Şimdi Ara

<< GRAN TURISMO PSP [ÇIKTI] >> (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
547
Cevap
1
Favori
35.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GencayA

Bu mu yani PsP'nin gücü? Xbox'la aynı paraya satılan alet bu kadar mı grafik verebiliyor? El konsolu falan ama yine de...

sen ne bekliyodun ki psp de full hd oyun oynamayımı?
  • quote:

Bu mu yani PsP'nin gücü? Xbox'la aynı paraya satılan alet bu kadar mı grafik verebiliyor? El konsolu falan ama yine de...

Görüp görülebilecek en tuhaf yorum..
    Cevap yazmak bile ilginç olur..
  • quote:

Psp nin şu anki satış fiyatı yaklaşık 140 $ nasıl Xbox ile aynı fiyata satılıyo?

Psp bugün grafik konusunda kendi sınıfının en iyisidir.
    Bir kere el konsolundan senin beklentin nedir 4,3 inç ekranda 1080p çözünürlük mü olacaktı
  • quote:

Talihsiz bir yorum olmuş bence. Düşünmeden mi söylediniz bunu bilemiyorum ama görsel anlamda el konsollarında Psp sayesinde çıta epey yükseldi ve şu an bu aletten daha iyi grafikler verebilecek bir el konsolu yok. Başka kategorilerde değil ama grafik kategorisinde el konsollarında Psp'den daha iyi bir alet yok.
  • quote:

Okuduğum en garip yorumlardan.Talihsizlik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom800

quote:

Talihsiz bir yorum olmuş bence. Düşünmeden mi söylediniz bunu bilemiyorum ama görsel anlamda el konsollarında Psp sayesinde çıta epey yükseldi ve şu an bu aletten daha iyi grafikler verebilecek bir el konsolu yok. Başka kategorilerde değil ama grafik kategorisinde el konsollarında Psp'den daha iyi bir alet yok.

Tabi ki el konsollarıyla karşılaştırıldığında en iyisi. Ama Sony daha iyi birşey yapamaz mı yani şu grafiklere bakın?
  • quote:

quote:

quote:

Tabi ki el konsollarıyla karşılaştırıldığında en iyisi. Ama Sony daha iyi birşey yapamaz mı yani şu grafiklere bakın?

Kardeş sen kafayı grafikle bozmuşsun ki öle grafiğide beğenmiyosan OHA artık seninkide zor.. hiç bi haltı beğenmemek de zor... Sen heralde gerçek hayatda biraz problemlisinde grafikleride gerçek hayat gibi olsun onla idare edem diosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoYk -- 21 Ağustos 2009; 20:42:11 >

• quote:

quote:

quote:

Nesi varmış grafiklerin?

• quote:

quote:

quote:

Ya bunu şu şekilde düşünseniz daha doğru olur. El konsollarının belirli bir potansiyeli var Psp çıkmadan önce en iyi görselleri Nintendo Ds veriyordu ondan önce de Gameboy Advance vardı. Ürelitmesinden çok kısa bir süre sonra üretimine son verilen Gizmondo'dan bahsetmek istemiyorum çünkü kalıcı bir konsol olamadı ama o bile Psp'den iyi değildi görsel olarak. Nintendo Ds'ten kısa süre sonra piyasaya çıkan Psp el konsolları için görsel anlamda zirve noktasını temsil ediyordu ve uzun bir süre de böyle olacağı belliydi. Rakip firme görsellik adına bir gelişim içerisinde olmadığı için Sony'de şu an için Psp konsoluna dokunmuyor. Şimdi gelelim sizin daha iyi olabilirdi sözünüze bu lafı el konsolları dahilinde kullanırsanız Psp'den daha fazlası olmadığını için en iyi görüntünün bu alete olduğunu kabul etmek durumundasınız. Şu an için Ps3 veya Xbox360 grafiklerine sahip bir el konsolunun çıkması mümkün olmadığı için en iyi grafiklere sahip el konsolu Psp oluyor. Bunu beğenmiyorsanız bu sizin beklentiliriniz ile ilgili bir durumdur. Bende pc den şu anda CGI filmlerdeki gerçekciliğe sahip bir görsellik beklemiyorum çünkü potansiyel olarak şu anki pc lerin ne yapacağı belli ama ileride olur mu olur elbette El konsollarına çımış bir oyunun grafiklerini de eleştirirken o platformda ki diğer cihazlara göre kıyaslama yaparsanız hayal kırıklığına uğramazsınız. Ama tutup da Ps3 deki Gt5 ile Psp deki Gt'nin görsellerini kıyaslarsanız bu doğru olmaz değil mi?

• bu kadar sorun yaratan arkadsın sorusu cokda yanlıs degıl tabı oncelık oynanabılırlık oyundan zevk alma ama bu grafiklerle pekişirse ust sevıyeye ulasılır Grand T . da neyazıkki MotorStorm: Arctic Edge psp oyunu gibi şimidiye kadar yapılan en iyi grafiklere sahip degıl keske yapan fırma oyun arayuzu altyapısını MotorStorm: Arctic Edge gibi yapsaydı bukadar zamandan beri beklenen oyun 10dan 6 degıl 10dan 9 olurdu

bu bnm gorusum hernekadar 90pist 800 aracta olsa rakıbınız sadece 3 tane olucak bu cok cok kotu gercekten bu kezske bı cozum bulabılselerdi mesela iphone 3gs de işlemcisinden dolayı real racing denen oyunda özellikle oyun için uretılmeyen bir şey olmasına ragmen iphone tam 40 arac aynı anda ekranda olabılıyor işte zevk brda baslıyor zaten yarıs rekabet eminım bole bıse olsa ve grafiklerde suankı gıbı idare eder olsa bayılırdı herkes cogu yerde okuyorum herkesın en buyuk düş kırıklıgı ekranda sadece 4 arabanın gozukmesı sadece 3rakıbınızın olması yani cok buyuk eksı nasıl hangı mantıkla bunu bu sekılde yapmak zorunda kaldılar anlamdım dogrusu psp oyun ıcın uretılıyor bakıyorum psp go da da olagan ustu degısımler yok yanı bı 10 aracı ekranda gorme olanaksız psp go ılede acaba nzmn cok saglam bi psp cıkacak belkı 5 yıl sonra belki....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 21 Ağustos 2009; 23:35:32 >

• Clio Nürburgring

Nordschleife'ye Çıkıosun Adam Gibi Bi Araç Alsana Yaw. Gitmiş Clio Almış
  • Farkındamısınız.. altta yer alan hızın gösterildiği siyah kısım kısmide olsa şefaflaştırılmış...
    Bana öyle geliyor veya
  • quote:

Dostum birde soyle dusun.. Bu konunun acilma tarihi 2007. Elbette 2009 da cikan oyunlarin teknolojisi bundan cok daha iyidir.
  • Evet Şeffaflaştırmışlar Bikaç Sayfa Geride Keşke Olsa Dedim Başka Bişey İsteseymişim Olucakmış

<< GRAN TURISMO PSP [ÇIKTI] >>

Fazlası İçin ;

http://www.gtplanet.net/gran-turismo-psp-bullshot-free-image-blowout/gran-turismo-psp-menus-264_010/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 22 Ağustos 2009; 19:50:38 >

• menü görünümü gt4 gibi olsa daha iyi olurdu,garajda araçları güç model ve fiyatlarına göre aşağı doğru listelemek daha iyi olurdu bence,böyle yanyana görüntü pek iyi olmamış.
  • DRIFT mode olması bile oyunu almama yeter benim için
  • GT PSP INTRO VIDEO
  • Çok güzel yaa. Sabırsızlıkla bekliyorum çıkmasını.
  • ama biz bunu bu gidişle zor oynarız bence en az 5.55 fw ister.eğer pspgodaki gibi 5.70 isterse vay halimize
  • Ne isterse istesin.Psp kullanan milyarlarca insan (abartı oldu sanki ) 5 senedir bu oyunu bekliyor.

Bir şekilde oynarız yani
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.