Şimdi Ara

<< GRAN TURISMO PSP [ÇIKTI] >> (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
547
Cevap
1
Favori
35.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler banada pm atarsanız sevinirim öylece duruyor oyun.Bu arada benim psp 3.71 m33 bunu yüklersem bir bozulma olur mu?
  • Bana da bif pm lutfen zahmet olmazsa :)
  • arkadaşlar bugün doğubanka gittim ve 3.71 m33 olan versiyonu 4.01 m33 yaptırdım ( psp fat ) fakat yine gran turismoyu oynayamıyorum versiyon atan kişi 5.50 versiyon atarsam brick olacağını söyledi ve bende istemedim şimdi bu oyunu nasıl oyanaybilirim ? 4.01'e uygun olan gran turismo oyununumu beklemem lazım? bilgisi olan arkadaş varsa ve açıklarsa çok sevinirim teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogangoxel -- 30 Eylül 2009; 16:06:32 >
  • Banada banada PM.
  • Oyunu 4.01 m33 e entegre etme gibi bir şansımız var mı?İllaki 5.50 gen mi yüklemem gerekiyor?

Düzeltme : 5.50 GEN yaptım oyunun direkt fixli versiyonunu indiriyorum birazdan denerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sayın -- 30 Eylül 2009; 18:35:06 >
  • Oh my goodness.. 4 yıldır beklediğim an geldi ve oynuyorum
  • bu işlemi yapan varmı yani site güvenilirmi sonra pirince giderken bulgurdan olmayalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugay289
    5.55 altı versiyon olanlar bir prog sayesinde oynayamadıkları oyunları oynayabiliyor.
    gerekli bilgiyi pm den atarım

Pm yollarsan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Arkadaşlar en sonunda gran turismonun psp versiyonunu deneme imkanı buldum.Adamlar mükemmel bir oyun yapmış.Grafikler uçmuş...Resmen pspde şov yapmış adamlar..Oyunun tek eksiği career modunun oyunda olmayışı.Ama bu açığı ehliyete benzer bir bölüm ile kapatıyorsunuz...Parayı ordan kazanıyorsunuz..İgn o kadar abartı bir not vermiş ki Allahından bulsun diyorum.Career yok diye bu kadar puan düşürülür mü? Mutlaka bu oyunu deneyin mükemmel olmuş.Ah bide career yapsalar perfect olurdu..

birşeyi anlamadım oyundaki bütün arabalar bedavamı yani bir yarışa girmek için araba satın almak gerekmiyormu, istediğin arabayı direk sürebiliyormusun yada yarışı kazanınca ne oluyor paramı veriyor başka yarışmı açılıyor oyunun işleyişini biraz açıklayabilirmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Arkadaşlar en sonunda gran turismonun psp versiyonunu deneme imkanı buldum.Adamlar mükemmel bir oyun yapmış.Grafikler uçmuş...Resmen pspde şov yapmış adamlar..Oyunun tek eksiği career modunun oyunda olmayışı.Ama bu açığı ehliyete benzer bir bölüm ile kapatıyorsunuz...Parayı ordan kazanıyorsunuz..İgn o kadar abartı bir not vermiş ki Allahından bulsun diyorum.Career yok diye bu kadar puan düşürülür mü? Mutlaka bu oyunu deneyin mükemmel olmuş.Ah bide career yapsalar perfect olurdu..

birşeyi anlamadım oyundaki bütün arabalar bedavamı yani bir yarışa girmek için araba satın almak gerekmiyormu, istediğin arabayı direk sürebiliyormusun yada yarışı kazanınca ne oluyor paramı veriyor başka yarışmı açılıyor oyunun işleyişini biraz açıklayabilirmisin

araçlar parayla alınıyor..
    oyunda kariyer yok derken GT Mode yok yani.. sadece challange bölümü var o da ehliyet sınavları ve missionların birleşimi gibi bişey..onlardan da para kazanılıyor.. birde single race kısmı var orda da yarışın zorluğunu va aldığın sıraya göre para kazanıosun.. sonra dealership e girip ordaki araçlardan para ile satın alıosun.. yani bu önceki gran turismolardaki gibi arabalar ile yaşamak değil de arabaları koleksiyon haline getirme oyunu.. çok çok zevkli ve inanılmaz grafiklere sahip ama keşke dediğim gibi UMD boyutlarına göre yapsalardı neredeyse iki katı kadar alan olucaktı .. oraya rahat rahat bir GT Mode sığardı..

• Nedir bu 5.55 olayı? 3 ay psp den uzak kaldık yarın GT, DIRT 2, FIFA 10 oynamak istiyordum düştüğümüz hale bak.
  • 5.50 gen b ile decrypter ile fixlenmiş olarak oynuyorum, kimi der oynanışı kötü kimi der grafikleri kötü, herkesin farklı kriterleri olabiliyor, şu ana kadar pspye çıkan yarış oyunlarından çok çok öte bir oyun olmuş, grafikleri güzel yapayım derken çizgi filmleştirilmemiş, farklı yönlere vurgu yapılarak derinlik kazandırılmış(ışık yansımaları, gölgeler, yollar) oynanış olarak, beni deli gibi oynatıyor.Zaten karta Fifa 10, GT, Motorstorm(ilk şimdi oynayacağım) u atmışım, daha ne :) ...
  • Sol başparmağımda bir yorgunluk hissi var

Gece 3:30'a kadar lisanları falan aldım.Hemde büyük çoğunluğu altın (iyi kastık be!)

Fakat öyle böyle değil çok çok başarılı bir oyun olmuş.

@ChnGT/GTS

Oyunları oynaman için 5.55 firmware gerekiyor.Fakat 5.55 daha kırılmadı.

Bu yüzden 5.50 GEN versiyonu (kırılmış) ile oyunu oynayabiliyorsun.Yeni çıkan oyunlar şuanlık böyle.Decrypter ile oyunu fixliyosun.En açık bu şekilde düşünebilirsin.

Oynayın , oynatın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

araçlar parayla alınıyor..
    oyunda kariyer yok derken GT Mode yok yani.. sadece challange bölümü var o da ehliyet sınavları ve missionların birleşimi gibi bişey..onlardan da para kazanılıyor.. birde single race kısmı var orda da yarışın zorluğunu va aldığın sıraya göre para kazanıosun.. sonra dealership e girip ordaki araçlardan para ile satın alıosun.. yani bu önceki gran turismolardaki gibi arabalar ile yaşamak değil de arabaları koleksiyon haline getirme oyunu.. çok çok zevkli ve inanılmaz grafiklere sahip ama keşke dediğim gibi UMD boyutlarına göre yapsalardı neredeyse iki katı kadar alan olucaktı .. oraya rahat rahat bir GT Mode sığardı..

gt4' e benziyor öyleyse, amaç yarışıp para kazanıp araba almak değilmi kariyer modu olsa ne fark edecektiki?
    bir de yol ve araba listesi belli olmadımı hala?

• Az önce 5.03 de GRANTURSIMO denenmiştir. Sonuç game coundt be started hatası alnmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukas -- 1 Ekim 2009; 13:47:00 >
  • İyice heyecanlandırdınız beni. Bu gece deneyeceğim bir terslik olmazsa.

Oyunun Gamespot'taki video incelemesi:

http://www.gamespot.com/psp/driving/granturismo/video/6230724/gran-turismo-video-review (edit: gerçi verilmiş biraz önce)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Oyun çok güzel.. Gerçekten psp de inanılmaz grafik sunmuşlar .. ama dediğim gibi gerçek Gran Turismo'cular GT Mode'un bu oyunda yaratacağı büyük farklılığı anlıyorlardır eminim..

Çok yazık olmuş 1GB'a sığdırmaya çalışmaları..Yani bi 600 mb'lık falan ek paket gelir mi GT Mode şeklinde ne dersiniz bu hayalim hakkında
  • 5.03 de çalıştıranlar varmış.UMD mode'u kontrol et bir istersen.

Polyphony Digital'a mail atalım ek paket istiyoruz diye

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.