Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (1171. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11691170117111721173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hdfilmdepo_09

quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

Bu zırhlı arabaları, kamyonetleri nasıl alıyoruz arkadaşlar bazıları silah bile takmış oluyor.

Telefondan nete girp aliyorsun pahali onlar bende var hepsi ama kullandığım pek yok

Dostum onları bulamadım ya heryere baktım yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bu zırhlı arabaları, kamyonetleri nasıl alıyoruz arkadaşlar bazıları silah bile takmış oluyor.

Telefondan nete girp aliyorsun pahali onlar bende var hepsi ama kullandığım pek yok

Askeri araclar satan bi site var orda hepsi dostum adresi aklimda değil bulamazsan bakarim adresine yarin

• quote:

quote:

quote:

Bak o araçların heisti var.Onları yapınca açılıyor araçlar.Mesela üstü silahlı ve zırhlı araç Humane Raid heistini yapınca açılıyor.Sen de yaparsan açılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar gece 11den sonra onlıne mikrofonu olan arkadaşlar eklesin şu heistleri akıl sağlığımı zorlamadan oynayım. binlerce heist daveti geliyo hangi birine girsem takım oyunu oynamadan bebeler saçma sapan şekilde ölüp duruyorlar olan mermilere oluyo. id:cabbarkratos
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Orijinalden alıntı: Niccolo Machiavelli

Heist güncellemesini kurmaya çalıştığımda 80710092 hatası alıyorum. Ne yapabilirim?

Playstation'ın DNS ayarlarını Google DNS yap.

1.DNS: 8.8.8.8
    2.DNS: 8.8.4.4

şeklinde olsun. Sonra playstation'ı kapat aç, güncellemeyi tekrar dene.

Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

Bende pek ümitli değilim ama yinede oynayacağım PCde.İyi bir sistem 3000 liradan aşağı değil.

Hocam imzanızdaki notebook'da oynayacaksanız grafikler ps3'den hallice olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventlert

quote:

Bende pek ümitli değilim ama yinede oynayacağım PCde.İyi bir sistem 3000 liradan aşağı değil.

Hocam imzanızdaki notebook'da oynayacaksanız grafikler ps3'den hallice olur

Medium-high arası oynamayı düşünüyorum.İyi optimize edilirse tabi.

• Arkadaşlar bir şey soracağımda gta5'i olan biri cevaplarsa sevinirim
    Şimdi bende cod adwanced warfare var da ben bunu 2. El bir gta 5 ile takas etmeyi düşünüyorum sorum şu gta in online hakkı sadece 1 ps3 icin mi yoksa cod serisi gibi hangi cihaza takarsan tak sonsuz online hakki var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Arkadaşlar bir şey soracağımda gta5'i olan biri cevaplarsa sevinirim
    Şimdi bende cod adwanced warfare var da ben bunu 2. El bir gta 5 ile takas etmeyi düşünüyorum sorum şu gta in online hakkı sadece 1 ps3 icin mi yoksa cod serisi gibi hangi cihaza takarsan tak sonsuz online hakki var mi

Online için kod gerekmiyor yani hak olayıda yok cd'yi takan online oynayabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SıradanÇinkoKarbonPil

quote:

Online için kod gerekmiyor yani hak olayıda yok cd'yi takan online oynayabiliyor.

Oooo çok iyimiş hocam bazı oyunlarda var bu saçmalık gta 5 de olmaması çok iyi olmuş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SıradanÇinkoKarbonPil

quote:

Oooo çok iyimiş hocam bazı oyunlarda var bu saçmalık gta 5 de olmaması çok iyi olmuş

Aynen saçma bir olay zaten olmaması daha mantıklı.
  • Yahu arkadaslar bu gta v e gelen son guncellemelerden sonra bi turlu dogru duzgun online oynayamadim surekli oyundan atiyor Sizde durum nedir?

• Bugun bendede hep atti oyundan nedense
    Iyiki storye sardim bu ara

• Kool Giancana kullanıcısına yanıt
    Xbox One'da da şikayetler var, bir ayar tutturamadılar
  • Ps3 gelen her güncelleme ile oyunun içine etmeyi başarıyor Rockstar.Bekleme süreleri ciddi şekilde uzadı.Oyunda donmalar atmalar arttı.Helal olsun en azından eski nesil diye güncelleme vermemezlik yapmıyor.Bu yılın sonuna kadar gelen tüm güncellemeleri alacak eski nesil.Sonra zaten Ps3'te online giremezsek şaşırmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

Ps3 gelen her güncelleme ile oyunun içine etmeyi başarıyor Rockstar.Bekleme süreleri ciddi şekilde uzadı.Oyunda donmalar atmalar arttı.Helal olsun en azından eski nesil diye güncelleme vermemezlik yapmıyor.Bu yılın sonuna kadar gelen tüm güncellemeleri alacak eski nesil.Sonra zaten Ps3'te online giremezsek şaşırmam.

Öyle bir şey olursa ps4 alacaz mecbur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

Ps3 gelen her güncelleme ile oyunun içine etmeyi başarıyor Rockstar.Bekleme süreleri ciddi şekilde uzadı.Oyunda donmalar atmalar arttı.Helal olsun en azından eski nesil diye güncelleme vermemezlik yapmıyor.Bu yılın sonuna kadar gelen tüm güncellemeleri alacak eski nesil.Sonra zaten Ps3'te online giremezsek şaşırmam.

Öyle bir şey olursa ps4 alacaz mecbur

Yanlış anlaşılmasın online kapanmayacak.Sadece gelecek güncellemelerle oyun daha da ağırlaşacaktır.Ps4 için çok erken.GTA 5 için Ps4 almam zaten GTA V Ps3 alma sebebim.Uncharted 4 için Ps4 alınabilir ama ben Uncharted 4 için de almam.GTA 6 çıksın o zaman Ps4 alırım.Hem Uncharted 4'üde o zaman oynarım.

• Ozaman ayni fikirdeyim
    Bende gta6 cikinca düşünüyorum almayi ps4
    Uncharted 3 mukemmeldi 4u bnde cok merak ediyorum bu 2 oyunu kafadan alirim direkt

• PS4 alınmaz PS3'ten geçenler için.Hele GTA 5 için hiç alınmaz.PS4'te PSN hizmeti ücretli birde.Bizim beleşe girdiğimiz sisteme PS4 oyuncuları 150 lira veriyor.PS4'te hatalar daha fazla PS3'e göre.Saçma sapan hatalar var.Xbox One alınabilir ama PS3'ten sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxtor55 -- 10 Nisan 2015; 20:26:22 >
  • quote:

PS4 alınmaz PS3'ten geçenler için.Hele GTA 5 için hiç alınmaz.PS4'te PSN hizmeti ücretli birde.Bizim beleşe girdiğimiz sisteme PS4 oyuncuları 150 lira veriyor.PS4'te hatalar daha fazla PS3'e göre.Saçma sapan hatalar var.Xbox One alınabilir ama PS3'ten sonra.

Xboxa isinamadim bir türlü ps4 dedigin gibyse pcyi geliştirmek lazım ozaman

Ama su da var plus uye olup para veriolar yillik ama plus uyelere aşırı derecede indirimler oluyor ücretsiz bile gordum 150 tllik oyunlardan

• 
Sayfa: önceki 11691170117111721173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.