Şimdi Ara

Grand scenic vs Grand c max vs qashqai+2 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Geniş bagaj hacimli bir araç arıyorum. Dizel ve manuel vites. Bu 3 araçla ilgili fikirlerinizi eleştirilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Teşekkürler.

• Yardım lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında burada qashqai+2 yerine grand picasso yada 5008 görmeyi tercih ederdim

bu mpv segmentinin kralı fransızlar

türkiye şartlarında ne çok tutan bunlar ancak bu fransızların düz viteslerini almazdım ...düz vites olacaksa ford tercih ederdim

hemen hemen hepsi aynı araçlar ford biraz daha dayanıklı olabilir diğerlerine göre tahminim

ben bir dönem epey incelemiştim yeni kasa eat6 picassoları beğeniyorum

birde tutar aralığınız dan ve beklentileriniz den kısaca bahsederseniz daha fazla yardımcı olacak kişi çıkabilir
  • Bizdeki Scenic kısa olandan, eski buzdolabını bagaj kapağı tam kapanmasa da taşımıştık. İç hacmi çok geniş ve ferah araçlar mpv'ler. Bir kere alıştıktan sonra sedan arabalar mezar gibi geliyor.
  • grand picasso kullanıyorum.
    katalogaki verilerini tutturamamaktan başka bariz bir şikayetim yok.
  • Cevaplariniz için teşekkürler. Maksimum 80000 limitim ama dizel manuel şartı var. Özellikle yaz tatillerinde bagaj sıkıntısı yaşamaktan bıktım. Daha önce c max 2005 kullanmistim ve mpv ler çok hoş araçlar.

Picassolara da baktım ama hep otomatik vitesler karşıma çıkıyor.

• bende bu sınıfta picasso öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • galiba grand picassoda manuel dizel burada mevcut değil

grand c-max onereceğim.

• Manuel sevdası nedir hocam. Otomatik candır...
  • Olay bagaj ise Octavia...

• leraar L kullanıcısına yanıt
    Konuyu hortlatıyorum ama tercihiniz hangisi oldu ve memnun musunuz?

• Grand cmax bunların hepsini toprağa gömer. Bağımsız süspansiyonu yeter.

• Manuelde birinci tercihim c-max olur (2008 modelini 2014 mayıs-2017ocak arası kullandım).

Qashqai iç hacim olarak bunların gerisinde. Toplam yükseklik aynı fakat alt yüksek olduğundan içerisi mpv kadar yüksek değil (2017 makyajı olanı 2017 ekim-2019 ocak kullandım). Arac dar, ufak demiyorum yanlış anlaşılmasın, mpv iç hacmi yok sadece.

Boy 1.97 olduğundan ve iç hacmi yüksek araç sevdiğimden ben de bu tarz araç bakıyorum ve şu sıralar yeni model- otomatik olduğundan 500L bakıyorum. C-max çift kavrama olduğu için otomatikte eledim, grand picasso vs. 500Lye göre daha eski olacak ama denk gelirse alabilirim yine.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.