Şimdi Ara

<< GRAN TURISMO PSP [ÇIKTI] >> (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
547
Cevap
1
Favori
35.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında grafiği abartmamak gerekiyor. yapan yapıyor zaten. black i biliosnz ps2 den. kullanmayı bilirsen 12 bitle bile harikalar yaratırsın. yeterki emek edilsin uğraşılsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kubillian

aslında grafiği abartmamak gerekiyor. yapan yapıyor zaten. black i biliosnz ps2 den. kullanmayı bilirsen 12 bitle bile harikalar yaratırsın. yeterki emek edilsin uğraşılsın.

black bugüne kadar oynadığım en iyi fps olmuştur.ps3 de oynadığım killzone 2 ve call of duty 5 bile okadar zevk veremedi bana.ah black ah ps3 e hasretle bekliyoruz seni
  • ya bence ne olursa olsun bu oyun yinede bomba gibi çıkıcak.. Polyphony Digital'in hayal kırıklığı yaratıcağını düşünmüyorum .. adamlar bu işin ustası olmuşlar artık... Yinede mükemmel bi oyun çıkıcaktır diye düşünüyorum. umarım beni yalancı çıkartmazlar.
  • aynen valla. gelmedi öyle bi fps daha hiç bi konsola. hikayesi olsun oynanabilirliği olsun. çok güzeldi gerçekten. insan oynarken şöyle bi bakıodu arada cidden ps2 de mi oynuyorum ben bu oyunu diye. konsola bakardım ben o derece güzel grafikleri vardı.
    quote:

Orjinalden alıntı: censorship

quote:

Orjinalden alıntı: kubillian

aslında grafiği abartmamak gerekiyor. yapan yapıyor zaten. black i biliosnz ps2 den. kullanmayı bilirsen 12 bitle bile harikalar yaratırsın. yeterki emek edilsin uğraşılsın.

black bugüne kadar oynadığım en iyi fps olmuştur.ps3 de oynadığım killzone 2 ve call of duty 5 bile okadar zevk veremedi bana.ah black ah ps3 e hasretle bekliyoruz seni

• El konsoluna göre çok iyi grafikler bayağı iyiymiş ya,yeni bir xbox 360 almasam kesinlikle psp alırdım street fighter gt pes vs diğer oyunlar için.
  • Gelicek Gelicek Az Kaldı Belki Demo Düşebilir Şu Sıralar
  • inşallah ehliyet işi olur ya... oda tadı tuzuydu
  • beyler bence bu grafiklerle bu oyun patlama yaratır stoklar tükenir
  • bu oyunu ps2'de sevmedim sevemedim. inş. burda severim yav.
  • quote:

Orjinalden alıntı: grfxxx

bu oyunu ps2'de sevmedim sevemedim. inş. burda severim yav.

need for speed,burnout,pursuit force gibi oyunları oynadıysan gran turismo'yu sevemezsin.gran turismo'yu sevsen zaten diğer araba yarışlarını sevemezsin.çünkü gran turismo'da 200km ile viraja giremezsin,mantık dışı hareketler yapamazsın.çünkü gran turismo ''gerçek sürüş simülasyonudur''ve kendi klasmanında dünyanın en iyi oyunudur
  • Çok kaliteli gözüküyor.bu arada videodaki sürücüde drift yapayım derken full spin atmış.
  • Arkadaşlar bugünlerde playstation.blog da yayınlanan haberlere göre ;
    -Oyun için kesinlikle DLC yani indirilebilir içerik olmayacak.
    -Oyunda hasar kesinlikle söz konusu olmayacak.
    -Bir yarıştaki yapay zeka(AI) araba sayısı 3 olacak yani en fazla 3 rakiple yarışma imkanı mevcut olacak.Ben oyunun 60 fps de çalışabilmesi için böyle bir kısıtlama yapıldığını düşünüyorum.
    -Ve son olarak oyun için herhangi bir demo planda bulunmuyormuş.

Anlaşılan oyunun yaklaşık 5 yıldır beklenen Psp versiyonu bayağı bi portıbıl olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wzzik

Arkadaşlar bugünlerde playstation.blog da yayınlanan haberlere göre ;
    -Oyun için kesinlikle DLC yani indirilebilir içerik olmayacak.
    -Oyunda hasar kesinlikle söz konusu olmayacak.
    -Bir yarıştaki yapay zeka(AI) araba sayısı 3 olacak yani en fazla 3 rakiple yarışma imkanı mevcut olacak.Ben oyunun 60 fps de çalışabilmesi için böyle bir kısıtlama yapıldığını düşünüyorum.
    -Ve son olarak oyun için herhangi bir demo planda bulunmuyormuş.

Anlaşılan oyunun yaklaşık 5 yıldır beklenen Psp versiyonu bayağı bi portıbıl olacak.

Evet tamam hasar beklemiyorduk.DLC konusunda Sony okyanusa su dokmek gibi birsey olur dedi.800 araba 35 pist vs vs yeterli dedi anladık.

Ama 3 rakip olayı bana koydu biraz demoya gelince bi tane cıkaracaklarını umuyorlarmıs islerinden bosluk bulurlarsalar

Bunlara ragmen ben oyunun hala basarılı olacagına inanıyorum.

• yeni

http://www.youtube.com/watch?v=4hiczWWlsJw
  • Son izlediğim enzo videosundan sonra grafiklerin resimlerdeki gibi çıkacağını açıkca gördüm..
    Arkadaşlar ayrıca biraz haksız eleştiriler yapmışsınız.Polyphony'den kötü oyun çıkmaz.Portable konsolda görebileceğiniz en iyi grafik ve en iyi araba yarışı olacapından hiç şüphem yok.
    Adamlar pspde olabilecek son imkanları kullanmış ve en son oluru bu olmuş.Artık bize düşen görev bekleyip bu şaheseri oynamaktır..
  • günaydın sevgili SONY !
  • SONY_55 sana katilmiyorum, cunku kullanicilarin 5 yildir bekledigi bir oyunu Polyphony'nin sirf Psn den daha kolay indirilebilsin diye iyice kuculterek 700-800 MB boyutunda bir oyun gelistiriyoruz seklinde aciklamalar yapmasi bizleri kaygilandiriyor cunku oyun umd olarak da cikacak ve umd nin kapasitesi 1.8 Gb, insaf artik.Sonucta bizler de bu oyunun Psp nin en iyi yaris oyunu olmasini bekliyoruz.

Kendi fikrimi soylemek gerekirse, daha da kaliteli olabilecekken bu oyunun Psp Go yuzunden biraz p.. edilecegini dusunuyorum.
  • Bende aynen şunu söylüyorum ne oyunlar gördüm boyutu 15 gb ama grafik fos, ne oyunlar gördüm boyutu 3gb grafikleri süper...
    Grafiklerin güzelliğini boyutu belirlemez.İlk öncelik değildir.Mesala bak crysisi boyutu 6-7 gb'de ama grafikleri dehşetti...
    Herkeslen her türlü iddasına girerim grafik olarak fos çıkmyacak psp gt
  • quote:

Orjinalden alıntı: HRNclk777

yeni

http://www.youtube.com/watch?v=4hiczWWlsJw

Bu videodaki PSP çıktı mı ya ? Çıktıysan ne kadar geri kaldım ben kendime . Bu arada oyunu sabırsızlıkla bekliyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Taşkıran`

Bu videodaki PSP çıktı mı ya ? Çıktıysan ne kadar geri kaldım ben kendime . Bu arada oyunu sabırsızlıkla bekliyorum.

henüz çıkmadı,e3 fuarında tanıtıldı sadece.1 ekimde gran turismo ile birlikte çıkacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi censorship -- 19 Temmuz 2009; 11:29:38 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.