Şimdi Ara

Grand Scenic III Paylaşım Platformu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.362
Cevap
56
Favori
697.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumu takip ettiyseniz aracınızı aldıktan sonra , yaptığımız operasyonlara desteğinizi bekleriz :) tekrar hayırlı olsun
  • Allah kaza bela vermesin aramıza hoş geldin sayımız ciddi arttı formu takip eden scenic III sahibi 9-10 kişi oldu bu güzel kampanya yaradı
  • hepinize hayirli olsun gule gule kullanin. arkadaslar aldiginiz araclarinizin uzerinde ne marka lastik var?
  • Lastikler michelin
  • Huey,Iamnotsuperman; taziye dilekleriniz,yol göstermeniz için ciddi teşekkürler,sağolun. Döşemeci akılcı bir şekilde çözdü olayı, yanığın yeride uygundu bu duruma tabi ki,görüntü kirliliği yok,hiç yanmamış gibi, bu durumda hepimiz rahatlayabiliriz. 100 TL ye mal oldu,az kopardı yine kafamı:) 500 dese verirdim :)))

Iamnotsuperman;Paspasımı bugün aldım245,24 TL tabanı tamamen örten model,35 ile aynı.Faturada "7711229930 grand scenic empreinte paspas "yazıyor. Ümraniye günerlerden getirttim,10 günde geldi,Bursa da olduğundan kısa sürmüş.Elinizi çabuk tutun verin yarın siparişleri......
  • Oystergrey supersin banada bu numara lazımdı çok teşekkürler . Koltuk konusuna sevindim ama araç icinde sigaraya dikkat ;) ben üzerindeki gömleği yaktım başka bir arabada az daha kendimi de yakacaktım :)
  • Bu kod bana da lazımdı. Satın aldığım bayiideki arkadaşta üründen bi haberdi. Teşekkürler ve bu arada koltuk için geçmiş olsun oystergrey.
    Benim çevremdekiler nedense Renault karşı ön yargılılar buna eşimde dahil. Bu sınıfta Türkiyede yerleşik 5-6 Marka araba getirirken; ve bu arabalar arasında seçilebilecek en yüksek donanımlı ve uygun fiyatlı aracı sırf renault diye eleştirme ve beğenmeme lüksüne sahip hissedebiliyorlar.
    Ön yargı dedim ; çünkü bu yoruma yapanların tamamı scenic 3 çıktığından bi haberler, aracı nette dahi görmemiş kişiler. Cuma akşamı alternatif olarak Vito bile önerdiler.
    Araba güzel ama markanında biraz daha yukarıya taşıması gerekiyor kendini.

İyi pazarlar

Koltuğu nasıl ve nerede yaptırdın oystergrey umarım ihtiyaç olmaz ama scenic sahipleri malesef sigara içiyor anladığım kadarıyla.
  • Güzel bir reklam filmi. Seyredenler olmuştur ama bulunmasında yarar varhttp://www.metacafe.com/watch/3062762/test_new_grand_scenic/
  • günaydın iyi pazarlar

Renault markasına o kadar para verilmi? o paraya şunu al bunu al diyenler hep var. :) burda marka fanatikliğinden ziyade fayda maliyet analizi yaparak seçim yapmak en doğrusu diye düşünüyorum. bu aracı seçerken hangi kritelere baktığımız konusunda aracı alanlar olarak hep aynı noktada buluşmuşuz. şu ana kadar bu noktalrın doğruluğunda bir yanılgımız olmadı inşallah olmazda. Kaldı ki Renault son yıllarda kendini geliştiren bir yapıya büründü. son çıkarttığı modeller son derece iddalı ve modern çizgilere sahip. hele avrupada çıkarttığı ancak ne yazıkki ülkemize sunulmayan motor çeşitlilğine baktığımızda , Renaultun kendini aştığını görmek mümkün.

Grand Scenic reklamı ülkemizde pek yapılmadı. dediğniz doğru Scenic diyince herkesin aklına bir önceki model geliyor. Ben yeni Grand Scenic reklamını tv de sanırım bir kere gördüm diye hatırlıyorum. ondan sonra bayiye sordum geldi dediklerinde gidip baktım ve aldım. Reklam konusunda biraz daha çalışsalar satışları dahada artar diye düşünüyorum. En azından Kaleos reklamı kadar yapsalardı bari :)

• quote:

Orijinalden alıntı: camoka73

Merhaba,

Bu forumdaki yazıların etkisiyle bende moka rengi 7 kişilik full bir grand scenic aldım. 50.000 düz ödedim Trafik sigortası dahil. Benim niyetim baştan 7 kişilik olanı almaktı ama Satıştaki görevli bana 5 kişiliğini önerdi sonradan ellerinde olmadığı için tekrar 7 kişiliğe döndük.
    Paspas konusunu ilettim. Okuduğum kadarıyla almadan önce dikkat etmem gereken birşey yok. Ancak resimdeki paspası benim bayiim de bilmiyor Konuyla ilgili cevabı bekliyorum.
    Aracı satın aldım ancak tescilini ocakta yaptırıp 1 bandrol ücreti kara geçmeyi düşünüyorum. Araca acil ihtiyacı olmayanların yapmalarını öneririm.

Hepinize selamlar

Selamlar nereden hangi bayiden aldınız acaba..
  • Bence şu ana kadar yapılan en iyi reklam bu forum. İngilizcede çok fazla bilgi bulamadım. Ama saolsun forumun lokomotifleri bu konuda hem iyi hemde başarılılar. Renault mutlaka size bişeyler yapmalı :)
    ASF den aldım aracı. Hem samimiler hemde uygun fiyat verdiler.
  • İyi pazarlar arkadaşlar....Burada sizler ile birşeyler paylaşabildiğim için gerçekten memnunum,özellikle diaolgta olduğum kişilerin içtenliği ve pozitifliği herkesin ne kadar yapıcı olduğunu açıkça gösteriyor.Bu nedenle hepinize teşekkür ediyorum, paspas konusunda yardımcı olabildimse ne ala :)

Camoka; koltugu kızıltoprakta dösan döşemede yaptırdım,Alaattin bey, iyi sanatkardır,k.toprak ışıklardan stadın fenerium tarafına giderken çiğ köfteci Erdal'ın yanı (köfteler de başarılı....).

Renault için negatif düşüncelerle ben de muhatap oluyorum,bunlar yaşanmışlıklardan ve de ön yargıdan bence. Bizzat kendi yaşadıklarımda var, toplumumuzun Renault 12 (ts,tw,tl) alabilmek için sıraya yazılıp 2 yıl beklediğini hatırlıyorum :) Her markanın eksiklikleri ve fazlalıkları var,beklendileriniz ve bedeli ile doğru orantılı gidiyorlar, önemli olan insanın kazıklandığını hissetmemesi. Bu aralar VW diyor toplum, ama bende ki 2.0 tdi motoru 27.000 km de patladı, değiştirdiler 1 ayda,ruhsat bile yenilendi. Kişilerin,firmaların kendilerini güncellemesinde hep fayda var, kimse yerinde saymıyor,ileriye doğru yatırım yapmayanlar geride kalıyor. Renault'un yeni nesil araçları gerçekten farklı,ancak yaşlanmaları ilgili performanslarını da yaşadıkça göreceğiz. Bu araçlarda ki anlayış da oldukça ileride,duyduğum kadarı ile ceo yu da yenilemişler,alman gelmiş.Sonuç olarak bir atılım içerisindeler.(bir de şu ilan kampanyasında ki cücük kadar resmi büyütseler......)

Ayrıca emsallere bakıldığında,fiyat artısının yanında donanım ve yapısında oldukça fazla üstünlükleri var. %10-15 fazla bedel ile scenic seviyesinden daha aşağıda bir araç olmak tabi ki herkesin kendi tercihi.

• Bu arabayı tercih edenlerin frekansları ihtiyaçları ve beklentileri birbirine çok yakın hatta bu durum diğer araba sahiplerinkinden daha fazla bu da gayet normal.Belki bu yüzden bu sayfalar diğerlerinden daha ağırbaşlı daha samimi ve bol paylaşımlı olacak.
    Grandscenic ve benzeri araçları tercih edenler genelde konfor güvenliği ve geniş iç hacmi ön plama çıkaran ailesi olan kişilerdir.Avrupada ve dünyada 90 lı yıllarda ön plana çıkan hatta pazarda buyuk pay sahıbı bu sınıf araçlar malesef ulkemizde pek hak ettiği yeri bulamamıştır.Ülkem insanı tercihini ticari araçtan yana kullanmış bir taşla iki kuş vurma baskın geni burda da ortaya çıkmıştır.Hafta içi ticari araç haftasonu aile arabası konsepti daha tercih edilmiştir.Ticari araçlardaki genişlik ihtiyaçları karşılasada ne yazık ki konfor ve güvenlik hep gözardı edilmiştir.
    Bu açıdan Grandscenic ve benzeri araçları tercih edenlerin klasik tüketiciden farklı hatta daha bilinçli olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 13 Aralık 2009; 14:03:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: camoka73

Bence şu ana kadar yapılan en iyi reklam bu forum. İngilizcede çok fazla bilgi bulamadım. Ama saolsun forumun lokomotifleri bu konuda hem iyi hemde başarılılar. Renault mutlaka size bişeyler yapmalı :)
    ASF den aldım aracı. Hem samimiler hemde uygun fiyat verdiler.

Demekki bu başlık amacına ulaşıyor ne güzel sayımız artıkça paylaşım ve bilgi artacak karşılaştığımız sorunlar daha kolay çözülecek belki güzel arkadaşlıklara vesile olacak bu sayfalar.
  • aslında amac reklam değil , sonuçta artı ve eksii yönleriyle inceleyip araçlarımızdan maximum veriim almayı hedefliyoruz. tabi bunu yaparken GrandScenic almayı düşünen arkadaşlarıda bir nevi etkilemiş olabiliriz. önemli olan aynı eksende buluşabilmek. seviyeli ve kaliteli arkadaşlarımız sayesinde forum sayfamızında daha da amacına uygun hale geleceğini ve paylaşımlarımızn artacağını düşünüyorum.

tanışma ve bir araya gelme olayını tekrar gündeme getirelim derim. Gerçi şu sıralar havalar malum soğuk yağışlı. güzel bir günde bol fotoğraflı bir organizasyon fena olmaz derim. Sapanca ,Polonezköy vb. doğayla iç içe yerlerde GrandScenic lerimizle foruma renk katarız biraz. Camoka73 ün dediği gibi bunları Renaulta yollar bonus isteriz :))
  • bu araba ne renk arkadaşlar

• Renault ilk önce hakkımız olan paspaslarımızı ve kaliteli servis hizmeti versin bonus falan istemem ben :)
    Şimdilik ortak noktalarımız araçlarımız zaman ile forumda yazıştıkça diğer ortak noktlarda çıkacaktır mesela oystergrey ile çıktı bile kuçu sevgisi hueylede ortak noktamız var.Mesela ben kendim ile ilgili bir kaç söyleyeyim:
    35 yaşındayım avukatım balık tutmayı doğada olmayı severim bir köpeğim ve bir akvaryumum var eşimde bende motosikleti severiz havalar ısındımı inmeyiz üstünden yemek yemeyi çok severim kaliteli ve değişik bir yemek için 300 km yol yaparım bir kentalim(şişmanım 100 kiloyum) ilk aklıma gelenler bunlar arkadaşlık sitesinde profil oluşturuyormuş gibi oldu ama idare edin
  • size kutunun üzerindeki kodu göndereyim. Ve bu ürünü alırken hiç para ödemedim. bilginize.

• Forum yavaş yavaş kıvamını buluyor gibi, ya da belki ben öyle görüyorum!.....

Iamnotsuperman; (as u know, u r a superman.!) düşüncelerinin hepsine katılıyorum. Bizler, hayatttaki benzerliklerimizin üzerinden kullandığımız araçlar hakkında yorum yapabiliyorsak, aynı yolda olduğumuzun resmidir,modifiye araçlardan konuşmadığımız gibi...............

Beyaz leblebi yiyen bir öküzüm var!.....................
  • ispanyol sanirim asil bir bakisi var ve cok tatli yerim ben o kullaklari.3.viteste 160 yapmayan kadranda240 gormeyen 100 kmde 3.2 lt benzin yakmayanlarin paylasim platformu olarak gelecek vaat ediyoruz
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.