Şimdi Ara

Grand Scenic III Paylaşım Platformu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.362
Cevap
56
Favori
697.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyatlarını da yazayım.İzmirden Çankayada bulunan Başkentli elektronikten sırayla üsten fiyatları 1TL.+1TL.+2TL. yani hepsi 4 TL.
  • İçerden de fotoğraf paylaşabilir misiniz biraz?

Koltuk kumaşalarının kalitesi, arka koltuklar ve özellikle 3. sıra koltuklar. Citroen G. Picasso'ya göre, 3. sıra koltukların daha rahat olduğu söyleniyor.

Geçen hafta Auto Show dergisinde test yazısı vardı, fakat fotoğraflar hem çok küçük, hem de yeterli açılardan çekilmediği için hiç bir şey anlaşılmıyor. Bagaj dahi çok küçük fotoğraflanmış. Yazıda da yeterince bilgi yok.
  • Günaydın

Birkaç gündür forum sayfalarına girişte problem yaşıyorum sayfa meşgul , ie sayfayı açmadı vs gibisorunlar oluşuyor.. bir kaç defa denedikten sonra anca girebiliyorum .

Iamnotsuperman işler tam tersi yoğun bende anlamadım nasıl oldu :) havayı takip edelim ilk fırsatta yaptıralım filmleri.

Bayi ile konuştum sport tourer var ellerinde kartı alıp deneyecekmiyiz yoksa arabayı orayamı götürecez?
  • Büyüksün Huey, (bu arada gerçekten büyük tanıştık kendisi ile 2 metre falan ayrıca eski bir dost gibi sıcak kanlı)En güzel çözümü laptopla gıdıp kartı laptopa ıkı dakkada kopyalamak.Arabalardakı navıgasyon aletının kendı hafızası yok o yuzden sportt tourer ın kartını çıkardığınız anda makına sıfırlanıyor kartı laptopa kopyalamak laptopdan da bizim sd kartlara yerlestırmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 7 Aralık 2009; 10:00:04 >
  • Herkese iyi haftalar.......

Huey; forum sayfasında explorer ile bende problem yaşıyorum. Google chrome sorunsuz açıyor, ilginç!

Arkadaşlar hafta sonu başka bir sd karta orijinal karttaki tüm bilgileri kopyalayıp yapıştırdım,araca takınca çalışmadı tabi ki :( Turkey-17 gibi bir hata yazdı kırmızı ekran zemini üzerinde. Bu konuda yorumlarınızı bekliyorum. Tomtom home programı sorunsuz çalışıyor, güncellemeleri kullanmanızı tavsiye ediyorum.

Dün Ntv de Celal Pir ve diğer zat, scenic ve fluence i inceliyorlardı. Ben sonuna yetiştim,olumsuz tek bir şey söylemedi scenic i kullanan Celal Pir,hayran hayran anlatıyordu,özellikle önceki scenicler ile hiç alakası olmadığını çok üstün buldugunu belirtti. Tekrarı olur ise izlemekte fayda var. Programda cam açık bırakılıp araç kilitlenme moduna geçtiğinde cam kendi kendine kapandı. Ben sunroofu açık bırakmıştım,24 saat sonra geldiğimde araç kilitli ancak sunroof hala açıktı :) Megane 2 de kilitleme anahtarına 2 kez üst üste basıldığında kapıyordu galiba.......

• Bizde de durum aynı camlar ve tavan acık cıktınız sonra ıkı kere kapama tusuna basınca kapanıyor acık olan cam ve tavan ama.Açık unutulunca durum nedir tam bilmiyorum bakmak lazım belkı 20 dakka sonra falan kapanması için bir modu vardır.
  • Huey; Denemek gerek, bakalım daha neler keşfedeceğiz.

Telefon menüsünde "araç telefon rehberi" oluşturdunuz mu?
  • Kusura bakma Iamnotsuperman! sana yazacağıma huey e yazmışım, forumu da keşfetmem gerekecek :)
  • Ata demirerin eyvah eyvah da dediği gibi aylardır getiremediğiniz temmuzda getirceğinizi iddia etiğiniz gs nin dümenine dingiline kaydırı verem :)

Komedi ya gerçekten Renault markası benim için bitmiştir bu arabaya bu kadar para verilirmi diyenler renonun bu tutumu yüzünden bunu söylüyor olabilirler haklılar sanırım.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 12 Mayıs 2011; 23:12:08 >
  • Iamnotsuperman;Aracın her yerinden dem vuruyoruz :) bu hafta sonu da kurcaladım orasını burasını ama yine de eksikler çok.Kızım beni gördüğünde "bu araba olmasa ne ile uğraşırdın acaba?" diye takıldı yine,ben ise hala yeterli vakit ayıramadığımı düşünüyorum :) kurcalarken bir süre sonra kopuyor insan. Aslında müsait bir zamanda bir araya gelinip istişarelerde bulunmakta yarar görüyorum, hızlandırılmış kurs gibi olur.

Tlf olayını mutlaka hayata geçirmem gerek, anladım.

Tourerların ekranı tft değil bizimki gibi, bu nedenle navigasyon ekranlarını tlf ve müzik bilgilerini göstermek için kullanıyor olabilirler, ekranlarımız aynı olabilir ama kablo bağlantıları farklı olabilir diye düşünmekteyim.Bizde tft ekrana bağlanmıştır.Yazılımla çözemeyebiliriz. Kopyaladığım sd kartı da kullanamadım işte bu yazılımla ilgili, fazla kart göz çıkartmaz :)

Çekim durumları QuickGPSfix sisteminin marifeti sanırım.

• quote:

Dün Ntv de Celal Pir ve diğer zat, scenic ve fluence i inceliyorlardı. Ben sonuna yetiştim,olumsuz tek bir şey söylemedi scenic i kullanan Celal Pir,hayran hayran anlatıyordu,özellikle önceki scenicler ile hiç alakası olmadığını çok üstün buldugunu belirtti. Tekrarı olur ise izlemekte fayda var. Programda cam açık bırakılıp araç kilitlenme moduna geçtiğinde cam kendi kendine kapandı. Ben sunroofu açık bırakmıştım,24 saat sonra geldiğimde araç kilitli ancak sunroof hala açıktı :) Megane 2 de kilitleme anahtarına 2 kez üst üste basıldığında kapıyordu galiba.......

Ben programı izledim, kapalı gösterilen camlar aslında ellere serbest modunda kapanmadı kapılar kilitlendi ama camlar açık kaldı... sonra kapalı hali gösterildi....
  • http://video.ntvmsnbc.com/?181312#v193076228204015067050120209140040189003129222029 dünkü programın tekrarı scenic sonlara doğru test ediliyor.
  • Teşekkürler
  • Teşekkürler......
  • Bende ön tampondaki gri renkli parçayı arabayla aynı renge boyatmayı düşünüyordum gerçektem güzel olacakmış ntv videosunda dikkat edin bu sekılde yapılmıs bencede olmus.
  • Resim çok iyi deği ama demek istediğim bu.

Grand Scenic III Paylaşım Platformu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 7 Aralık 2009; 13:37:53 >
  • ıamnotsuperman düşüncelerniz için teşekkürler, ama 2 metre değilim 1.92 :)) Sizde gayet ilgili ve sıcakkanlısınız. Forumda brbirimizi görmesekte ister istemez bi sıcaklık oluşuyor. 1.92 105 kg biri olarak grand scenic tam bana göre . koltuk en arkada olmasına rağmen arkamda oturan 1.85 lik arkadaşın dizleri ön koltuğa değmiyordu. Sd kart olayını bayi ile konuşup telefonla gelişmeleri bildiririm.

Link için teşekkürler naklov26 bende nerden bulurum diye düşünüyordum. Arkadaşlar Yeni Grand Scenicle ilgili görüntü vs. paylaşalım derim ben. Youtube ta var ama kısıtlı. Güzel bir test videosunu bulamadım

bi buluşma organizasyonu yapalım isterseniz ben varım. ortak müsait olduğumuz bir gün belirleyip araçlarımız hakkında görüşalışverişi yapabiliriz. faydalı olacağı kanaatindeyim.
  • rica ederim hiç önemli değil bende önümüzdeki yaz sonuna suanki arabamı değiştirip bir mpv almayı düşünüyorum o yüzden sürekli paylaşımlarınızı takip ediyorum(belki biraz erken ama olsun ilk sıfır arabam olacak insallah) mpv düşünmemin sebebi ise iki kızım var (2,5 yaş-6 ay) dolayısıyla geniş bir, aile arabası istiyorum suan kafamda scenic birinci sırada ama grand picasso çok yakın takip ediyor şimdi scenic III sahiplerine soruyorum siz araçları alırken özellikle bu ikisi arasında kaldınızmı kaldıysanız neden scenic i tercih ettiniz. Biraz uzun oldu ama idare edin artık... şimdiden teşekkür ederim.
  • picassoyu çok inceleme fırsatım olmadı açıkçası ama ıamnotsuperman inceledi diye hatırlıyorum kendisi bu konuda daha detaylı bilgiye sahip. picasso fiyat olarak daha pahalı diye hatırlıyorum. ben otomatikleştirilmiş vites olduğu için ilgilenmiştim ama onunda çok sağlıklı olmadığını deneyen ve kullananlardan duydum. Renault marka ve servis olarakta citroene göre daha yaygın ve güçlü Türkiyede. buda tercihimde etkili oldu. Şahsi tercihim olarakta gösterge paneli ortada olan modelleri pek beğenmem. grand Scenic te de ortda gibi dursada navigasyon olan modellerde gösterge bilgi ekranı daha solda olduğundan bende rahatsızlık yaratmadı. Citroenin C5 modeli hariç diğer modellerini de tasarım olarak beğenmiyorum açıkçası.

Kızlarınızı Allah bağışlasın. Grand Scenic benm ilk sıfır aldığım araç. Dolayısı ile az bir para vermiyosunuz. ince eleyip sık dokumak grekiyor. benim de kızım 7 aylık ve daha büyük bir araç gereksinmimiz ortaya çıktığı için bu aracı tercih ettim. ilk 1500 km lik kullanımımızda çok şükür büyük bir sorunla karşılaşmadık henüz. karşılaştığımız ve kafamıza takılan sorunlarıda forumda mümkün mertebe paylaşıyor çözmeye çalışıyoruz. ben şahsen şu an araçtan memnunum ve kullandıkçada memnuniyetim artıyor. hele hele bilmediğim özellikller çıktıkça insan mutlu oluyor. Tek eksiği otomatik vites oda uzun yollarda çok gerekli değil bu araçta. vites geçişleri çok rahat.Sonuçta ekonomik,kullanımı rahat,geniş,donanım seviyesi yüksek bir araç.

• Araba almadan arastirmak kadar dogal ne olabilirki bunun icin erken diye birsey yoktur malum araba fiyatlari ciddi rakamlar ve diger ulkelerdeki kadar kolay degitiremiyoruz arabalarimizi onun icin turnayi gozunden vurmak zorundayiz aslinda.Gelelim picassoya ben bu arabayida listeme almistim ama pahalli olmasini hakli cikaracak hic bir artisi yoktu servis sikintisi servislerden dert yananlarin cok olusu kasanin degisime yaklastigi gercegi ve ikinci elde renaultdan daha zayif olacagi da eklenince vazgectim.otomatik sanziman da otomatiklestirilmis olunca iyice vazgectim cunki boyle bir aracimiz var ne marka ne model olursa olsun bu sistem stabil degil bunun en buyuk ispati ilkin fordun sonra toyotanin bundan vazgecmesidirBana renault daha mantikli geldi ama picassoda yabana atilacak araba degil ben secimimden cok memnunum
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.