Şimdi Ara

Grand Scenic III Paylaşım Platformu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.362
Cevap
56
Favori
697.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ""Yeni Renault Grand Scénic, otomobilde yaşamı kolaylaştıran TFT teknolojisine sahip renkli LCD ekranlı gösterge tablosu, Carminat TomTom entegre navigasyon sistemi ve sesli ve geri görüş kameralı park yardımı gibi çok sayıda teknolojik donanımdan yararlanıyor.

Yeni Grand Scénic aynı zamanda geri görüş kameralı sesli ve görüntülü park yardımından yararlanan ilk tek hacimlidir. Park manevralarını kolaylaştırmak ve güvenli hale getirmek için geri görüş kamerası otomobilin arkasında bulunan bölümün görüntüsünü navigasyon ekranına yansıtıyor. ""

ah ah birde yansıtsa :((
  • Bu nerde yazıyordu ya bunu gösterip dalgamı geçiyorsunuz demek lazım.Birde huey yarın için sen işten çıkabileceğin zaman bana alo dersen bende eveden cıkarım uc aşağı beş yukarı aynı zamanda orda oluruz olur işlerin uzarsa acelemiz yok sonraki bir zamana da bıraksak olur
  • bu yazı bir yerde değil birkaç oto dergisinde yazıyodu . muhtemelen yurtdışı dergilerdeki bilgilerden alıntı yapmışlar ama ne yazıkki bizde yok. sonradan ekleyelim parası neyse veririz dedik oda yok!!!

Yarın 11 de orda olalım isterseniz ben 10:30 gbi çıkıcam gebzeden. ama Scenic evde olacak lazım olurmu ki? kopyalamayı yapabilirsek sizin araçta deneriz yada showroomdaki araçlarda olursa deneriz. ne olur ne olmaz ,çıkmadan önce ararım ok.
  • Selam kamerasız scenic sahipleri,navigasyon ekranınızda müzik çalar bilgilerini bile göremiyorsunuz daha, elin fransızları herşeye layikmiş gibi millete neler sunulmuş :)

Bizim müzik sistemlerinin dvd playerli olanı da var, navigasyon joystickinde dvd tuşu bile var adamların,farklı versiyonlar mevcut ülkesine göre,yıllarca "T" arması oyuğu lafını şahin reklamlarında kakaladılar bize,sağ dikiz aynası olmayan R9 um vardı benim :)))))))
  • Huey,Iamnotsuperman;

Kalbim sizinle,operasyonunuzu yürekten destekliyorum, umarım başarılı olursunuz..........
  • sizide bekliyoruz oystergrey :)

o dvd olayını talep etsek ne derler acaba? ne? dvd mi ? o ne ki?
  • Teşekkürler Huey; gidiş saatiniz nedeni ile yetişmem imkansız, oradan tanıdık birilerine ihtiyaç varmıdır?

nette gezerken farklı joystick resimleri görmüştüm, rastlarsam burada paylaşırım.... şimdilik burayı bulabildim... bizim düzenek hakkında biraz bilgi veriyor :( http://www.tomtomax.fr/test-carminat-tomtom.html :)
  • Tamam bende 11 ila 1115 arası orda olurum orda benim araçta deneriz laptopta getireceğim olursa kopylarım tomtomhome programına sonra çoğaltırız bakarsın bu işten parada kazanırız gelsin paralarrrrrr..... :)
  • herkese iyi akşamlar.Bende grand scenic aldım, haftaya teslim alacağım.Arac fiyat olarak Türkiye de daha uygun (alman ve fransa renault web sayfalarında ki fiyatlar buraya göre yüksek, aynı özellik kıyaslamasına göre). Tomtom TR ile görüştüm ve güncel haritanın %63 kapsama düzeyinde olduğunu söylediler.Güncellemenin 60 gün süreli olduğu söylendi.Araç Donanım olarak çok dolu dolu.Alan herkese hayırlı olsun.
  • Aramiza hosgeldin kazasiz belasiz kullanin insallah.gercekten grandscenic tercih edenlerin sayisinin artmasi cok guzel.her zaman soyluyoruz bu donanim bu araca gore gercekten ucuz anavatani fransada bile arac 65bin liraya satiliyor bizde vergi fazlaligina ragmen bu fiyat cok mantikli.Siz hangi paketi tercih ettiniz kaca aldiniz son olarak nerden katildiniz aramiza
  • Hosgeldiniz ,Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.bu aracı alırken ne gibi özellikler etkili oldu? kafanizda almayı düşündüğünüz başka bir araç varmiydi?
  • moka kahverengi, tüm opsiyonlar ve 5p olan model, 49500 olacak herhalde.bayi 50000 dedi.araç geldiğinde göreceğiz.Tercih de verso, qashicai, 3008 ve grand scenic.Elimde civic vardı.Bebek olduktan sonra geniş bagaj ve iyi donanım dedik.Renault araç daha önce de kullandım servis yaygınlığı,verilen hizmet ve araçın kalitesi ve bu donanım ile grand scenicte karar kıldık.yeni yıldan sonra bu fiyatları almak çok zor gibi.bu markaya ilgi duymayanlar dahi artık takdir ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellmo -- 12 Aralık 2009; 10:21:28 >
  • cellmo; aramıza hoşgeldin! kazasız belasız kullanmalar..

huey; konuştuğumuz gibi, koltuk kumaşı ve süngeri oldukça yanmaya müsait (tecrübe konuşuyor!) herkes dikkatli olsun. Jetta bu kadar hızlı ilerlememişti......
  • oystergrey geçmiş olsun üzüldüm valla ; umarım kısa zamanda sorun çözülür,
    Bu arada navigasyon ekranından müzik bilgilerini görme operasyonu başarısız oldu, sırada geri görüş kamerası ve ön park sensörü operasyonu var. :)
  • Huey ben eve yeni girdim 2 saate yakın surdu geri dönüş nasıl trafık vardı e5 de inanamazsın dönüşün için alternatif rota düşünebilirisin.Sevgili oystergrey üzücü haberi aldık bende huey leydim çok üzüldük diğer koltuk kumaşlarından hav çıkartıp(bir nevi traş ediyorlar diğer koltukları) oraya yama yapıyorlar autoking başarılı bu konuda olmadı mail ile durum anlatılır 5cm e 5cm bir parça kumaş gönderir renaultun global müşteri hizmetleri avrupa bu konularda cok daha hassas.
  • Bu arada 35megane senin paspasdan biz koca istanbulda bulamadık sana paspas için bir fatura benzeri birşey verdilerse oradan ürün kodu falan söylersen şu renoya aha bundan diyelim.
  • Merhaba,

Bu forumdaki yazıların etkisiyle bende moka rengi 7 kişilik full bir grand scenic aldım. 50.000 düz ödedim Trafik sigortası dahil. Benim niyetim baştan 7 kişilik olanı almaktı ama Satıştaki görevli bana 5 kişiliğini önerdi sonradan ellerinde olmadığı için tekrar 7 kişiliğe döndük.
    Paspas konusunu ilettim. Okuduğum kadarıyla almadan önce dikkat etmem gereken birşey yok. Ancak resimdeki paspası benim bayiim de bilmiyor Konuyla ilgili cevabı bekliyorum.
    Aracı satın aldım ancak tescilini ocakta yaptırıp 1 bandrol ücreti kara geçmeyi düşünüyorum. Araca acil ihtiyacı olmayanların yapmalarını öneririm.

Hepinize selamlar
  • uyarın için teşekkürler geç dönecem zaten bugün işten tem den dönerim olmazsa. 35 megane arkadaşa ben pm attım umarım bize yardımcı olur

camoka73 hayırlı olsun aracınız kazasız sürüşler dilerim. nerden aldınız il olarak ? Grand Scenic kullanıcıları çoğaldı çok iyi.... bu arada fiyatlar iyi gevşemiş :((
  • Valla süper fiyat hatta süper ötesi çünki 7 kişilik dahada pahallı biz birazcık fazla ödedik
  • Evet ilk takip ettiğimden beri fiyatlarda kampanya ile beraber düşüş oldu. Perşembe sabahtan bayiye gittim fiyatı duydum ve aldım.
    İstanbul kartal
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.