Şimdi Ara

<< GRAN TURISMO PSP [ÇIKTI] >> (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
547
Cevap
1
Favori
35.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5.03 lerde şu an için kesinlikle çalışmıyor...Boşuna aramayın
  • Arkadaşlar lütfen kuralları bir daha gözden geçiriniz. Bahsettiğiniz konular DH Forumlarına uygun değildir. Lütfen bu tür ihtiyaçlarınızı karşılamak için başka platformları kullanınız.

http://forum.donanimhaber.com/m_18866625/tm.htm

Oyuna gelince... Tek kelimeyle mükemmel olmuş. GT Mode eksikliği var ancak el konsolu için (en azından benim için) şart değil (tabi olsa güzel olurdu). Sonuçta arada sırada kafa dağıtmak için oynuyorum, bana fazlasıyla yetecektir. Yapımcılarına bu güzel grafik, güzel sürüş ve harika akıcılık için teşekkürler.

• Üstad 4 yıllık özlemin verdiği heyecanla herkes oynasın istedik sanırım

Neyse zaten okuyanlara yine yardımı dokunacaktır konunun.

Eee GT bu adamın aklını başından alıyor

(ciddi manada bayramda şeker toplayan çocuklar kadar sevindim oyuna başladığımda )
  • Bu tür bilgilere ulaşmak zor değil zaten. Elinizin altında internet var.

Sağ baş parmağım iyice ağrıdı GT yüzünden.
  • benim de sol baş parmağım ağırdı ya

yani gaza basarken ağırır herkesin eli ama ben alıştığımdan mıdır nedir o ağırmıyorda hani şu driving park taki indy tarzı pist var ya test course.. orda yarış yaptım da sürekli sol sol sol sol sol sol basa basa sol baş parmağım öyle ağırdı ki

bu arada yaptığım imzanın yayılmasına sevindim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 2 Ekim 2009; 0:05:06 >
  • Gerçi imzan biraz kural dışıydı, düzgün hale getirdim.

O değil de şu analog'a bir türlü alışamadım. Analog'la oynuyorum ama D-Pad'le oynar gibi sanki. Yani direksyonu çok az çevirme işini halledemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Gerçi imzan biraz kural dışıydı, düzgün hale getirdim.

O değil de şu analog'a bir türlü alışamadım. Analog'la oynuyorum ama D-Pad'le oynar gibi sanki. Yani direksyonu çok az çevirme işini halledemiyorum.

Oy çok özür dilerim vallahi şu imza kurallarına en çok dikkat eden üyelerden biriyim aslında ama bi GT heyecanıyla sanırım fazladan iki boşluk bıraktım altta üstte silmeyi unuttum.. Şimdi farkettim

• Hocam ben sana pm atacaktım imzanı kullanıyorum problem olur mu diye fakat pm almak istemiyormuşsun atamadım

Sol baş parmağımdan bende şikayetçiyim doktor bey
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayın
    Hocam ben sana pm atacaktım imzanı kullanıyorum problem olur mu diye fakat pm almak istemiyormuşsun atamadım

Sol baş parmağımdan bende şikayetçiyim doktor bey

PM almak istemiyormuymusum !? Heralde PM kutum doldu , cunku benim PM lerim acik bir cok ta PM aldim yani.. Eve gidince pc den girip bosaltirim kutuyu..

Bu arada 33ncu gundeyim ne ferrari var ne bisey .. Bi kere polyphony digital formula gran turismo cikti , ona da param nasi yetsin daha. . Alamadim :(

• quote:

Oyuna gelince... Tek kelimeyle mükemmel olmuş. GT Mode eksikliği var ancak el konsolu için (en azından benim için) şart değil (tabi olsa güzel olurdu). Sonuçta arada sırada kafa dağıtmak için oynuyorum, bana fazlasıyla yetecektir. Yapımcılarına bu güzel grafik, güzel sürüş ve harika akıcılık için teşekkürler.

E ne diyelim artık darısı GT5'in başına...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

quote:

E ne diyelim artık darısı GT5'in başına...

E ne diyelim, Amin

• Oyun güzel ama motor yükseltme parça satın alma falan yok.Bu çok kötü oldu.
  • Hyperion sanırım dediğin gibi pm kutun dolu.

Bu arada Enzo kullanmak isteyen Driving Challenge-Step K : Mastering Supercars kısmında bu şansı bulabilirler
  • Oyun gerçekten güzel PSP için fazla geliyor bana açıkçası. Herkezin imkanı olsa orjinal kullansa böyle updatelerle uğraşmasa ne güzel olacak aslında.
  • ya ben bitane skyline alıp onu 950 hp yapmaya alışmıştım bunde böyle bir özellik olmayınca uzuldum ne yalan söyleyelim..

Ama oynanış olarak PSP aşmış kendini. Görüntü kalitesi Gran turismo 2 - 3 arasında bence. Gt4 daha kaliteliydi diyebilirim ama oyun gerçekten çok akıcı. Hiç takılma olmuyor dedikleri gibi 60 fps galiba.
  • quote:

Hyperion sanırım dediğin gibi pm kutun dolu.

Bu arada Enzo kullanmak isteyen Driving Challenge-Step K : Mastering Supercars kısmında bu şansı bulabilirler

Evet ben de onu yaptım az önce 1 milyon üstünde Cr. birikti ama hala alınası bi araba ( gerçi oyunda çok alınası araç var ama benim istediim şekilde ..) bi Enzo bi Lambo çıkmadı gitti.. Polyphony Formula Gran Turismo çıktı da sinirim bozuldu ulen daha paramız yok nereye alalım bunu diye.. ( GT4 Oynarken o kadar çok hatırası var ki bu aracın oyy oyy.. )

• Ben artık fw konusu hakkında birşey söylemiyorum.

Ama hyperion'un dediğini yaparsan olur

Bu arada benim Cr'da 2 milyona dayandı ama tık yok daha
  • quote:

Ben artık fw konusu hakkında birşey söylemiyorum.

Ama hyperion'un dediğini yaparsan olur

Bu arada benim Cr'da 2 milyona dayandı ama tık yok daha

Off ulan of.. 51nci günde bugatti veyron çıktı ama 1,300 Cr. vardı bende ve alamadım aracı öyle izledim bi kaç dakka o kadar

• Bütün araçları görme şansımız olsaydı ya.

Belki bütün lisanları bitirdiğimizde bir değişiklik olur birşeyler açılır

Step N'de takıldım bu arada şimdilik
  • yaw 2 sayfa geldi. 1. sayfadan H-1 i yapamıyorum gitti. o düzlükte nasıl geçicem karsıdaki arabayı anlamadım. :S sadece H-1 kaldı diğerleri bitti.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.