Şimdi Ara

Grand Scenic III Paylaşım Platformu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.362
Cevap
56
Favori
697.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes için uygun bir zamanda en azından bir kere bulusmak fena olmaz tanısmız oluruz yazıstığımız arkadasların kim olduğunu bilmek güzel olur.Ayrıca araçlarmızın yenı olması nedenı ile servıslerın daha tam bilgileri yok araçlarla ilgili bu yüzden mümkün olursa anadolu yakasında oturan arkadaşlar ile aynı sevisi kullanmanın faydalı olacağını düşünüyorum belki biraz ütopik ama daha kaliteli hizmet alabilmek mümkün olabilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 8 Aralık 2009; 16:40:43 >
  • Biraz önce sevgili huey ile görüştük navigasyon ekranından müzik sistemi bilgilerini görmemiz konusunda Anadolu yakasındaki ASF isimli bayii bize yardımcı olabileceğini test sürüşündeki araçların sd kartları ile deneme yapabileceğimizi söylemiş.Ellerindeki her imkanı bize sunmaya hazırlarmış.Ben ve huey cumartesi günü 11ile 14.00 arası orda olmayı planlıyoruz gelmek isteyenlere duyrulur
    Teorimizim gerçek olup olmadığıda anlaşılacak Grandscenic olanlar yada almayı düşünenleri bekleriz bilgilerimizi paylaşır varsa bilgi alırız hemde tanışmış oluruz.

Acaba cumartesi günü gitmişken ön tampondaki gri yerleride boyatabilirmiyim huey fırsatın olursa bir sorarmısın bunun için özel uğraşma başka bir iş için ararsan aklınada gelirse sor boyarız derlerse ben daha erkende gidebilirim işleme başlarlar sonrada siz gelirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 8 Aralık 2009; 16:36:09 >
  • Bizde sipariş verdik Grand Scenic 5 kişilik moka kahverengi ocak'da teslim alıcaz. Bizde test edicektik ama test aracı yokmuş onun için 2007 modeli test ettik motor 100HP (200nm) dizel olmasına rağmen oldukça iyiydi eski model öyleyse 105HP (240nm) oldukça iyidir motor konusunda tereddüdümüz kalmadı. Sanırım test aracı yok gibi bulmak zor ve gelen araç hemen satılıyormuş zaten henüz iki renk dışında TR'ye gelmiyormuş (Moka, Bulut Gri) Bilginize...
  • Sanirim bayinizin yanlis bilgilendirmesi soz konusu katologdaki her renk mevcut bayiler hep ayni seyi yapar ellerinde olan disindakilere ya kaka derler yada fabrikada bile yok derler mesela benimtest aracim beyazdi aldigim yerdede siyah bult gri duman gri vardi neyse lansman rengi guzeldir herzaman siz nereden aldiniz kaca aldiniz
  • Evet lansman rengi moka güzel deri koltuklarla da uyumlu bizde onun için tercih ettik.
    Renault MAIS İstinye Showroom TR'de lansman fiyatı oldukça uygun paketli 50.800TL'ye anlaştık.
    Fransa'da resmi internet sitesinde baktım 1.5dci Privilege metalik boya yok peketsiz fiyatı 27200€

Grand Scenic III Paylaşım Platformu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 9 Aralık 2009; 23:37:37 >
  • İzmir Mais'te siyah renkli ve full paketlisini 50.000 TL'ye sıkı bir pazarlıkla bırakacaklar. Bu hafta içinde geliyor. Ayrıca test aracını da bu hafta içinde getirip beni arayacaklardı, henüz bir haber çıkmadı.

Ayrıca yukarda yazdığım şu konuyu da tekrar hatırlatayım, cep telefonuyla değil, güzel bir fotoğraf makinesiyle çekip paylaşan olursa çok iyi olur.

quote:

Orijinalden alıntı: Lukunku

İçerden de fotoğraf paylaşabilir misiniz biraz?

Koltuk kumaşalarının kalitesi, arka koltuklar ve özellikle 3. sıra koltuklar. Citroen G. Picasso'ya göre, 3. sıra koltukların daha rahat olduğu söyleniyor.

Geçen hafta Auto Show dergisinde test yazısı vardı, fakat fotoğraflar hem çok küçük, hem de yeterli açılardan çekilmediği için hiç bir şey anlaşılmıyor. Bagaj dahi çok küçük fotoğraflanmış. Yazıda da yeterince bilgi yok.

• Orto kardeşim sormuştu paspasları, Reno Mais i aradım onlar ilgilendiler bende onların yönlendirmesiyle ermattan gidip teslim aldım. Yani aracı teslim esnasında halı paspas vardı bende kauçuk paspasları nerede deyince onlarda bize gelmiyor dediler fakat biraz bastırınca dacia sorento paspası verdiler bende ertesi gün mais müşteri hizmetlerini aradım onlar iki günde hallettiler. hatta katalogtan paspası ben beğendim. Bu konuyu ermat müşteri hizmetleri yetkilisi BUSE hanım hallediyor. Görüşün. Bu arada 50 000 bin fiyat 5 koltuklu mu için verildi.
  • Evet sıkı bir pazarlık yaptın ve 50 bine bıraktılar mı yoksa sıkı bir pazarlık yaparsan 50 bine almayımı düşünüyorsun eğer bıraktılar ise çok güzel rakam kaçırma.....
  • 2 gün izinin ardından herkese tekrar selamlar.....

Iamnotsuperman&huey, c.tesileri 13:00 e kadar çalışıyorum, işten çıkış saatime göre yetişebilirsem serviste görüşürüz. scenic ile gelemeyebilirim,zira ctesi sabah döşemeciye bırakacağım,benim 4 ayaklı için bagajın yanlarına vinilexden döşeme yaptırıyorum,tabanı bagaj havuzu ile çözmüş olacağım.

Yazılan fiyatlar 5 koltuklu için ise yapabildiğiniz kadar pazarlık yapın, dik durup rest çekmenizi öneriyorum, renkler konusunda da yardımcı oluyorlar,bayiler birbirlerinden araç alabiliyorlarNihayet dün araç tlf rehberine numaraları kayıt ettim,menunün kullanımı oldukça pratikmiş. sesi bile kayıt ettim, bundan sonra ses ile nasıl arama yaptıracağımı öğrenmek olacak.
  • Bende de var bir dört ayaklı(başının belası ama tatlı eşoğlueşşek)bende yaptırsam senınkınden hiç fena olmaz bu konuda nerde kaça yaptırdığını söylersen sevinirim birde yaptırdıktan sonra memnun kalıp kalmadığını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 10 Aralık 2009; 9:55:30 >
  • Aslında bitse döşeme işi bende görebilsem nasıl olduğunu çok güzel olacak ama neyse olmadı bir daha ki sefere bakarız artık bagaj havuzunu kaça verdiler oystergrey
  • Iamnotsuperman; 4 ayaklıların yeri ayrı, tatlı olmayanı yok ki! Yalan söylemezler,insanı kazıklamaz,kandırmazlar :) sevgi ve yemek yetiyor garibanlara....

Bagaj havuzuna 300 dediler, 2 bayi de aynı fiyatı verdi 301 hatta :) henüz gelmedi,gelince göreceğim ne menem bir şey olduğunu. Döşemeyi Kızıltoprak'ta yaptıracağım, daha önceki aracımı komple deri yaptırmıştım,işçilikleri gerçekten güzel. 150 TL tutacak, belki başka bir yerde daha ucuza olabilir ama ben iyi bir şey çıkacağına eminim,fark olusa da buna değer diye düşünüyorum. Bir şeyler ykaplanması şart,çünkü her taraf tüy oluyor. resimleri, yaptırdığımda burada paylaşırım.

Iamnotsuperman; tamponda ki grileri bozma derim, bırak öyle kalsınlar......
  • Yok yok ben yaptırayım bakın cok daha guzel olacak yaptırınca önce ve sonra hallerini koyarım sizin içinde değerlendirme şansı olur.Hayvanların gerçekten sınırsız sevgileri var ve bu sevgiyi karşılıksız almak en güzeli.Aksam eve geliyorum gariban beni gördüğüne nasıl seviniyor bir gösteri bir nümayiş geldikten sonra arabada birşey unutayım yada bakkaldan bir şey almaya gideyim iki dakika sonra aynı sevgi gösterisi yine devam yok böyle birşey.Bizimkis 9 yaşına girecek yakında 9 senedir öyle hala geldıkkı artık konusmuyoruz bakısarak hallediyoruz iletişimimizi.Mesela bende sol kullağımda kronik orta kulak iltihabı var kulağım ağrı sızı yaptığında hemen anlar gelir sol kulağımı yalayarak iyleştirmeye çalışır kendince yada keyifsiz olduğumda sesimin tonundan hemen anlar oyunlar yapar bana.Kendini okşatmayı mıncıklatmayı hiç sevmez aslında ama ben üzgünken yada sinirliyken gelir yatar önüme yada başını dizime koyar okşatır kendini stresimi almak için böyle bir şey işte karşılıksız sevgi....

• Iamnotsuperman;Geçmiş olsun!

İnsanın negatif bütün enerjisini gideriyorlar... Neler yaşadığınızı aynen anlıyorum,bizde de durum aynı........

Ben o gri rengin nikelajlı aksamla bütünleştiğini düşünenlerdenim, ama sizin stilin de güzel duracağına eminim.
  • Ahanda benim oğlum.Aldığımda 1.5 aylık küçücük birşeydi sonra büyüdü eşşek kadar oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 10 Aralık 2009; 11:22:49 >

• Günaydın,

Bende boyanmaması taraftarıyım ama ıamnotsuperman baştan beri o parçayı boyatmak istiyor tercih meselesi tabi. belki boyanınca hoş durabilir görelim bakalım. bende düşünürüm ozaman :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huey -- 10 Aralık 2009; 11:23:25 >
  • Maşallah! Adam olduğu oturuşundan belli...... Iamnotsuperman; e-mail adresin için sana msg yolladım.

Huey; benim araba zaten gri :))))
  • oystergrey; seninkini de moca yaparız ozaman :) şaka bi tarafa siyah sceniclerde çok kötü duruyor o parça. çok sırıtıyor bence aracım siyah olsaydı kesin boyatırdım.

ıamnotsuperman gerçekten çok tatlı kurt. bizim fabrikada dişisi var aklında olsun kız arkadaşa ihitiyacı olursa :)))
  • Huey; tmm sağ taraf moca,sol taraf gri kalsın :) en iyisi görüp karar vermek :)
  • Abisi bizmkisi eskiden çok hızlıydı iki kerede baba oldu ama artık yaşlandı antrapoz belirtileri var çapkınlığı bayağı azaldıda rahat ettik :)
    Neyse bulursam bagajdaki perde yerine panzot mu pandizotmu adını tam çıkaramadım hanı askı ile bagaj kapısına bağlıyoruz sert plastik malzeme varya kapı ile yarısı açılıyor ondan almayı düşünüyorum bakalım cumartesi sorayım aksesuar lıstesınde var mı
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.