Şimdi Ara

<< GRAN TURISMO PSP [ÇIKTI] >> (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
547
Cevap
1
Favori
35.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

gameplay videolari izleyince hic 1 gblik bi oyunmus gibi durmuyor ama 1 gbda 800 arac 60 pist icin cok az ya...

ben umdsiz psnden satilir oda 3 - 3.5 gb olur diye tahmin ederken 1 dediler kalbimi kirdilar. :D

oyunun 3gb olması gibi bir şans yok zaten.oyun sadece psp go ya özel olmadığı için max 1,8 gb umd disk boyutunda olabilirdi.ama 1gb ile sınırlandırıldı anlamak mümkün değil.oyun çıktıktan sonra herşey ortaya çıkacak ama ben şimdiden kendimi hayal kırıklığına hazırladım,büyük beklenti içinde değilim

• Açılmıyor verdiğin linkler
  • niye bu kadar kızdın arkadasım denedım calısyor lınkler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y.E.K

Açılmıyor verdiğin linkler

açılıyor
  • gerçekten mükemmel oyun grafikler süper ama çıkmıyor bi türlü
  • arkadaslar gt mobile in araba listesini bulan var mi? hangi araclar olacakmis. aradim ama kesin bir bilgiye ulasamadim. elinde olan birisi buraya atabilir mi yada linkini verebilir mi?
  • Sıcak Sıcak SS'ler...

<< GRAN TURISMO PSP [ÇIKTI] >>

• BBR anlamadım bazı ss ler çok dandik.

Yukarıdakiler gibi olursa cihazın altına fan falan bağlamamız gerekebilir bence
  • Walla yukarıdaki ssler süper ötesi fakat oyun içi değil %90 ihtimalle

Konsept videodan (CGI değil) alınmış olabilir. Oyunun açılış videosu gibi...

Bekleyip Görücez...
  • 60 FPSde BU GRAFİKTE ÇALIŞIRSA BUNU YAZAN ENAYİNİN KRALI
  • belkide görüntüler psp3000 den alınmıştır.. bilindiği üzere 3000de görüntü kalitesi dahada iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: .nevermind

belkide görüntüler psp3000 den alınmıştır.. bilindiği üzere 3000de görüntü kalitesi dahada iyi

böyle bir şey olacağını sanmam.yani bunlar ss ler.psp3000 veya psp go diye bir durum söz konusu olmaz.1gb oyunda böyle görüntü olması biraz garip,belkide bir sürpriz olur ve oyun umd nin tamamını kaplar.
  • ya bırak ya 300 araç olaydıda grafikler daha iyi olsaydı.. değmez.. elendi
  • Goruntuler Gran Turismo PSPden ama oyun ici degil videolardan
  • Gameplay Videolar Geldiiiiiiii !!!!

1. Mesajdan Görebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 2 Temmuz 2009; 23:25:49 >
  • Tamda psp'yi sattığım zaman cıkacağını haber verdiler Neyse olmadı bir tane GO alırım
  • Arkadaşlar ben 1gb tın altında olduuna inanmıyorum açıkçası.Çıkma tarihi bu kadar yakınken neden demo çıkarsınlar ki?Ahhh 1 ekim
  • 1GB olayına neden bu kadar takıyorsunuz anlamıyorum siz UMDsiz PSP yi duyunca 5-10gb oyunlar mı bekliyordunuzki videolarda oyunun grafiklerinin ne kadar sahane oldugu belli 800 arac var 35 track var ve siz diyorsunuz 1GB altı olunca kotu olur adamlar yapmıs iste

Buı arada SCEA PSN den indirilecek oyunlarının boyutunun 600-800mb arası olacagını soyledi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Party Starter

1GB olayına neden bu kadar takıyorsunuz anlamıyorum siz UMDsiz PSP yi duyunca 5-10gb oyunlar mı bekliyordunuzki videolarda oyunun grafiklerinin ne kadar sahane oldugu belli 800 arac var 35 track var ve siz diyorsunuz 1GB altı olunca kotu olur adamlar yapmıs iste

Buı arada SCEA PSN den indirilecek oyunlarının boyutunun 600-800mb arası olacagını soyledi

kimsenin 10 gb beklediği yok.diyoruzki elinde 1,8 gb umd disk varken neden 1 gb kullanıyorsun.limitini sonuna kadar kullan diyoruz.bu oyun 5 senedir bekleniyor sonunda hüsrana uğramayalım yapmışken adam gibi yap diyoruz.800 araç ve 35 pist için 1 gb ın yetmeyeceğini düşünüyoruz.vee diyoruzki psp go'ya psn den çabuk indirilsin diye oyunu 1 gb altında yaptığınızda;bize yani şu anki psp kullanıcılarına haksızlık etmiş olmuyormusunuz diyoruz.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.