Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (1172. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11701171117211731174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hdfilmdepo_09

quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

PS4 alınmaz PS3'ten geçenler için.Hele GTA 5 için hiç alınmaz.PS4'te PSN hizmeti ücretli birde.Bizim beleşe girdiğimiz sisteme PS4 oyuncuları 150 lira veriyor.PS4'te hatalar daha fazla PS3'e göre.Saçma sapan hatalar var.Xbox One alınabilir ama PS3'ten sonra.

Xboxa isinamadim bir türlü ps4 dedigin gibyse pcyi geliştirmek lazım ozaman

Ama su da var plus uye olup para veriolar yillik ama plus uyelere aşırı derecede indirimler oluyor ücretsiz bile gordum 150 tllik oyunlardan

PS4'te GTA 5 biraz daha sorunlu PS3'e göre.Grafikler iyi ama fps sıkıntısıda var bazı makinelerde.
    Plus üyelik alıyorlar ama yine de free hesap açabilmemiz lazım yada bir kereliğine paralı olup sonra olmaması lazım.Xbox 360'ta Xbox live ücretliydi online oynamak isteyen para veriyordu.Xbox One'da live hesabına goldun yanında free hesapta eklendi diye biliyorum.
    Oyunu dünya genelinde Xboxta oynayan daha çok gibi bir haber okumuştum.Doğru olabilir çünkü Türkiye dışında daha çok satıyor.Birde kinect varki onun için bile alınır Xbox.
  • quote:

quote:

quote:

PS4 alınmaz PS3'ten geçenler için.Hele GTA 5 için hiç alınmaz.PS4'te PSN hizmeti ücretli birde.Bizim beleşe girdiğimiz sisteme PS4 oyuncuları 150 lira veriyor.PS4'te hatalar daha fazla PS3'e göre.Saçma sapan hatalar var.Xbox One alınabilir ama PS3'ten sonra.

Xboxa isinamadim bir türlü ps4 dedigin gibyse pcyi geliştirmek lazım ozaman

Ama su da var plus uye olup para veriolar yillik ama plus uyelere aşırı derecede indirimler oluyor ücretsiz bile gordum 150 tllik oyunlardan

PS4'te GTA 5 biraz daha sorunlu PS3'e göre.Grafikler iyi ama fps sıkıntısıda var bazı makinelerde.
    Plus üyelik alıyorlar ama yine de free hesap açabilmemiz lazım yada bir kereliğine paralı olup sonra olmaması lazım.Xbox 360'ta Xbox live ücretliydi online oynamak isteyen para veriyordu.Xbox One'da live hesabına goldun yanında free hesapta eklendi diye biliyorum.
    Oyunu dünya genelinde Xboxta oynayan daha çok gibi bir haber okumuştum.Doğru olabilir çünkü Türkiye dışında daha çok satıyor.Birde kinect varki onun için bile alınır Xbox.

1080 Full HD oyun için ve Uncharted 4 gibi özel oyunlar için her türlü Ps4.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Last of Us, Bloodborne gibi oyunlar sadece playstationa özel çıkıyor o yüzden ps4 xbox ile kıyaslanmaz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 10 Nisan 2015; 23:58:21 >
  • 1080p avantajı var PS4ün.İki konsolunda kendine göre exclusive oyunları var.Zevk meselesi hangisininin tercih edileceği.
  • quote:

1080p avantajı var PS4ün.İki konsolunda kendine göre exclusive oyunları var.Zevk meselesi hangisininin tercih edileceği.

Haklısın.

• beyler, ps3 gta 5 ten nasıl social cluba girebiliyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku2304

beyler, ps3 gta 5 ten nasıl social cluba girebiliyorsunuz?

http://socialclub.rockstargames.com/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eywallah. Bir de şu hotknife diye bir araç var neden o açık değil biliyor musun ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Collectors edition alanlara açık o araç.2 tane daha var hotknife gibi kapalı,alınmayan araç.
  • Ekleyin bi hafta online im headset var psn s1t3hhh

• Online Los Santos'da ilginç olaylar oluyor.Ateş ettim öylesine arabadayken.Sonra haritada kırmızı düşman çıktı.O indi arabadan bende indim sonra bir anda polis takıldı harita kırmızı düşmanlarla doldu.Çok ilginç gizli polisler falan var galiba.Bir kerede polis takılıyken normak sivil gibi gözüken adam dalıyordu arabadan inip silahıyla demek ki bunlar gizliden polis.Çok ilginç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

Online Los Santos'da ilginç olaylar oluyor.Ateş ettim öylesine arabadayken.Sonra haritada kırmızı düşman çıktı.O indi arabadan bende indim sonra bir anda polis takıldı harita kırmızı düşmanlarla doldu.Çok ilginç gizli polisler falan var galiba.Bir kerede polis takılıyken normak sivil gibi gözüken adam dalıyordu arabadan inip silahıyla demek ki bunlar gizliden polis.Çok ilginç.

Bazi kırmızı yuvarlak bolgeler varya ates edince gorev baslio herkesi oldurmen gerekiyor falan.
    Farkında olmadan öyle bir alandayken ates edip onu başlatmış olabilirsin belkide ufuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdfilmdepo_09 -- 15 Nisan 2015; 20:49:11 >
  • quote:

quote:

Online Los Santos'da ilginç olaylar oluyor.Ateş ettim öylesine arabadayken.Sonra haritada kırmızı düşman çıktı.O indi arabadan bende indim sonra bir anda polis takıldı harita kırmızı düşmanlarla doldu.Çok ilginç gizli polisler falan var galiba.Bir kerede polis takılıyken normak sivil gibi gözüken adam dalıyordu arabadan inip silahıyla demek ki bunlar gizliden polis.Çok ilginç.

Bazi kırmızı yuvarlak bolgeler varya ates edince gorev baslio herkesi oldurmen gerekiyor falan.
    Farkında olmadan öyle bir alandayken ates edip onu başlatmış olabilirsin belkide ufuk

Hayır gang ataktan bahsetmıyorum o ayrı.Normal yolda bir anda arabadaki adam daldı.Bende indim arabadan anında polis takıldı ve bir anda bir sürü kırmızı düşman çıktı.Gang ataka değil ama.Senin dediğin değil.

• quote:

quote:

quote:

Hayır gang ataktan bahsetmıyorum o ayrı.Normal yolda bir anda arabadaki adam daldı.Bende indim arabadan anında polis takıldı ve bir anda bir sürü kırmızı düşman çıktı.Gang ataka değil ama.Senin dediğin değil.

Hocam single kisminda grove street'e gidip ateş eder yada arabayla hareketler yaparsanız oradaki çete üyeleri (gta san andreas'takı ballas çetesi sanırım) size ateş ediyor ve birden haritada bir sürü kırmızı düşman beliriyor. Online modda da böyle birşeye denk gelmiş olabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ogz008

quote:

quote:

quote:

Hocam single kisminda grove street'e gidip ateş eder yada arabayla hareketler yaparsanız oradaki çete üyeleri (gta san andreas'takı ballas çetesi sanırım) size ateş ediyor ve birden haritada bir sürü kırmızı düşman beliriyor. Online modda da böyle birşeye denk gelmiş olabilirsiniz

Yok ballas mahallesinde de değildim.Mesela başka zaman polis takıldığında bir ara normal biri arabadan inip bana daldı.Gizli polisler var gerçekten gizli olaylar dönüyor los santos da.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ogz008

quote:

quote:

quote:

Yok ballas mahallesinde de değildim.Mesela başka zaman polis takıldığında bir ara normal biri arabadan inip bana daldı.Gizli polisler var gerçekten gizli olaylar dönüyor los santos da.

Hee illuminati filan varmiş Los Santos'da

• Single'da %30 a geldim. Çok uzun bir single var, zevkli ama. Haftaya oynamayacağımdan dolayı story modu bırakıp online'a mı geçsem?
  • Veee geldik GTA5 Heists' in final soygununa. Gene çok organize ve en ince detaylarına kadar düşünülmüş bir soygundu.. Tam anlamıyla bir ekip çalışması gerektiren bu soygunda başımıza neler gelmedi, neler.

• quote:

Orijinalden alıntı: NakkaSss

Veee geldik GTA5 Heists' in final soygununa. Gene çok organize ve en ince detaylarına kadar düşünülmüş bir soygundu.. Tam anlamıyla bir ekip çalışması gerektiren bu soygunda başımıza neler gelmedi, neler.

Bunu ps3ten mi oynadınız grafikler baya iyi duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

quote:

Orijinalden alıntı: NakkaSss

Veee geldik GTA5 Heists' in final soygununa. Gene çok organize ve en ince detaylarına kadar düşünülmüş bir soygundu.. Tam anlamıyla bir ekip çalışması gerektiren bu soygunda başımıza neler gelmedi, neler.

Bunu ps3ten mi oynadınız grafikler baya iyi duruyor

Haritadan belli Ps4'den oynamışlar.

• 
Sayfa: önceki 11701171117211731174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.