Şimdi Ara

<< GRAN TURISMO PSP [ÇIKTI] >> (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
547
Cevap
1
Favori
35.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: devilsemo

İgn 6.8 vermiş

http://psp.ign.com/articles/102/1024698p3.html

En dandik oyunların bile 7-7.5 puan aldığı IGN'de bu hakikaten düşündürücü oldu..
    Hayal kırıklığı olmaz umarım..
  • İki yeni video daha geldi:

Bu video sanırım oyunun açılış videosu olacak.
    http://www.gametrailers.com/video/intro-cg-gran-turismo/55921

Bu ise oyundan bir gameplay videosu, bakalım videodaki bu arabayı bir yerden tanıyabilecek misiniz?
    http://www.gametrailers.com/video/delorean-gameplay-gran-turismo/55919

Yuh artık ya adamlar bu aracı bile oyuna dahil etmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 16 Eylül 2009; 19:33:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wzzk

quote:

Orijinalden alıntı: censorship

bende orjinalini almayı istiyorum fakat benim psp versiyon 4.01 m33-2 kırık tabi.şimdi orjinal alıp makinaya taktığımda benden 6.00 isteyecek,yani versiyon yükseltmemiz gerekecek.asıl soru firmvire 6.00 kırığı olacakmı.yoksa gran turismo orjinal oynamak için wireles üzerinden update mi yapacağız.

Umd yi aldığın zaman diskin içinde 6.00 update zaten yer alacak.Update işlemini umd den yapacaksın.Tabi wireless üzerinden Network Update de yapabilirsin bu da alternatif yol olacaktır.

kardeş 6.00 versiyon update olayını istesem şu andada yaparımda benim sormak istediğim o değildi.sorum şu;gran turismo orjinalini alıp psp ye taktığımda versiyonumu orjinal 6.00 yaptığımda diğer oyunları memory stick iso klasörü üzerinden oynamaya devam edebilecekmiyim. psp şu anda 4.01 m33-2 ve kırılmış yani memory karttan oynuyorum oyunları, sadece gran turismoyu umd disk olarak oynamak istiyorum adamlar para kazansın diye hemde ilk umd diskim olacak.fakat gran turismoyu umd den oynarken aynı anda diğer oyunları memory karttan oynamaya devam etmem lazım.onu nasıl hallederiz sorum buydu aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

quote:

Orijinalden alıntı: devilsemo

İgn 6.8 vermiş

http://psp.ign.com/articles/102/1024698p3.html

En dandik oyunların bile 7-7.5 puan aldığı IGN'de bu hakikaten düşündürücü oldu..
    Hayal kırıklığı olmaz umarım..

arkadaşlar merak etmeyin oynanış ve grafik puanları iyi ancak career mode olmadığı için oynanış süresi ve sunumdan çok çook puan kırmışlar.. kariyer olmadığı için 10 üzerinden 4 vermiş adamlar sunumda oynanış ta da 10 üzerinden 6 vermişler yine kariyer olmadığı için.. yani o yüzden ortalama düşük çıkıyor ama kariyer olmadığını bile bile oynuyoruz zaten oyunu.. sadece challange'ları yapabileceğiz..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wzzk

quote:

bende orjinalini almayı istiyorum fakat benim psp versiyon 4.01 m33-2 kırık tabi.şimdi orjinal alıp makinaya taktığımda benden 6.00 isteyecek,yani versiyon yükseltmemiz gerekecek.asıl soru firmvire 6.00 kırığı olacakmı.yoksa gran turismo orjinal oynamak için wireles üzerinden update mi yapacağız.

Umd yi aldığın zaman diskin içinde 6.00 update zaten yer alacak.Update işlemini umd den yapacaksın.Tabi wireless üzerinden Network Update de yapabilirsin bu da alternatif yol olacaktır.

kardeş 6.00 versiyon update olayını istesem şu andada yaparımda benim sormak istediğim o değildi.sorum şu;gran turismo orjinalini alıp psp ye taktığımda versiyonumu orjinal 6.00 yaptığımda diğer oyunları memory stick iso klasörü üzerinden oynamaya devam edebilecekmiyim. psp şu anda 4.01 m33-2 ve kırılmış yani memory karttan oynuyorum oyunları, sadece gran turismoyu umd disk olarak oynamak istiyorum adamlar para kazansın diye hemde ilk umd diskim olacak.fakat gran turismoyu umd den oynarken aynı anda diğer oyunları memory karttan oynamaya devam etmem lazım.onu nasıl hallederiz sorum buydu aslında

seni anladım söylediğin şey umd update ile mümkün değil fakat psp nin cfw sini update ederek bunu yapabilirsin.Versiyon 6.00 er geç kırılacaktır, sen o zaman update yaparsın sonra umd yi alıp oyununu paşalar gibi oynarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 16 Eylül 2009; 22:07:18 >

• Arkadaşlar Slim model, 5.01m33 versiyonlu bir Psp'ye sahibim.

Bu oyunu oynamak için ne yapmam gerek?

Versiyon yüklemek gibi falan?

Hangi versiyona yükseltmeliyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: head

Arkadaşlar Slim model, 5.01m33 versiyonlu bir Psp'ye sahibim.

Bu oyunu oynamak için ne yapmam gerek?

Versiyon yüklemek gibi falan?

Hangi versiyona yükseltmeliyim?

daha oyun çıkmadı bile..
  • Çıkmadığını biliyorum.

Çıktığında nasıl bir versiyonda oynanacağı belli değil mi?
  • 6.00 fw istiyor oyun
  • Ya diyorsunuz ki nfsciler gt ye viraja 200 le giremediğinden b.k atıyor.ben ne nfsciyim ne gtciyim ama iki oyunuda oynadım ps2 olsun psp olsun ps1 olsun.nfs daha fazla eğlenceli geldi.gt tam anlamıyla simulasyon ve çok sıkıcı virajlarda fazla kırınca araç kayıyor toparlamak mümkün değil illa 30la 40 la viraj alacaz altüsytü oyun bu kadar zor kontrollü olursa zevk vermez ki ayrıca şehir içinde yarış olmaması sokaklarda değil pistlerde yarışmamız daha da sıkıcı.Siz bu kadar övüyorsunuz diye psp ye gelsin indiricem veya umdsini alıp oynayacam shiftle karşılaştıracam ama shiftin verdiği zevki gt nin veremeyecğini düşünüyorum.hız yapamadıktanm sonra etrafı dağıtmadıktan sonra o oyun ne kadar eğlenceli olabilir ki geçenlerde, psp me gt1 i (ps1) oyunu yükledim ya a sınıf ehliyet alabilmek için 3 gün uğraştım sinirden ağlayacağım zamanlar oldu tam olacakken olmaması gibi.ama shift tam boş oyun havasındaçarp deş dök
    ama gt öle değil yani şahsi görüşüm gt sinir hastası eder shift eğlendirir yönünde.ben bi oyunda sinirleneceksem psp yi kırasım gelecekse neden sinitrimi harap edip o oyunu oynayayım ki?eğlenmek için oynuyorum ama siz simulasyon hastasıysanız o apayrı tabii ona saygı duyarım ama tarafsız düşünün biri çok gerçekçi diğeri uçar kaçar biri sinirlendiriyor biri eğlendiriyor birinin bir bölümü 3 günde bitiyor diğerinde oyunun tamamı 3 günde bitiyor.Ama bu kadar sene bekleyip övdüğünüz için nfs ve gt yi kıyaslayacam eğer gt biraz eğlence katmışsa o soğuk ciddi havasından sıyrılmışsa elbette nfsye bin basacaktır onun dışında nfs kötü değil bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATLI_Sipahi -- 19 Eylül 2009; 17:32:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ATLI_Sipahi

Ya diyorsunuz ki nfsciler gt ye viraja 200 le giremediğinden b.k atıyor.ben ne nfsciyim ne gtciyim ama iki oyunuda oynadım ps2 olsun psp olsun ps1 olsun.nfs daha fazla eğlenceli geldi.gt tam anlamıyla simulasyon ve çok sıkıcı virajlarda fazla kırınca araç kayıyor toparlamak mümkün değil illa 30la 40 la viraj alacaz altüsytü oyun bu kadar zor kontrollü olursa zevk vermez ki ayrıca şehir içinde yarış olmaması sokaklarda değil pistlerde yarışmamız daha da sıkıcı.Siz bu kadar övüyorsunuz diye psp ye gelsin indiricem veya umdsini alıp oynayacam shiftle karşılaştıracam ama shiftin verdiği zevki gt nin veremeyecğini düşünüyorum.hız yapamadıktanm sonra etrafı dağıtmadıktan sonra o oyun ne kadar eğlenceli olabilir ki geçenlerde, psp me gt1 i (ps1) oyunu yükledim ya a sınıf ehliyet alabilmek için 3 gün uğraştım sinirden ağlayacağım zamanlar oldu tam olacakken olmaması gibi.ama shift tam boş oyun havasındaçarp deş dök
    ama gt öle değil yani şahsi görüşüm gt sinir hastası eder shift eğlendirir yönünde.ben bi oyunda sinirleneceksem psp yi kırasım gelecekse neden sinitrimi harap edip o oyunu oynayayım ki?eğlenmek için oynuyorum ama siz simulasyon hastasıysanız o apayrı tabii ona saygı duyarım ama tarafsız düşünün biri çok gerçekçi diğeri uçar kaçar biri sinirlendiriyor biri eğlendiriyor birinin bir bölümü 3 günde bitiyor diğerinde oyunun tamamı 3 günde bitiyor.Ama bu kadar sene bekleyip övdüğünüz için nfs ve gt yi kıyaslayacam eğer gt biraz eğlence katmışsa o soğuk ciddi havasından sıyrılmışsa elbette nfsye bin basacaktır onun dışında nfs kötü değil bence.

yanılıyorsun biz gt oynarken çok eğleniyoruz.viraja nasıl gireceğini nerede frene basıp bırakacağının,gaz fren kombinasyonunun anlık hesaplamalarını yapıp altımızdaki arabanında gerçek hayattaki performansınıda göz önünde buludurup hareket ediyoruz ve çok ama çok eğleniyoruz

• quote:

Ya diyorsunuz ki nfsciler gt ye viraja 200 le giremediğinden b.k atıyor.ben ne nfsciyim ne gtciyim ama iki oyunuda oynadım ps2 olsun psp olsun ps1 olsun.nfs daha fazla eğlenceli geldi.gt tam anlamıyla simulasyon ve çok sıkıcı virajlarda fazla kırınca araç kayıyor toparlamak mümkün değil illa 30la 40 la viraj alacaz altüsytü oyun bu kadar zor kontrollü olursa zevk vermez ki ayrıca şehir içinde yarış olmaması sokaklarda değil pistlerde yarışmamız daha da sıkıcı.Siz bu kadar övüyorsunuz diye psp ye gelsin indiricem veya umdsini alıp oynayacam shiftle karşılaştıracam ama shiftin verdiği zevki gt nin veremeyecğini düşünüyorum.hız yapamadıktanm sonra etrafı dağıtmadıktan sonra o oyun ne kadar eğlenceli olabilir ki geçenlerde, psp me gt1 i (ps1) oyunu yükledim ya a sınıf ehliyet alabilmek için 3 gün uğraştım sinirden ağlayacağım zamanlar oldu tam olacakken olmaması gibi.ama shift tam boş oyun havasındaçarp deş dök

Aynen öyle,b.k atılıyor.

Gerçek hayatta viraja 200 km hızla giremezsin, bu hızla virajda o keskin driftleri yapamazsın, mümkün değil.

Arkadaşım bu oyunun logosunun altında her zaman REAL DRIVING SIMULATOR yazar, simülasyon dediğin böyle olur, gerçeğe oldukça benzemesi gerekir.
    Fizik motoru konusunda oyunda bir tek hasar modellemesi eksik, bunun da psp de çok verimli olamayacağı düşünüldüğü için oyunda hasar modellemesi bulunmayacak. Ha istense yapılamaz mıydı, evet yapılabilirdi fakat Burnout'taki hasar modellemesinden çok da öteye gidemezdi. NFS Shift'in psp versiyonu da sanırım farklı değildir. Çünkü psp nin de sınırları var, fakat EA oyunu psp'ye yeterince optimize edemiyor.

Ayrıca oyunun soundtrack müziklerinden menü dizaynlarına kadar kendisini hissttiren GT' nin ciddi ve soğuk havası şahsen benim hoşuma gidiyor, son derece kalliteli buluyorum.Bence oyun bu havasından ödün vermediği için kalitesinden de ödün vermemiş oluyor. Oyun çıktığı zaman ben de umd olarak satın alacağım.

Bu oyunu zaten herkes oynamaz, oynayamaz. Yapımcı firma da bunun farkında. Yine de oyunun istifini bozup, çizgisini değiştirmiyorlarsa satışlardan herkes memnun demektir.
    Zaten Umd satışları ve Psn den yapılan downloadlar da oyunun ne kadar satacağını kısa sürede ortaya koyacaktır.

Gt serisinde 3-4 yılda bir (tam sürüm) oyun çıkar fakat '96 yılından beri neredeyse her yıl bir NFS oyunu çıkmaktadır.
    Psp için başka bir GT oyunu daha olacağını sanmıyorum fakat önümüzdeki yıl bu zamanlarda yeni bir NFS oyunu çıkma ihtimali çok yüksek.

Bu da çıkan oyunların ne kadar sağlam(!) ve titizlikle geliştirildiğini gösterir sanırım.

Gt Psp çıktığında karşılaştırma yapacaksan sana tavsiyem; menü dizaynlarını ve oyun müziklerini de karşılaştırma unsurlarına dahil et. Gt bunlarda bile arayı açacaktır.

Her ne kadar EA'in artık dersini aldığı söylense de NFS Shift, tıpkı serinin daha önceki oyunları gibi arcade havasında bir oyun olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 19 Eylül 2009; 20:16:18 >

• gt oynayan biri saniyenin 1/100 100de birinin ne kadar değerli olduğunu anlamış demektir.gt cinin karşısına öyle yarışlar çıkmıştırki pitstop taktiği uygulayıp benzinini az doldurup lastikleri yanmış olduğu halde diğer araçlar 10 uncu turda pite gireken kendisi az fren yapıp hatasız oynayarak 11inci turda pite girmiş ve bu geç pit stop yüzünden 80 tur boyunca yarışı geriden takip etmiş ve toplamda 85 turluk yarışta diğer rakipleri 8 pitstop yaparken kendisi 7inci pitstopunu 77 inci turda yaparak 85 turluk yarışı tamamlamıştır.herşeyi hesap etmiş ve diğer arabalardan sadece 1 eksik pitstop yapacağı için buda yaklaşık 10 saniye yüzünden yarışı 85inci turda lider tamamlayıp mutluluktan ve hırsından havalara uçmuştur.çünkü a-spec modunda yaklaşık 2 saat mücadelesi liderlikle sonuçlanmıştır.işte GRAN TURISMO bu sebepten dolayı DÜNYANIN EN İYİ YARIŞ SİMÜLASYONUDUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi censorship -- 19 Eylül 2009; 20:50:31 >
  • quote:

gt oynayan biri saniyenin 1/100 100de birinin ne kadar değerli olduğunu anlamış demektir.gt cinin karşısına öyle yarışlar çıkmıştırki pitstop taktiği uygulayıp benzinini az doldurup lastikleri yanmış olduğu halde diğer araçlar 10 uncu turda pite gireken kendisi az fren yapıp hatasız oynayarak 11inci turda pite girmiş ve bu geç pit stop yüzünden 80 tur boyunca yarışı geriden takip etmiş ve toplamda 85 turluk yarışta diğer rakipleri 8 pitstop yaparken kendisi 7inci pitstopunu 77 inci turda yaparak 85 turluk yarışı tamamlamıştır.herşeyi hesap etmiş ve diğer arabalardan sadece 1 eksik pitstop yapacağı için buda yaklaşık 10 saniye yüzünden yarışı 85inci turda lider tamamlayıp mutluluktan ve hırsından havalara uçmuştur.çünkü a-spec modunda yaklaşık 2 saat mücadelesi liderlikle sonuçlanmıştır.işte GRAN TURISMO bu sebepten dolayı DÜNYANIN EN İYİ YARIŞ SİMÜLASYONUDUR

anılarım canlandı yahu
    67 turluk bir yarış vardı fuji pistinde .
    polyphony formula gran turismolarla .. aynısını ben de yapmıştım .. yarışırken aynı zamanda da hesap yapıyordum bunları nasıl alt edebilirim diye.. çünkü gerçekten sağlam bi yarıştı ve birinci olmayacaktım strateji yapmassam.. her seferinde herkesten 1 tur sonra pit girmeye başladım ve lastiklerim fazladan attığım turda inanılmaz kayıyordu. ama taktik işe yaramıştı pitten çıktığımda geride kalıyordum ama onlar pitten çıktığı tur 3 tur boyunca gayet önde lider gidiyordum .. hesabımı yaptım ve yarışı bitirmeden 3 tur önceye gelicek şekilde bi pit olsun die her seferinde ya 1 tur yada 2 tur fazladan atıyordum pite girmek için ki 2tur fazladan atmak inanılmaz zor oluyordu zaman kaybı olmadan aracı kaydırmadan .. artık yorulmaya başlamıştım ki baktım 63ncü tura kadar gelmişiz.. dedim bu kadar uğraştım kaç saattir sürüyorum bu yarışı kazanmalıyım diye.. tüm konstantrasyonumu topladım ve arabayı kaydırmadan düzgün bi tur atmak için inanılmaz bi sürüş yaptım .. o kadar hızlıydım ki adamlarla aramda bir sektöre yakın fark vardı ama tabi pite girecektim daha.. daha sonra ilerledim pite girdim çıktığımda tam hesapladığım gibi aramızda yalnızca 1 , 2 saniye vardı ve ben liderdim .. işte o son 3 tur yokmuu... nası heyecanlı geçti nasıl heyecanlı.. hata yapmadan hızlı sürmek için inanılmaz bi çaba sarfettim va sonunda yarışı kazanmayı başardım..
    İşte GT bunun gibi bişey.. İşte GT bu abi.. o son 3 turda yaşanan galibiyet mücadelesinde yorgun savaşçı olarak inanılmaz performanslar göstermek.. sırf son 3 turda olucak bir galibiyet mücadelesi için belki sıkıcı gelebilecek yorucu bir 64 tur geçirmek. 3 tur için 64 tur feda etmek ve yarışı kazandığında yaşadığın o sevinç o mutluluk ..işte GT böyle birşey.. bu heyecandan alınan zevk bu galibiyet coşkuşu.. işte GT bu !

• simulasyon sevdiğiniz için hoşunuza gidiyor demek.oyun aşırı gerçekçi bölümler zor dorudur nfsciler 200 le giremediklerinden b.k atabilirler adamlar gt oynamadıklarından belki seviyorlardır nfsyi.Ama gt de oyun havası yok böle test sürüşü havası var.ne biliyim soğuk geliyor.Virajı 50yle bile gerçekte zor alıyoruz ayrıca.alınmayıp kazalarıda çok gördük.En azından gerçekçi olsa bile şehir içinde geçmeli hasar modellemsi yapılmalı daha eğlenceli olur.wzzk unsurlarıda dahil edecem ama menü müzik oyunun tamamı onlarıda dahil edecem.oyun bütünüyle ele alınmalıdır.Grafik en baştadır tabii.Ayrıca Gerçek Sürüş Simülasyonu demesine bakma sonuçta OYUNDUR.Ve abartmamak gerekir.
    Tabii zevk izafi kavramdır kişiden kişiye değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATLI_Sipahi -- 20 Eylül 2009; 1:16:33 >
  • quote:

simulasyon sevdiğiniz için hoşunuza gidiyor demek.oyun aşırı gerçekçi bölümler zor dorudur nfsciler 200 le giremediklerinden b.k atabilirler adamlar gt oynamadıklarından belki seviyorlardır nfsyi.Ama gt de oyun havası yok böle test sürüşü havası var.ne biliyim soğuk geliyor.Virajı 50yle bile gerçekte zor alıyoruz ayrıca.alınmayıp kazalarıda çok gördük.En azından gerçekçi olsa bile şehir içinde geçmeli hasar modellemsi yapılmalı daha eğlenceli olur.wzzk unsurlarıda dahil edecem ama menü müzik oyunun tamamı onlarıda dahil edecem.oyun bütünüyle ele alınmalıdır.Grafik en baştadır tabii.Ayrıca Gerçek Sürüş Simülasyonu demesine bakma sonuçta OYUNDUR.Ve abartmamak gerekir.
    Tabii zevk izafi kavramdır kişiden kişiye değişir.

İşte simülasyon ..

Biz simülasyon severler oyundan araba tadı almayı isteriz.. yalnızca eğlence eğlence eğlence değil.. O araba tadını aldık mı bizim için her şeye değer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 20 Eylül 2009; 1:38:05 >

• bana simulasyon olmayan bi oyun cocuk oyunuymu gibi geliyor. 10 yasindaki kuzenle nfs undrcvr oynuyoruz basa bas gidiyoruz ne anladim bole isden. yoksa araba yap 3000 beygir koy, yola koca koca engeller koy vurdugun dagilsin 300 le viraj al ondeki arabaya carp dagilsin 10 sn sonra hicbisi olmamis gibi arkanda tekrar belirsin ters yonden gidince nos dolsun vsvsvs bana zevkli gelmiyor. o tur oyunlarin en fazla 2 yada 3 yarislik omru var bende sonra kaldirir atar oynamam.

benim icin bi oyun ne kadar gercege yakinsa o kadar guzeldir. gerek araba yarisi olsun gerek futbol olsun farketmez.

zaten konsol dunyasina bakarsaniz %90 simulasyona dogru bi gidis var. tum eski arcade bazli oyunlar karsimiza sim ozelliklerinin ustunde biraz daha durulmus olarak gelmeye basliyor bkz.nfs shift, fifa10, nba2k10 vsvsvsvs

ama zevk meselesidir bne arabayla 300 le 90 derece viraj almayi seviyorum arabaya 9 takla attirinca yan aynasi bile dusmesin istiyorum derseniz kimse cikip bisi diyemez..

• quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

bana simulasyon olmayan bi oyun cocuk oyunuymu gibi geliyor. 10 yasindaki kuzenle nfs undrcvr oynuyoruz basa bas gidiyoruz ne anladim bole isden. yoksa araba yap 3000 beygir koy, yola koca koca engeller koy vurdugun dagilsin 300 le viraj al ondeki arabaya carp dagilsin 10 sn sonra hicbisi olmamis gibi arkanda tekrar belirsin ters yonden gidince nos dolsun vsvsvs bana zevkli gelmiyor. o tur oyunlarin en fazla 2 yada 3 yarislik omru var bende sonra kaldirir atar oynamam.

benim icin bi oyun ne kadar gercege yakinsa o kadar guzeldir. gerek araba yarisi olsun gerek futbol olsun farketmez.

zaten konsol dunyasina bakarsaniz %90 simulasyona dogru bi gidis var. tum eski arcade bazli oyunlar karsimiza sim ozelliklerinin ustunde biraz daha durulmus olarak gelmeye basliyor bkz.nfs shift, fifa10, nba2k10 vsvsvsvs

ama zevk meselesidir bne arabayla 300 le 90 derece viraj almayi seviyorum arabaya 9 takla attirinca yan aynasi bile dusmesin istiyorum derseniz kimse cikip bisi diyemez..

valla ben bir araba ve f1 hastası delisi manyağı olarak her türlü yarış oyununu iyi ise seve seve oynarım.. Burnout serisinden tut Forza serisine WRCden tut Nfs Mostwanted'a kadar..
    Ama simülasyon oyunlarını oynarken daha bi haz alırım.. Hele ki gran turismo ise.. Yani simülasyon oynuyacağım zaman konsola oturup iki yarış attırayım iki de drift yaparım havasında asla olmam... çok daha hevesli bi şekilde ve daha ciddi biçimde otururum ve başlarım oynamaya .. konsantrasyon gerekterin bi iş çünkü zaten.. ve başlarım sürmeye .. o zaman gerçekten çok zevk alırım yani simülasyon oyunundaki gerçekçilik ben simülasyon isteyip bunun için oyunu oynamaya başladığımda bana çoook çook yüksek bir zevk verir.. ama bi nfs açıp oynadığım zaman yine zevk alırım ama öyle bir yarış kazandığın zaman harcadığın emekten duyduğun zevk falan yoktur onda.. yarışırsın kazanırsın çünkü zaten senin kazanman için yapılmış bi oyun..ama simülasyon öyle değil işte.. senin sürmen için haz alman için yapılmıştır simülasyon.. bi nfs oyununda mesela 2nci olduğun zaman hiç mutlu olamassın hatta sinirlenirsin bile.. ama bi gran turismo da o kadar uğraştıktan sonra son sıradan başlayıp şampion olman turnuvayı birinci bitirmek için gereken puanın sana tam yettiği sırada örneğin 3ncü sırada bitirdiğin zaman aldığın mutluluk bile nfsde aldığın 1ncilikten çok daha fazladır .. çünkü sen sürdün emek verdin uğraştın ve kazandın onu.. bunu gerçekten hissedersin..

Ama bu anlattıklarım taibki simülasyondan anlayan ondan keyif alan ve simülasyonu seven insanlar için geçerlidir..

• Arkadaşlar oyun çıkmıştır.Ben indiriyorum..930 MB boyutu var.Ama 5.55 versiyon istiyormuş snaırım.Yani bunu da indirip bir kenara koyup 5.55 yada 6.00'ın çıkmasını bekliyoruz...
  • Sony linki pm ile atabilirmisin?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.