Şimdi Ara

<< GRAN TURISMO PSP [ÇIKTI] >> (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
547
Cevap
1
Favori
35.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İlk başta bende yok artık demiştim ama demosunu izleyince çözdüm

Öndeki aracın tam arkasına geçeceksin.Onun rüzgar tüneline girmiş oluyorsun ve biraz daha hızlanıyorsun ve geçiyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayın

NSX'li olanı diyorsun dimi

İlk başta bende yok artık demiştim ama demosunu izleyince çözdüm

Öndeki aracın tam arkasına geçeceksin.Onun rüzgar tüneline girmiş oluyorsun ve biraz daha hızlanıyorsun ve geçiyosun

Ben de I2'yi yapamadım bir türlü.. Dur bi daha deniyeyim şunu

EDIT: Ahanda geçtim

EDIT 2 : Lamborghini Countach 25th Anniversary edition aldım nihayet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 3 Ekim 2009; 14:34:04 >

• Nihayet Enzo'mu da aldım ..
    Koleksiyona devam.. Bugatti Veyron da aldım mı baya bi mutlu olucam
  • Ulen gaza getirdiniz beni uzun uğraşlar sonucu oyunu oynamayı başardım

Buradan tugay289 nickli arkadaşımıza çoook ama çok teşekkür ederim.Ayrıca anneme ve babama selamlar

Pardon karıştı heralde
  • Ben kendi kendime daha da gaza geldim artık.. Gran turismı böyle bişey işte.. PSP de oynarken dayanamadım artık Polyphony Digital Formula Gran Turismo'yu görüp alamayınca gittim PS2'yi kurdum yine Formula GT'mi sürüyorum şimdi

• Step N'i geçebilen varmı?Başladığımda amacım full gold almaktı iyide gidiyordu

Şimdi bronzu göremez oldum

Birde bütün araçları görme şansımız olması lazım yahu bir şekilde.
  • quote:

Step N'i geçebilen varmı?Başladığımda amacım full gold almaktı iyide gidiyordu

Şimdi bronzu göremez oldum

Birde bütün araçları görme şansımız olması lazım yahu bir şekilde.

İşte gran turismo.. Değil mi ama.. başta böyle güveniniz yerinde başlarsınız baya sonlara doğru da kasarsınız hepsi altın gider gider ama sonra sona çok yaklaştıüınızda öyle zorlaşır ki bırakın goldu sinir krizleri başlar

Ben daha N3'teyim bu arada .. bakalım nasıl gidecek

YAHU N4ü açtığımda starta basmak istediğim zaman bi baktım Loading.. diye bi yazı var ama bi türlü geçiyor loading yazıyor kaldı öylece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 3 Ekim 2009; 17:06:48 >

• N4'ü şimdi geçtim 5 ve 6 kaldı bakalım

Bu sayfayıda geçince son sayfa olucak sanırım.

Oyunu baştan başlatman gerekecek gerçi ilk 3'ü kolay Allah'tan.
  • Direkt fixli halini bulabilirsin onu dene birde.

Bu arada auto save'i kapatıp denemek için GT2'de efsanem olan Suzuki Pikes Peak alarak test course'a girdim.

306 km görüm fakat öndeki aracın rüzgar tüneline girdiğimde 336'da devir kesiciye girdi.

Çok güzel olmuş rüzgarın sesi bile kesiliyor ve çıkınca çok güzel hissediliyor.
  • yaw herseyi bitirdim. oyunmu bitti ne :D challange bitti. yani Nide bitirdim yeni sayfa gelir diye düşündüm gelmedi. neredeyse hersey bronze :D o yüzden olabilirmi. illa altın mı yapmak gerek. + GT yi ilk defa oynuorum 1m cura birikti. normalinde 4m falan olması lazımdıda. abuk subuk arabalar aldım 500.000 cr lik falan. üzüldüm simdi. o aldıgım arabalar satılırmı.

birde N den sonraki sayfayı acan warsa cevap werirse sevinirim. en güzeli nunburring(sanırım böyle yazılıyordu =) ) pistinde bmw m3 sürmek cok eglenceli o rüzgar sesi harika bisey.

birde single modda kapalı yolları nasul acıcaz? sanki psp nin pilide cabuk bitmeye basladı :S belkide zaman cabuk geçiyor diyedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ConCarnage -- 3 Ekim 2009; 19:40:40 >
  • Evet bende fark ettim N son adım.Gran Turismo Theater'a girerek Challenge Replay'dan bakabilirsin.

Benim Q,L,O ve N'in 2 tanesi kaldı fakat 2.5k cr'ım var şimdiden.

İlla altın yapacaksın diye bir durum yok.

Bu arada karıştırıken yine birşey fark ettim.

117 araç ile Nissan birinci. 89 araç ile Honda ikinci.
  • Yahu N4 açılmıyor ben de hiç bir şekilde ya kafayı yicem ..
    O loading Start ekranında Loading yazısı çıkıyor ya kısa bi süre .. O ekrana geliyor o loading yazısı orda kalıyor öyle sürekli hiç load olamıyor.. Onun dışındaki herşeyi bitircem heralde o kalcak mecbur

Bende de 1milyon100küsür bin cr. var şuan ama az önce tabi Countach ile sonra da Enzo yu alınca o kadar kaldı.. Yoksa toplamda şimdiye kadar 3milyon300küsür bin toplamışım öyle yazıyor istatistiklerde

EDIT : Bu arada beyler kaçıncı günlerdesiniz bakalım ? Ben 75nci gündeyim ve 71nci günde markalar başa sarmaya başlıyor başladığımız sırada çıkıyor markalar ama her seferinde bi markaya daha önce göstermediği bi araba ekleyerek falan azcık fark oluyor yani ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 3 Ekim 2009; 21:14:31 >

• Benimde sadece 3 tane eksik yerim kaldı lisanslarda.

Single player modunda hiç oynamadım 2 yarışım var oda test sürüşü

27. günde 334.6 km yol yaptığım yazıyor istatistiklerde.

Ben olsam oyunu yeniden indiririm

Bu arada Enzo ile kaç görüyosun en son bakar mısın?
  • Arkadaşlar psp3000 lerde iso gt oynayabiliyormuyuz?
  • benim 961.0km olmuş toplam sürüşüm..

Enzo ile Test Course'ta max. 343km/h görebildim.. 343te devir limitleyici giriyor 337ye atıyor ordan 343 sonra yine 337ye atıyor ve o hızda kalıyor araç..
  • Aman Tanrım!Pikes peak'ten hızlı bir araç var

Bir aracın arkasında mıydın?Rüzgar tüneline girince ortalama 30 km far ediyor hızda.

Senin toplam km epey olmuş.Single mode'da oynuyor musun?

103/85 benim lisand durumu?Full yapan var mı?Super lisans var mı merak ediyorum.
  • Citroen GT ile 414 görülmüştür az önce
  • quote:

Aman Tanrım!Pikes peak'ten hızlı bir araç var

Bir aracın arkasında mıydın?Rüzgar tüneline girince ortalama 30 km far ediyor hızda.

Senin toplam km epey olmuş.Single mode'da oynuyor musun?

103/85 benim lisand durumu?Full yapan var mı?Super lisans var mı merak ediyorum.

Single mode'da oynadım biraz.. O kilometrelerin bir çoğu zaten Nordschleife pistinde yaptığım rüya yarışlarımdan geliyor

Önümde bugatti Veyron vardı bi adet ama benden baya uzaktı yani 30 km kadar etkilemdi beni ama sanırım 337den 343e fırlamamı sağlayan oydu yani aslında max hızı 338 km/h olarak görülebiliyor Enzo'nun sanırım bu oyunda..

Ama zaten pikes peak'ten bir çok hızlı araç var oyunda.. Aklıma ilk gelen şey zaten Veyron ardından da Citroen GT oluyor.. ama var daha hızlı araçlar
    Ama tabiki gran turismo serisinin tamamını oynamış birine bu araçlar asla pikesten daha efsanevi gelemez.. Değil mi ? Gran Turismo 2'nin en değerli arabasıydı onu açınca öyle mutlu olmuştum ki unutamam hiç

• Ya ne günlerdi diyorum MR serisinin son yarışında TVR speed 12 veriyordu.500.000 cr'a satıyorduk.

Ford GT40 ile o yarışa 4 kez girip ardından Pikes Peak almıştım.Sanırım en heyecanlı anımdı test yoluna girişim ve 246 görüşüm

Bu arada 32. günde Polyphony Digital GT çıktı fakat bakmakla yetindim 5k Cr. istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sayın -- 3 Ekim 2009; 23:56:45 >
  • quote:

Ya ne günlerdi diyorum MR serisinin son yarışında TVR speed 12 veriyordu.500.000 cr'a satıyorduk.

Ford GT40 ile o yarışa 4 kez girip ardından Pikes Peak almıştım.Sanırım en heyecanlı anımdı test yoluna girişim ve 246 görüşüm

Bu arada 32. günde Polyphony Digital GT çıktı fakat bakmakla yetindim 5k Cr. istiyor

bana da çıktı o 30 küsür bi günde resmen bakıp alamayalım diye koymuşlar öyle o güne ya

yanlış anlamassan bi yanlışını düzeltmek istiyorum.. Sen de biliyorsundur ama heralde ağız alışkanlığımıdır nedir "k" = 1000 demek.. yani 5k cr. dersen 5,000 cr istiyor demiş olursun.. 5M Cr. demek lazım

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.