Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (1173. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11711172117311741175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NakkaSss

Veee geldik GTA5 Heists' in final soygununa. Gene çok organize ve en ince detaylarına kadar düşünülmüş bir soygundu.. Tam anlamıyla bir ekip çalışması gerektiren bu soygunda başımıza neler gelmedi, neler.

Bunu ps3ten mi oynadınız grafikler baya iyi duruyor

PS4' de oynadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NakkaSss -- 18 Nisan 2015; 20:26:16 >
  • NakkaSss kullanıcısına yanıt
    Haa ps3 ana konu olunca şaşırdım biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harita farkı mı var hocam yoksa görüntü olarak mı değişiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Harita farkı mı var hocam yoksa görüntü olarak mı değişiyor

Sadece haritanın görünümü farklı.Şehir falan aynı yani.PS4'de harita simsiyah o kadar hoşuma gitmedi benim.

• Siyah olan Ps4.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 17 Nisan 2015; 23:13:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

Siyah olan Ps4.

EyvAllah hocam bilgilendirme için

• Selamlar,
    GTA V'in online moduna yeni basladim, aslinda tam baslayamadim da diyebilirim, alisamadim. Dusundum ki birkac kisi beraber oynasak daha eglenceli olur, amaci da bu zaten. Eklerseniz tanisip konusmus oluruz hem, hepimizin maksadi oynarken keyif almak zaten.
    PS3 kullaniyorum.
    psn: burdem
  • oyunu zorrentten indiribilen varmı?
  • burdem kullanıcısına yanıt
    Nasil eklendiğini bir bilsem eklerim sizi

• quote:

Orijinalden alıntı: pedr07

oyunu zorrentten indiribilen varmı?

Zorrent?Zorrent ne ararla burda?Ben 55 yaşındayım öyle birşey görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 19 Nisan 2015; 1:03:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pedr07

oyunu zorrentten indiribilen varmı?

Zorrent?Zorrent ne ararla burda?Ben 55 yaşındayım öyle birşey görmedim.

• iyi gunler donanımhaber ailesi.Dun yenı aldıgım 2.el ps3 ume 2.el GTA 5 aldım oyunu yuklemek istedigimde sureklı 8 gb ınstallıgın bazen 250 mb kala bazen 300 mb kala takılıyor saatlerce(6 7 saat) beklememe ragmen duzelmıyor.yardım edersenız cok sevınırım.cd den kaynaklı olabılırmı.Öyle takılıp kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgdsylmz

iyi gunler donanımhaber ailesi.Dun yenı aldıgım 2.el ps3 ume 2.el GTA 5 aldım oyunu yuklemek istedigimde sureklı 8 gb ınstallıgın bazen 250 mb kala bazen 300 mb kala takılıyor saatlerce(6 7 saat) beklememe ragmen duzelmıyor.yardım edersenız cok sevınırım.cd den kaynaklı olabılırmı.Öyle takılıp kalıyor

Diskte çizik falan yoksa HDD'nin Badsector kısmına denk geliyordur veri hocam.Farklı bir makinede deneyin diski imkanınız varsa.
  • farklı bır makınede denedıkten sonrakı adımım neler olcak eger o makınede acarsa benım makınemde sıkıntı oldugu anlamı cıkar sanırım.acmazsa cd den dıye dusunebılırım.actıgını varsayarsak kendı makınemdekı sorunu nasıl cozucem sonucta baska bı makınede oynayamam sureklı :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgdsylmz

farklı bır makınede denedıkten sonrakı adımım neler olcak eger o makınede acarsa benım makınemde sıkıntı oldugu anlamı cıkar sanırım.acmazsa cd den dıye dusunebılırım.actıgını varsayarsak kendı makınemdekı sorunu nasıl cozucem sonucta baska bı makınede oynayamam sureklı :P

Harddisk değiştirirsiniz hocam.Ya da direk varsa HDD onu takın deneyin.Oyun yüklenirse HDD kaynaklı sorun olduğu anlaşılır.
  • Laptopum şuhttp://www.vatanbilgisayar.com/n55sf-core-i7-2670qm-22ghz--8gb-ddr3-750gb-156-dvdbrw--2gb-gt555m---w7pre.html . Bu sistemde çalışır mı oyun çalışırsa eğer alacak olsam tekrardan oyunu ps4e mi almak daha mantıklı yoksa pc'ye mi?
  • Ben imzamdaki laptop ile very high-high karışık şekilde oynuyorum.Çıkmadan önce mediumda oynatır diye düşünüyordum sonuçta 3 yıla yaklaşıyor alalı ama optimizasyonu çok iyi yapmış Rockstar.GT555M biraz eski bir kart olsada oyunu low-medium karışık çalıştırır.PS4'e bence alınmaz.PC'de bambaşka olmuş oyun.PS3'te farketmediğim birçok detayı PC'de gördüm.Bence ilk önce malum sitelerden indirin oyunu eğer memnun kalırsanız alırsınız PC'ye.
  • Beyler oyunu bugun aldim ps3 icin bazilari ps4 icin psn plus olmadan online oynanmiyor diyor bu ps3 icin de gecerli mi

• quote:

Beyler oyunu bugun aldim ps3 icin bazilari ps4 icin psn plus olmadan online oynanmiyor diyor bu ps3 icin de gecerli mi

Hayır.Ps3'de online hizmetler ücretsiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Beyler oyunu bugun aldim ps3 icin bazilari ps4 icin psn plus olmadan online oynanmiyor diyor bu ps3 icin de gecerli mi

Hayır.Ps3'de online hizmetler ücretsiz.

Ohhh harika yav çok rahatladım hocam bu ps4te bazi boyle cok sacma seyler var mesela iki kisi psnden oyun alma(kardeslik) da falan bazi sacmaliklar cikarmislar neden boyle yaptilar ki acaba xbox one zaten tam bi rezalet ondan bahsetmicem yeni nesildeki bu problemler nedir boyle

• 
Sayfa: önceki 11711172117311741175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.