oyunun klasik gtlerden farkli olacagi zaten soyleniyordu. Oyunun "gt4 mobile" degilde "gran turismo" olarak adlandirilmasi bu yeni oyun tarzi ile ilgili zaten. Tasinabilir bir konsolda gt mode ne kadar manali olurdu bilemiyorum. Ise gidip gelirken oynuyorum gt yi, bir sampiyonaya girmek, oynarken yarida birakmak tatsiz olurdu herhalde. Spot yarislar ve challengelar el konsoluna daha uygun, kariyer yapmak istersem evde tvnin karsisinda direksiyon ile oynarim :) el konsolunda 8-10 turluk yarislar ile sampiyona, 1,5-2 saat, dusunmesi bile korkutucu. :) Neyse ben ev-otobus-ofis ucgeninde challengelari altinlamaya devam edeyim
Bencede öyle ama yinede bir career modu çok güzel olurdu. Bu arada bu oyunda hız göstergesi fazlamı yazıyor.Diğer gt lere göre hız çok fazla görünüyor.Mesela bir evo VII 230 km yi buldu.
quote:
Orijinalden alıntı: arda_tirmas
quote:
Orijinalden alıntı: SONY_55
Valla ya şu dealership olayını kim böyle olmasını istemiş acaba.Oyun tarihinin en saçma özelliğinden bir tanesini gt gibi oyunu entegre etmek bence büyük bir hatadır.Koy oraya 800 arabayı da parası yeten istediği arbayı alsın..
onu bırak da şimdi kaç araba biriktirdin bakalım, GT5 çıkına kadar hepsini açıver lazım olacak GT4 deki 2. el araba satışı da böyleydi arabalar günlük değişiyordu, bence bu oyunun olayı GT5 için araba biriktirmek galiba, Ortus' un yazdığına katılıyorum konsept olarak psp' ye uygun yapılmış yanlız önemli bir sorun var GT5 deki arabaları açmak için orjinal oyunumu isteyecek acaba yani kopya oynayanların ps3 ile bağlantısında sorun olurmu acaba, diyelimki kabul etti senin GT5 save dosyasını ben kullanabilecekmiyim GT5p da oluyordu ama tam sürümde olmayabilir çünkü killzone2 de olmuyordu mesela
Şu ana kadar aldığım arabalar şöyle.. mini cooper 02 acura rsx 04 evo 8 rs mazda rx-7 evo 6 gsr toyota supra 97 mazda furai subaru wrx nissan skyline gt-r 99 opera 350 z Corvette zr1 nismo skyline evo 1 evo 8 gsr evo 6 gsr 00 honda integra type r 03 gran turismo skyline (güvenlik aracı) ferrari enzo tvr cerbera speed 12 daihatsu midget 2 dmc delorean s2 bugatti veyron... Şimdilik bu kadar gt5 çıkana kadar 800 aracıda almaya çalışacam..
Bende ki araçlar şöyle: BMW 120i Ruf 3400s Honda Prelude SiR Mercedes SL 55 AMG Honda s2000 type v Lotus elise 111s Amuse Carbon R(R34) BMW M5 DMC DeLorean S2 VW Golf V GTi Mazda Rx-7 Spirit R type A Audi A3 3.2 Quattro Buick Special Nissan BLUEBİRD 1600 DELUXE Triumph Siptfire 1500 Daihatsu Midget II DType Volvo S60 T-5 Sport Dodge VIPER GTS Nissan GT-R Spec V Dodge VIPER SRT10 Nissan GRAN TURİSMO SKYLINE GT-R Pace Car Subaru Impreza Sedan WRX STi Lamborghini Countach 25th Anniv. Enzo Ferrari Çok yakın zamanda da Bugatti Veyron ( Para var günün gelmesini bekliyorum )
Oynayanlar daha çok tampon kamerasını mı, yoksa 3rd person arka uzak kamerayı mı kullanıyor?
Tampon kamerası
Uzak kamera kullanıyorum.
Ben duruma göre değiştiriyorum.Drift ve rally'lerde uzak kamerayı kullanıyorum.Challenge'larda tampon kullanıyorum.
5 senenin ardından nihayet geldi sonunda bakalım beklediğimize değmiş mi? Bir kaç saate kadar oynamış olurum umarım hayal kırıklığına uğramam. Şimdi bir 5 sene daha bekle ki Devil May Cry gelsin ah Sony ah
quote:
Orijinalden alıntı: sayın
Ben duruma göre değiştiriyorum.Drift ve rally'lerde uzak kamerayı kullanıyorum.Challenge'larda tampon kullanıyorum.
Aynen bu şekilde kullanıyorum ben de.
Bu oyunu oynamak için versiyonun en az kaç olması gerekiyor ?
Hemen biraz üstte sorunuzun cevabı defalarca verildi.Lütfen biraz okuyunuz.
simdi en son kac versionda oynyabiliriz
:)))
saka tabi daha deneyemedim 3.5 senedir bekliyorum bikac hafta daha beklemem gerekicek
oynayanlara sorayim en son kac versionda oynaniyor :))) degil tabi :)) nasil oynamasi kolaymi full gaz full frende arac kaldirma durdurma dondurme vs kolaymi? kokpitleri nasil araclarin?
oyun yurtdışından satış yapan sitelerde şu an yaklaşık 40 TL ye satılıyor sizi bilmiyorum ama bende 2 psp var biri 5.00 m33 diğeri Ofw bu yüzden oyunu umd olarak alıp rahatça oynamayı düşünüyorum ama sanırım biraz beklemem gerekecek zira oyunun fiyatı yılbaşına kadar 30 TL ye inebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: .:BBR:.
simdi en son kac versionda oynyabiliriz
:)))
saka tabi daha deneyemedim 3.5 senedir bekliyorum bikac hafta daha beklemem gerekicek
oynayanlara sorayim en son kac versionda oynaniyor :))) degil tabi :)) nasil oynamasi kolaymi full gaz full frende arac kaldirma durdurma dondurme vs kolaymi? kokpitleri nasil araclarin?
Bana kontroller gayet kolay geldi.. simulasyon ile uzaktan yakından alakadar olamayacak kolay.. Kokpit ise çok ilginç.. direksyon falan yok sadece siyahlaştırlmış bir alan olarak gözüküyor araç içi..
TCS-ASM-Active Steering'i Off yapıyorum.Driving Physics-Professional yapıyorum.
Bu şekilde sanki tam manasıyla similasyon oluyor.
Oyunu almayı düşünüyorum.UMD'den oynamayacğım ama almak gerek
Oyunu bir kaç saattir oynuyorum kısa ve öz olarak özetlemek gerekirse olmamış Polyphony! 5 senedir beklediğim Gran Turismo bu olmamalıydı hangi birinden bahsetsem diye düşünüyorum kariyer modunun olmamasından mı, araçlara kokpit kamerası diye konulmuş ama kokpite benzemeyen kamera açısından mı yoksa dealership denilen Gran Turismo gibi bir oyuna hiç mi hiç uymayan bir özellikten mi başlasam acaba? 850 tane araç var ama bunları anında görme gibi bir şansımız yok neymiş gün gün bakacakmışız dealership kısmına hey Allah'ım ya. Ben Ps2 de ki GT4 benzeri bir oyun beklerken karşıma çıkan oyuna bakın Bir süre daha oynar tüm Dodge Viper'lar ve amerikan arabalarını satın alırım biraz zaman geçirir sonra da silerim bu oyunu Psp'den diye düşünüyorum. Kokpit kamerasını ilk olarak Youtube'da bir video da görmüştüm karanlıktı ve pek bir şey anlaşılmıyordu ama böyle saçma sapan bir şey ile karşılaşacağımı da tahmin etmiyordum yani! Kokpit kamerasına geçtiğimiz an kapkara bir kamera açısı ile kalakalıyorsunuz ne bir direksiyon var ne de ön konsol sadece karanlık! Yani böyle saçma sapan bir şey olacağına hiç olmasaymış kokpit kamerası daha iyi olurmuş, tampon kamerasıyla da idare ederdik! Çok yükleniyorum belki oyuna ama hakediyor o da 5 sene geçmiş aradan ve çok daha iyi ve özenle hazırlanmış bir GT yapılabilecekken sanki 'Alın işte Psp'de GT daha ne istiyorsunuz' gibisinden bir söz eşliğinde gelen oyun gibi olmuş bu oyun. Ben beğenmedim ne yalan söyleyeyim hele hele dealership özelliği oyunu bırakmak için tek başına bir sebep diye düşünüyorum.