Şimdi Ara

<< GRAN TURISMO PSP [ÇIKTI] >> (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
547
Cevap
1
Favori
35.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla NBA 2K10 ve FIFA 10'dan başka bişey oynamamıyorum zaten oyun sürem kısıtlı ÖSS var bu sene

Şimdi de Forza 3 iniyor yarında ona başlasam .. Uzun süre GT PSP kenarda kalıcak malesef , ah bir GT Mode olsaydı gözüm başka bişey görmezdi ammaaa..
  • beğenmediniz değil mi oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedo5
    beğenmediniz değil mi oyunu

Beyenmediğimiz için mi bütün challange'ları yalayıp yuttuk hemen ?
  • PSPmi satmıştım.Şimdi cidden üzüldüm.Ancak kısa bir zaman sonra arkadaştan bir deneyebilirim oyunu.Olmaz ise PC de yad xbox dan sürü ile oyun oynuyorum zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedo5

beğenmediniz değil mi oyunu

beğenmeme değilde gt mode olsaydı çok daha iyi olurdu
  • GT mode Gt mode diyorsunuzda adamların bir bildiği varki koymadılar.

Gt mode olsaydı;

Oyun oynamaktan muhtemelen hayati ihtiyaçlarımızın bir bölümünü karşılayamacaktık.(yemek yemek,su içmek vb.)

Başparmaklarımız iptal olacaktı.Ne sms yazabilecektik nede iphone'nun tuş kilidini açabilecektik.

Diğer bütün oyun yapımcıları piyasada GT'den başka oyun satılmadığı için firma sahibine suikast düzenleyebilirlerdi.

Bunlar en basit örnekler istemediğiniz kadar örnek verebilirim.

Siz olsanız çoluğunuzun çocuğunuzun geleceği için GT mode koyar mıydınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: sayın

GT mode Gt mode diyorsunuzda adamların bir bildiği varki koymadılar.

Gt mode olsaydı;

Oyun oynamaktan muhtemelen hayati ihtiyaçlarımızın bir bölümünü karşılayamacaktık.(yemek yemek,su içmek vb.)

Başparmaklarımız iptal olacaktı.Ne sms yazabilecektik nede iphone'nun tuş kilidini açabilecektik.

Diğer bütün oyun yapımcıları piyasada GT'den başka oyun satılmadığı için firma sahibine suikast düzenleyebilirlerdi.

Bunlar en basit örnekler istemediğiniz kadar örnek verebilirim.

Siz olsanız çoluğunuzun çocuğunuzun geleceği için GT mode koyar mıydınız?

Koyardım

• quote:

Orijinalden alıntı: venom800

Oyunu bir kaç saattir oynuyorum kısa ve öz olarak özetlemek gerekirse olmamış Polyphony! 5 senedir beklediğim Gran Turismo bu olmamalıydı hangi birinden bahsetsem diye düşünüyorum kariyer modunun olmamasından mı, araçlara kokpit kamerası diye konulmuş ama kokpite benzemeyen kamera açısından mı yoksa dealership denilen Gran Turismo gibi bir oyuna hiç mi hiç uymayan bir özellikten mi başlasam acaba? 850 tane araç var ama bunları anında görme gibi bir şansımız yok neymiş gün gün bakacakmışız dealership kısmına hey Allah'ım ya. Ben Ps2 de ki GT4 benzeri bir oyun beklerken karşıma çıkan oyuna bakın Bir süre daha oynar tüm Dodge Viper'lar ve amerikan arabalarını satın alırım biraz zaman geçirir sonra da silerim bu oyunu Psp'den diye düşünüyorum. Kokpit kamerasını ilk olarak Youtube'da bir video da görmüştüm karanlıktı ve pek bir şey anlaşılmıyordu ama böyle saçma sapan bir şey ile karşılaşacağımı da tahmin etmiyordum yani! Kokpit kamerasına geçtiğimiz an kapkara bir kamera açısı ile kalakalıyorsunuz ne bir direksiyon var ne de ön konsol sadece karanlık! Yani böyle saçma sapan bir şey olacağına hiç olmasaymış kokpit kamerası daha iyi olurmuş, tampon kamerasıyla da idare ederdik! Çok yükleniyorum belki oyuna ama hakediyor o da 5 sene geçmiş aradan ve çok daha iyi ve özenle hazırlanmış bir GT yapılabilecekken sanki 'Alın işte Psp'de GT daha ne istiyorsunuz' gibisinden bir söz eşliğinde gelen oyun gibi olmuş bu oyun. Ben beğenmedim ne yalan söyleyeyim hele hele dealership özelliği oyunu bırakmak için tek başına bir sebep diye düşünüyorum.

Hocam yanlis anlama ama ,TDU gibi cockpit mi bekliyordun ? Psp nin gucu bukadar ,adamlar sonuna kadar kullanmis ,ha su dealership olayina bende katiliyorum ,tam sacmalik ..

• Peki TDU PSP'de cocpit varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denonitros

Peki TDU PSP'de cocpit varmı?

yok
  • Arkadaslar pspnin beyni yettiğince yapmış adamlar işte daha ne olsun ki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NayirNolamaz

quote:

Orijinalden alıntı: venom800

Oyunu bir kaç saattir oynuyorum kısa ve öz olarak özetlemek gerekirse olmamış Polyphony! 5 senedir beklediğim Gran Turismo bu olmamalıydı hangi birinden bahsetsem diye düşünüyorum kariyer modunun olmamasından mı, araçlara kokpit kamerası diye konulmuş ama kokpite benzemeyen kamera açısından mı yoksa dealership denilen Gran Turismo gibi bir oyuna hiç mi hiç uymayan bir özellikten mi başlasam acaba? 850 tane araç var ama bunları anında görme gibi bir şansımız yok neymiş gün gün bakacakmışız dealership kısmına hey Allah'ım ya. Ben Ps2 de ki GT4 benzeri bir oyun beklerken karşıma çıkan oyuna bakın Bir süre daha oynar tüm Dodge Viper'lar ve amerikan arabalarını satın alırım biraz zaman geçirir sonra da silerim bu oyunu Psp'den diye düşünüyorum. Kokpit kamerasını ilk olarak Youtube'da bir video da görmüştüm karanlıktı ve pek bir şey anlaşılmıyordu ama böyle saçma sapan bir şey ile karşılaşacağımı da tahmin etmiyordum yani! Kokpit kamerasına geçtiğimiz an kapkara bir kamera açısı ile kalakalıyorsunuz ne bir direksiyon var ne de ön konsol sadece karanlık! Yani böyle saçma sapan bir şey olacağına hiç olmasaymış kokpit kamerası daha iyi olurmuş, tampon kamerasıyla da idare ederdik! Çok yükleniyorum belki oyuna ama hakediyor o da 5 sene geçmiş aradan ve çok daha iyi ve özenle hazırlanmış bir GT yapılabilecekken sanki 'Alın işte Psp'de GT daha ne istiyorsunuz' gibisinden bir söz eşliğinde gelen oyun gibi olmuş bu oyun. Ben beğenmedim ne yalan söyleyeyim hele hele dealership özelliği oyunu bırakmak için tek başına bir sebep diye düşünüyorum.

Hocam yanlis anlama ama ,TDU gibi cockpit mi bekliyordun ? Psp nin gucu bukadar ,adamlar sonuna kadar kullanmis ,ha su dealership olayina bende katiliyorum ,tam sacmalik ..

Yok yahu neden yanlış anlayayım ama ben de TDU gibi kokpit olsun demedim değil mi? Hatta kokpit olsun bile demedim böyle bir şey olacağını da ummuyordum ama oyun çıkmadan bir kaç hafta önce Youtube'da bir video da kokpit görünce şaşırdım video da ters bir şey vardı kokpiti tam seçemiyordum heralde karanlık bir mekanda kayıt yapılmış ondandır dedim ama oyunu Psp'de oynadığım da gördüğüm manzara gerçekten komikti. Bak sende durup düşündüğün vakit bana hak vereceksin, kokpit açısına geçtiğimiz zaman ne bekleriz hemen söyliyeyim aracın konsolu ve direksiyonunu görmeyi bekleriz en azından ben bunu görmeyi beklerim kara bir boşluk değil. Madem ki kokpitin içini göstermeyecektiniz ne diye o açıyı oyuna eklediniz ne gerek var? Çok büyük hatalar var oyunda ben böyle düşünüyorum severek oynayan arkadaşlar olabilir ama bir Gran Turismo hayranı olarak bu oyunu büyük bir hata olarak görüyorum. GT serisini çok sevdiğimden dolayı biraz duygusal davranıp oyuna fazla yüklenmiş olabilirim. Yani bir hata gördüğüm vakit haddinden fazla tepki gösterebilirim veya iyi olduğunu gördüğüm bir kısmı gereksiz yere övebilirim Elbette böyle olmaması lazım objektif bakmak lazım ama işte bazen düşündüğüm kadar objektif olamayabiliyorum. Senelerdir bekletip önümüze bu oyunu sunacaklarına ben hiç sunmamalarını tercih ederdim. Sırf bakın Psp'ye de GT'yi çıkarttık demek için yaptıkları bir yapım gibi görünüyor bu oyun benim gözüme. Umarım Ps3'de ki GT5'de insanı rahatsız edecek hatalar olmaz. Onu da çok uzun zamandır bekliyoruz bari beklediğimize deysin.

• Ben oyunu bugün oynayabildim.Gerçekten güzel ama bence biraz daha zorlayabilirlerdi.En azından şu cocpiteki ışık olayını halledebilirlerdi.Bu arada bevada SLR kazanmak için testler yapmışlar onlara katılabilirsinizhttp://eu.gran-turismo.com/au/products/gtpsp/skills/
  • Arkadaşlar ben şimdi oyunu kazandım ama bu Reddem Codu PSN'ye yazacağım ama PSN'ye versiyondan dolayı giremiyorum nasıl yapacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Challenge'larda arada sırada restart yaparken oyun donuyor, siyah ekranda kalıyor ve PSP'nin işlem yaptığını gösteren o turuncu ışık sürekli yanıp sönüyor. Cihaz tam olarak kilitlenmiyor, Home tuşuna basınca menü gözüküyor ve oyundan çıkabiliyorum ancak oyunla ilgili herhangi bir menü asla gözükmüyor, start tuşu vs. çalışmıyor. Mecburen tekrar başlatıyorum oyunu, kaydetmediğim şeyler de boşa gidiyor. Çok nadiren de olsa 1-2 kere PES2009'da da yapmıştı ancak bunda sürekli oluyor. Deli etti.

İşinize karışmak gibi olmasın benden daha iyi bilirsiniz.Ama

Versiyonunuz ve Psp modeliniz nedir?

Umd mi yoksa Iso/cso formatında mı kullanıyorsunuz?

Cso formatında ise yapması çok muhtemeldir.Hafıza kartının çakma olması ki artık made in japan yazanlar bile çakma teknosa'dan bile çakma çıkıyor.Birde oyunu oynarken ekran seviyesini minimum öneririm.Çünkü Elektriksel bir sorunda olabilir kayır problemleri PES2009 da başıma gelmişti belirli şeylerle çözmüştüm.

Ancak umd kullanıcısı iseniz yapacak birşey yok büyük ihtimal lenstedir sorun.İyi günler....

• Konuyu çok iyi takip edemedim, oyun, iş-güç derken PSP versiyonu nihayet çıkmış. Böyle bir oyunun da orijinalini almak gerekir. Türkiye içerisinde nerede bulabiliriz? Internet üzerinden sipariş de olur yeter ki Türkiye içinden olsun. Yurtdışından sipariş verip belirsiz bir süre boyunca beklemek istemiyorum, ayrıca daha önce de nahoş bir durumla karşılaştığımdan dolayı açıkçası çekiniyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • Ereyon-teknosa-hepsiburada vb sitelerde yok.Yurtdışıda istemesseniz;

İstanbul'da elden alabilirsiniz:

http://www.sahibinden.com/gran_turismo_psp_umd_oyun_sifir_ambalajinda_-70WQQaXQQ17801305WQQpXQQdisplayitem?keyword=gran%20turismo%20psp

Birde burası var :

http://www.hepsisony.com/?urun-detay_1774_Gran_Turismo.html

Orijinali alınası bir oyun gerçekten.

• multiplayer var mı acaba ?
  • grafikler guzel gorunuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cocker

Konuyu çok iyi takip edemedim, oyun, iş-güç derken PSP versiyonu nihayet çıkmış. Böyle bir oyunun da orijinalini almak gerekir. Türkiye içerisinde nerede bulabiliriz? Internet üzerinden sipariş de olur yeter ki Türkiye içinden olsun. Yurtdışından sipariş verip belirsiz bir süre boyunca beklemek istemiyorum, ayrıca daha önce de nahoş bir durumla karşılaştığımdan dolayı açıkçası çekiniyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Ben pazar günü gördüm, Forum Aydın Bimeks mağazasında GT PSP jelatininde sahibini bekliyordu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FEYM -- 2 Kasım 2009; 21:58:34 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.