Oyun 5.55 istiyor yahu.. Ben de öyle biliyorum.. Her neyse 5,55 te istese 6,00 da istese sonuç olarak cfw'miz yok..Umarım kısa sürede çıkar da oynarız..
Ayrıca oyunun düşük puan almasının sebebi önceki bütün gran turismo'larda bulunan GT Mode'un olmaması.. O yüzden kırılan puanları çıkarırsak şayet oyunun not ortalaması 8,5a falan vuruyor..
HyperioИ
5.50 de çalışmıyor ben denedim...
offf off cok kotu oldu bu 5.55 zorunlulugu. oynayamıyoruz hicbir oyunu ya... birisi de cıkıp 5.55 cfw yapamadı.
Motorstormdan sonra bunudamı oynayamıycaz, yoksa heyecana gerek yok eli kulağında 5.55 kırılırmı dersiniz? Bu iki oyunu büyük hevesle bekliyordum halbuki herkes gibi...
illaki kırılacak başka yolu yok herkes 5,55i bekliyor şuan.herhalde bugüne kadar psp nin en sabırsızlıkla beklenen cfw ünvanını 5,55 alacak.hasretle bekliyoruz
6.00 dururken 5.55 bence saçma olur
quote:
Orijinalden alıntı: SONY_55
5.50 de çalışmıyor ben denedim...
Psp'ye çıkan Gt'yi oynıyamadığın için şimdi Gt krizine girmişsindir.
ah be dark alex'im .. sen niye bıraktın ki bu işleri.. parayı bastılar da mı sustun ki acaba.. Ne güzel yapardı işleri .. Şimdi ayrı gruplar birleşmeyi de istemiyorlar.. Daha uzuyor sanki cfw işleri.. neyse bi mp3 çalar dan exploit bulmuşlar mı ne yapmışlar o tarz bişey.. ekimin ilk haftasında çıkarabiliceklermiş galiba yeni cfw'yi.. umarım başarırlar..
yakında GT'i oynayabileceğiz sanırım.
Game Decrypter diye birşey yapıyorlarmış. 5.55 isteyen oyunları 5.50 'de çalışacak şekilde decrypt edip tekrar iso haline getirecekmiş bu uygulama.
Google'da "psp game decrypter" diye arayınca söylentilere ulaşılıyor.
MCPSP diye bi psp forumu var. orada da bu haberi paylaşayım dedim. meğer daha önce duyurulmuş. Vay efendim ben ne yapmışım, ne büyük hata işlemişim :)
bir sitede admin olmayı hazmedememiş zavallı adminciklerin verdiği cevap:
Aşağıdaki sebep´ten dolayı yasaklandınız: Biz geriden takip ediyorsak sana yol veriyorum git istediğin yabancı forumda takıl ve bu site adımını dahi atma...
böyle forum mu yönetilir Allahaşkına ? komik çocuklar bunlar...
quote:
Orijinalden alıntı: mrmrmrmr
MCPSP diye bi psp forumu var. orada da bu haberi paylaşayım dedim. meğer daha önce duyurulmuş. Vay efendim ben ne yapmışım, ne büyük hata işlemişim :)
Aşağıdaki sebep´ten dolayı yasaklandınız: Biz geriden takip ediyorsak sana yol veriyorum git istediğin yabancı forumda takıl ve bu site adımını dahi atma...
Takma kafanı mrmrmrmr
quote:
daha doğru düzgün türkçe bilmiyorlar hepsi çoluk çocuk .. bu site adımını dahi atma ne demek yahu "siteye" olmasın o .. töbe ya ..ben de şuan bir psp sitesinde moderatörüm .. bizim site malesef biraz duruşa geçti şu aralar durgun yaklaşık 6 aydır falan ama ondan önce biz liderken türkiyede bu salaklar gelip gelip siteye index falan atmaya çalışlırlardı bilmemne komedi işler ya .. hatta bi tanesi geldi bizim sitede moderatör oldu baya çalışa çalışa sonra siteyi daıtmaya falan çalıştı... bunlar böyle çoluk çoucuk uğraşılır mı bunlarla ya..
quote:
Orijinalden alıntı: sorceress
Takma kafanı mrmrmrmr
yok canım ne takacağım... zaten ben pspiso.com 'u takip ediyorum ; bunlara da iyilik olsun diye oradan aldığım bilgiyi yazmıştım. :)
bu arada, dikkat ettim orada yazdığım konuyu inceleyenler arasında da bir "sorceress" vardı , acaba sen miydin ? ben de bazı ortamlarda "sorcerer" nick'ini kullanıyorum da o sebeple dikkatimi çekti.
Artik oynanabiliyor,
ve nurburgring'de ilk tur. olmus bu
sabah 6:00'da kalkıp ilk iş bunu denedim. GT ile ilk izlenimim : nefis , harika :)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sorceress
Takma kafanı mrmrmrmr
yok canım ne takacağım... zaten ben pspiso.com 'u takip ediyorum ; bunlara da iyilik olsun diye oradan aldığım bilgiyi yazmıştım. :)
bu arada, dikkat ettim orada yazdığım konuyu inceleyenler arasında da bir "sorceress" vardı , acaba sen miydin ? ben de bazı ortamlarda "sorcerer" nick'ini kullanıyorum da o sebeple dikkatimi çekti.
Evet O benim
Hangi fw ile oynayabiliyorsunuz?
Arkadaşlar en sonunda gran turismonun psp versiyonunu deneme imkanı buldum.Adamlar mükemmel bir oyun yapmış.Grafikler uçmuş...Resmen pspde şov yapmış adamlar..Oyunun tek eksiği career modunun oyunda olmayışı.Ama bu açığı ehliyete benzer bir bölüm ile kapatıyorsunuz...Parayı ordan kazanıyorsunuz..İgn o kadar abartı bir not vermiş ki Allahından bulsun diyorum.Career yok diye bu kadar puan düşürülür mü? Mutlaka bu oyunu deneyin mükemmel olmuş.Ah bide career yapsalar perfect olurdu..
5.55 altı versiyon olanlar bir prog sayesinde oynayamadıkları oyunları oynayabiliyor. gerekli bilgiyi pm den atarım