Şimdi Ara

<< GRAN TURISMO PSP [ÇIKTI] >> (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
547
Cevap
1
Favori
35.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ooo GT nun en hızlı 2. arabası speed12. (psone)

1. pikes peak suzukiydi.249 da devir kesiciye giriyordu

Birde dikkatimi çekti bu oynayanların hepsi mi beceriksiz olur yahu.NFS değil ki bu gerçekçi düşünün biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayın

Ooo GT nun en hızlı 2. arabası speed12. (psone)

1. pikes peak suzukiydi.249 da devir kesiciye giriyordu

Birde dikkatimi çekti bu oynayanların hepsi mi beceriksiz olur yahu.NFS değil ki bu gerçekçi düşünün biraz

aynen aynen...işte o nfs ciler gt'de 200 le viraja giremeyince oyuna b.k atıyorlar.iki oyunu kıyaslamak bile gran turismo'ya hakaret olur bence.aynı mesaj içinde yazmak bile hatalı

• Haliyle PSP'de Bumper Button Olmadığı İçin Oynanışda Bi O Kadar Zor Olacaktır. Tek Tuşla Full Gaz Tek Tuşla Full Fren Şeklinde Simulasyon Oynanmaz. Bu Oyunda Tam Simulasyon Değil Tabiki Ama Genede Simulasyona Yakın Bi Oyun Oynanış Çok Zor Olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

Haliyle PSP'de Bumper Button Olmadığı İçin Oynanışda Bi O Kadar Zor Olacaktır. Tek Tuşla Full Gaz Tek Tuşla Full Fren Şeklinde Simulasyon Oynanmaz. Bu Oyunda Tam Simulasyon Değil Tabiki Ama Genede Simulasyona Yakın Bi Oyun Oynanış Çok Zor Olabilir...

PS2 deki gibi düşünmek gerek
  • quote:

Haliyle PSP'de Bumper Button Olmadığı İçin Oynanışda Bi O Kadar Zor Olacaktır. Tek Tuşla Full Gaz Tek Tuşla Full Fren Şeklinde Simulasyon Oynanmaz. Bu Oyunda Tam Simulasyon Değil Tabiki Ama Genede Simulasyona Yakın Bi Oyun Oynanış Çok Zor Olabilir...

evet psp de anolog buton yok ama ps1 ps2 ps3 ve psp de dahil olmak üzere bütün playstationların gamepad üzerindeki butonları basınca duyarlıdır yani tuşa hafif basınç uygularsanız yarım gaz (hatta isterseniz çeyrekten bile az olabilir) tam basarsanız tam gaz olmuş oluyor.fakat elinizin ayarının iyi olması gerekiyor.ayrıca gt nin bütün serilerini bitirmiş biri olarak ben hiç anaolog tuşları kullanmadım diyebilirim.sonuç olarak; merak etmeyin oyunda yarım gaz ve yarım fren yapabileceksiniz ve psp gt gerçek bir simülasyon olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi censorship -- 4 Eylül 2009; 20:39:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: censorship

quote:

evet psp de anolog buton yok ama ps1 ps2 ps3 ve psp de dahil olmak üzere bütün playstationların gamepad üzerindeki butonları basınca duyarlıdır yani tuşa hafif basınç uygularsanız yarım gaz (hatta isterseniz çeyrekten bile az olabilir) tam basarsanız tam gaz olmuş oluyor.fakat elinizin ayarının iyi olması gerekiyor.ayrıca gt nin bütün serilerini bitirmiş biri olarak ben hiç anaolog tuşları kullanmadım diyebilirim.sonuç olarak; merak etmeyin oyunda yarım gaz ve yarım fren yapabileceksiniz ve psp gt gerçek bir simülasyon olacak

evet playstationda öyle olabilir ama bende 2005 den beri psp kullanıyorum ve malesef psp tuşa duyarlı değil. psp de sadece normal push button var. bas çek misali. yeni çıkan psp go! da dediğiniz touch sensitive butonları kullanılıyor. yani biz normal 1000-2000-3000 serisi psplerimizde yarım gaz yarım fren falan yapamayacağız...

eğer oyun full simulasyon olursa tuşa batığımız gibi kökleyecek gazı. Böyle Olursa hiçbi arabayı kaldıramayız viraj falanda alamayız. kısacası oyunun full sim olması çok zor. hadi oldu diyelim yukarda yazdığım nedenlerden dolayı eski kasa psplerimizde sürüş yardımları kapalı olarak tam bi simulasyon olarak oynayamacağız. en kötü tüm yardımlar abs tcs falan açık oynanabilir.

Benim kendi şahsi fikrimde Simulasyona yakın bi oyun olucak pgr4 gibi diye bekliyorum ben...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 6 Eylül 2009; 16:18:06 >

• evet bu mesajı okuyana kadar psp tuşları basınca duyarlı sanıyordum,msjı okur okumaz pspme hemen daha önce oynama gereği duymadığım sega rally ve moto gp oyunlarını yükleyerek deneme yaptım.psp tuşları basınca duyarlı değilmiş hakikaten.gran turismoyu anaolog tuş olmadan ve basınca duyarlı tuş olmadan nasıl oynayacağız bilemiyorum.tam gaz ve tam frenle bu oyun oynanmaz.galiba bana psp go yolu görünüyor...yada sineye çekip gran turismo 5 i beklemeye devam edeceğiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi censorship -- 6 Eylül 2009; 18:47:54 >
  • Son video bana nedense çok havalı geldi.

Oyunda infrastructure modu yer almadığı için Ad-Hoc multiplayer modunu Kazunori'ye anlattırarak yırtmayı düşünmüşler sanırım.
    Kazunori, bildiğimiz Ad-Hoc modunun imkanlarını uzun uzun anlatıyor.

Oyunun online oynanamayacak olması gerçekten üzücü bir durum.

Fakat Killzone:Liberation'da ilk çıktığında online modu mevcut değildi, yaklaşık 1 yıl sonra 8 Mb'lık bir update ile bu özellik oyuna dahil olmuştu.
    Büyük konuşmamak lazım Polyphony' de böyle bir seçenek düşünebilir, ama sanmıyorum.

Bu arada oyun fw 6.00 gerektiriyormuş. ve Psn download'ı 937 Mb olacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 14 Eylül 2009; 13:36:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wzzk

Son video bana nedense çok havalı geldi.

Oyunda infrastructure modu yer almadığı için Ad-Hoc multiplayer modunu Kazunori'ye anlattırarak yırtmayı düşünmüşler sanırım.
    Kazunori, bildiğimiz Ad-Hoc modunun imkanlarını uzun uzun anlatıyor.

Oyunun online oynanamayacak olması gerçekten üzücü bir durum.

Fakat Killzone:Liberation'da ilk çıktığında online modu mevcut değildi, yaklaşık 1 yıl sonra 8 Mb'lık bir update ile bu özellik oyuna dahil olmuştu.
    Büyük konuşmamak lazım Polyphony' de böyle bir seçenek düşünebilir, ama sanmıyorum.

Bu arada oyun fw 6.00 gerektiriyormuş. ve Psn download'ı 937 Mb olacakmış.

fw 6.00 mı ? güzeell
    fw 6nın şimdiden kırılmaya hazır olduğu ve psp go nun çıkmasını bekledikleri açıklanmıştı .. yani kırılması kolay olucak.. madden nfl 10 gibi (5,55 te düzgünce çalışan ilk oyun ) o versiona çıkan ilk oyunlarda gayet rahat kopya oyanıcaktır heralde

• valla 2. bayramda yurtdışına gidicem ii ki :D o collectors edition hakkaten varsa parası neyse verip yurtdışından alıcam :D isteyerek orjinalini aldıım tek oyun olcak(cfw ye geçtiğimden beri:D)
  • quote:

Orijinalden alıntı: psp_master

valla 2. bayramda yurtdışına gidicem ii ki :D o collectors edition hakkaten varsa parası neyse verip yurtdışından alıcam :D isteyerek orjinalini aldıım tek oyun olcak(cfw ye geçtiğimden beri:D)

benim aldığım ilk orjinal psp oyunu olmasada aynen bende bu oyunu ve rockband i orjinal alıcam pspmin umd sürücüsü bozuk olduğu halde.

alıcam bi kenara koyucam dursun. ilerde psp3000 alırsam takar oynarım.
  • yeni gameplay videosu geldi, tam 60 Fps
    İzlemek için tıklayın.

• bende orjinalini almayı istiyorum fakat benim psp versiyon 4.01 m33-2 kırık tabi.şimdi orjinal alıp makinaya taktığımda benden 6.00 isteyecek,yani versiyon yükseltmemiz gerekecek.asıl soru firmvire 6.00 kırığı olacakmı.yoksa gran turismo orjinal oynamak için wireles üzerinden update mi yapacağız.
  • az kalmış çıkmaya
  • quote:

bende orjinalini almayı istiyorum fakat benim psp versiyon 4.01 m33-2 kırık tabi.şimdi orjinal alıp makinaya taktığımda benden 6.00 isteyecek,yani versiyon yükseltmemiz gerekecek.asıl soru firmvire 6.00 kırığı olacakmı.yoksa gran turismo orjinal oynamak için wireles üzerinden update mi yapacağız.

Umd yi aldığın zaman diskin içinde 6.00 update zaten yer alacak.Update işlemini umd den yapacaksın.Tabi wireless üzerinden Network Update de yapabilirsin bu da alternatif yol olacaktır.
  • İgn 6.8 vermiş

http://psp.ign.com/articles/102/1024698p3.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilsemo -- 16 Eylül 2009; 14:56:59 >
  • quote:

quote:

Psp konusunda yanıldın aynı şey ps1 konusundada geçerli kardeş...

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.