Şimdi Ara

Grand Scenic III Paylaşım Platformu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.362
Cevap
56
Favori
697.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 35megane

Anten araç içinde İzmirde gerek yok birde kapalı garajlarda sorun olmasın diye takmiyorum.Bugün bayiden orjinal paspasını aldım.Çok güzel tam yerine göre cuk oturdu tam hakkıyla yapmışlar bir kutusu var o yeter.
    Halı paspasarını çıkardım ön tarafa onları (kavçukları) taktım. Arkalara da halılarının üstüne koydum.

Bana İzmir Ermat'tan kauçuk paspas vermediler siz paspasları parayla mı yoksa ücretsiz mi aldınız?
  • Kauçuk paspası araç ile birlikte ücretsiz verecekler internet sitesinde fiyat bölümünün altında küçük harflerle fiyatlara trafik seti ve orjinal kauçuk paspas dahildir diyor.Bana vermediler bende parayla aldım ama sonra uğraştım bana rüzgarlık hediye edip özür dilediler.Daha sonra arkadaşlarda talep etti ve aldı paspalarını sende bayinden iste olmadı 0212 444 66 22 yi ara anlat durumunu al hakkın olanı.

Sizin paspaslar aşağıda ki ekte olan fotodan farklı mı?

Grand Scenic III Paylaşım Platformu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 3 Aralık 2009; 12:00:13 >
  • benimki aynı seninkiyle , fren ve gaz pedalı altındaki boşluk normal bana göre oraya kadar uzanırsa paspas pedallara takılabilir diye düşünüyorum. bu arada tom tom ekranını nasıl kişiseleştirdin. saat ve derceyi yaptımda o resmi nasıl koyabiliyoruz yada başka resim slide lar harici eklenebiliyormu?
  • Huey;

Güncelleme yaptığımız programda var.O programın içinde şu an ismini hatırlamadığım ancak eve gidince bakıp söyleyebileceğim kullanıcıların paylaşım bölümü var.Bu bölüme girip başlangıç resimlerinden beğendiklerini haritanın renk ve görünüm çeşitlerinden beğendiklerini yada içn başlıklarından ekleme yapabiliyorsun.Mesela ben haritanın rengini değiştirdim içn ye yaklaşınca verilecek uyarı sesini değiştirdim mesela mc donalds içn si eklediğinde sana yakın butun mc donaldsları gösteriyor ve onaylarsan yakınından geçtiğinden bir mc donaldsın reklam melodisini sesli duyabiliyorsun yada başlangıc menusunun resimlerini değiştirebiliyorsun yada iki boyutlu haritadaki araba ikonunu değiştirebilirsin mesela porshe yada ferari yapabilirsin.Hepsinin paylaşım sayfası ayrı ve son eklenen en çok yüklenen gibi sıralamalar yaptırabilirsin.

En güzel olanıda gerçi türkiye için eklenmiş foto yok ama yurtdışındakiler kullanıyor adamlar çalışkan :) mesela italya romada coliseuma gitmek istiyorsun oraya yaklaştığında yada geldiğinde oranın gerçek fotosunu sana gösteriyor yada google map yakın plan görüntüsünü gösteriyor .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 3 Aralık 2009; 12:31:29 >

• ok teşekkürler akşam bi kurcalayım.
  • Selamlar,

Bu forumda paylaştığınız bilgileri keyifle okudum, 1 haftalık scenic 3 sahibi olarak oldukça yararlı oldular, herkese teşekkürler. Yoğunluğumdan dolayı aracı kurcalama fırsatım pek olmuyor.
    -Geçen süre içerisinde navigasyon güncellemesini yaptım ancak Serra'nın sesi dışında tüm dünya dillerini konuşan luzumsuz bir sürü insanın sesini yüklemiş durumdayım. Bu konuda birisi yardımcı olursa memnun olacağım.
    -Kişisel resimlerimi yükledim, slide show yapıyor.
    -Aracı halı paspasları ile teslim aldım. Bayinin bilgilendirmesi ile orijinal olarak 2 tip kaucuk paspas oldugunu öğrendim. 1.si halı paspas modeli fiyatı 100 TL gibi, digeri ise tamamen zemini örten tip 200 küsur dediler,bagaj havuzu ile birlikte sipariş verdim 2-3 haftaya gelir diyorlar.

( ilk kez böyle bir forumda yer alıyorum ve bu ilk mesajım, umarım doğru yere yzıyorumdur, araç gibi burayı da keşfetmem zaman alacak galiba)

• Fotoğraflar için teşekkürler. Ekran eskisine göre güzel olmuş. Bir de müzik ekranını gösterse şöyle resimli resimli.... İşte o zaman tadından yenmez....
  • quote:

Orijinalden alıntı: oystergrey

Selamlar,

Bu forumda paylaştığınız bilgileri keyifle okudum, 1 haftalık scenic 3 sahibi olarak oldukça yararlı oldular, herkese teşekkürler. Yoğunluğumdan dolayı aracı kurcalama fırsatım pek olmuyor.
    -Geçen süre içerisinde navigasyon güncellemesini yaptım ancak Serra'nın sesi dışında tüm dünya dillerini konuşan luzumsuz bir sürü insanın sesini yüklemiş durumdayım. Bu konuda birisi yardımcı olursa memnun olacağım.
    -Kişisel resimlerimi yükledim, slide show yapıyor.
    -Aracı halı paspasları ile teslim aldım. Bayinin bilgilendirmesi ile orijinal olarak 2 tip kaucuk paspas oldugunu öğrendim. 1.si halı paspas modeli fiyatı 100 TL gibi, digeri ise tamamen zemini örten tip 200 küsur dediler,bagaj havuzu ile birlikte sipariş verdim 2-3 haftaya gelir diyorlar.

( ilk kez böyle bir forumda yer alıyorum ve bu ilk mesajım, umarım doğru yere yzıyorumdur, araç gibi burayı da keşfetmem zaman alacak galiba)

fazladan yuklenen butun dilleri silebilirsin bende bir ara serayı yuklemeye calıstım olmadı sonrada vazgectim erkek sesi dah hoşuma gitti açıkcası aramıza hoş geldin.Bende bagaj havuzu alayım dedim 300 tl diyince vaz geçtim http://www.sahibinden.com/renault_bagaj_havuzu-50WQQaXQQ13172575WQQpXQQdisplayitem ilandaki şirketle konuştum kalıp aldıktan kısa sürede satışa hazır olacak dedi 300 lira çok abartı geldi bende bekleyeyim dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 3 Aralık 2009; 15:57:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cat33

Fotoğraflar için teşekkürler. Ekran eskisine göre güzel olmuş. Bir de müzik ekranını gösterse şöyle resimli resimli.... İşte o zaman tadından yenmez....

Fotoğraflar için teşekküre değmez.daha öncede söyledim benim teorim şu kullanılan sistem aynı carminat tomtom işin espirisi taktığımız kartta sanırım sporttourer ın sd kartını kopyalarsak ıkı dakkada pc ye sonra kendi sd kartımızıda silip sportourer bilgilerini yüklersek bu iş tamam olacak.İş sd karttakı yazılım programında bitiyor bence yoksa arabadaki sistem tamamen aynı.
  • Ekran ve sistem alt yapısı tamamen aynı. Sanırım Sport Tourer SD kartı bulup, onu kendi kartınıza yüklemek. Ama yine de kendi kartınızın yedeğini de alın. Ne olur ne olmaz, ihtiyaç duyabilirsiniz.....
    Ben ekranda film ya da klip izlemek gibi bir lüx istemiyorum. Ama SD karta mp3 ve resmini yükleyip, ekrandan izleyebilmeliyim. Telefonumdaki kişileri ararken, ekranda bilgilerini ve fotoğraflarını görebileyim. İşte bu kadar. Bu ikisi de olsa, başka birşey istemem...

quote:

Orijinalden alıntı: Iamnotsuperman

quote:

Orijinalden alıntı: cat33

Fotoğraflar için teşekkürler. Ekran eskisine göre güzel olmuş. Bir de müzik ekranını gösterse şöyle resimli resimli.... İşte o zaman tadından yenmez....

Fotoğraflar için teşekküre değmez.daha öncede söyledim benim teorim şu kullanılan sistem aynı carminat tomtom işin espirisi taktığımız kartta sanırım sporttourer ın sd kartını kopyalarsak ıkı dakkada pc ye sonra kendi sd kartımızıda silip sportourer bilgilerini yüklersek bu iş tamam olacak.İş sd karttakı yazılım programında bitiyor bence yoksa arabadaki sistem tamamen aynı.

• hayırlı olsun oystergrey; aramıza hoşgeldin. aracının renk donanım ve nerden aldığını yazabilirsen sevinirim. en son 2 arakadaş izmirden, ben ve ıamnotsuperman istanbuldan 4 kişi idik. seninle 5 olduk umarım sayımız artar daha keyifli paylaşımlar yapabiliriz.
  • Paspas resimlerini koyayım. Bu resimlerdeki paspas reno mais i aradıktan sonra bana verilen 285 tl. lik paspaslar bedelsiz aldım. Kusura bakmayın aceleden çamurlu çektim. arkalar ve kutusunu da resimledim. Çamurlu olduğu halde bile ne kadar koruyor.
  • işte 1. resim

• 2. resim

• 3.resim
  • 3.

• Çamurdan çok başka şeye benziyor

Hayırlı olsun
  • 4.resim

• 5.resim

• Senin paspaslar güzelmiş hocam benimkiler bukadar güzel değil daha önce gorseydm seninkilerden isterdim şimdi yuzsuzluk yapıp bundan istemek olmaz herhalde ;) güle güle kullanın
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.