Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (1187. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11851186118711881189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu hiç oynamadım PS3'e almalı mıyım ? Sorularım var biraz şöyle yazayım ;

-Vakti geçti mi ?

- Serverler boş mu ?

- Grafikler çok mü kötü (malum eski nesiliz )

- Tek başıma sarar mı ?

- 2 kol co-op oynanıyor mu ? Online de veya single'da ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82A2851B0 -- 7 Temmuz 2015; 15:10:23 >
  • Bu oyunu Ps4'de oynamak tarif edilemez bir duygu vesselam.

Trevorun ilk bölümünde öyle bir psikopat tanıttılar ki adamı (adamın suratına tekme ata ata öldürdü) ondan sonra arabayla büfede duran adamı yıktı. bir de bana soruyor vurucakmısın vurmıcakmısın diye daha karşımda ki herif konuşmaya başlamadan pompalıyla kafasına sıktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: OLUMNEDİYON

Arkadaşlar oyunu hiç oynamadım PS3'e almalı mıyım ? Sorularım var biraz şöyle yazayım ;

-Vakti geçti mi ?

- Serverler boş mu ?

- Tek başıma sarar mı ?

Almalısın.

- Dolu

- O kadar kötü sayılmaz bence ama ps4 ve pc grafiklerinde oynadıysan yetmez tabi.

- Sarması gerekir.

- Co-op derken? Single'da iki kişi oynayamazsın.
  • Yav su online a girmiyoe her seferinde hata ya da online giriyor telefona gelen mesajdangoreve giriyorum atiyor oyundan sinir oldum bu ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

Arkadaşlar oyunu hiç oynamadım PS3'e almalı mıyım ? Sorularım var biraz şöyle yazayım ;

-Vakti geçti mi ?

- Serverler boş mu ?

- Tek başıma sarar mı ?

Almalısın.

- Dolu

- O kadar kötü sayılmaz bence ama ps4 ve pc grafiklerinde oynadıysan yetmez tabi.

- Sarması gerekir.

Teşekkürler cevaplarınız için. Peki online de 2 kişi oynayabilir miyim 2 kol yani. Split screen oluyo mu ? 2 Kol girip takılabileceksek zevkli olur gerçekten o zaman alabilirim.
  • quote:

quote:

quote:

-Vakti geçti mi ?

- Serverler boş mu ?

- Tek başıma sarar mı ?

Almalısın.

- Dolu

- Sarması gerekir.

Teşekkürler cevaplarınız için. Peki online de 2 kişi oynayabilir miyim 2 kol yani. Split screen oluyo mu ? 2 Kol girip takılabileceksek zevkli olur gerçekten o zaman alabilirim.

Anladım, yok öyle bir şey. Split screen olayı her araba yarışında bile olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bahadir4554

Arkadaşlar yarın 20.30 a kadar müsaitim inşallah bana humane labs heistinde devamlı yardım edecek kişiler lütfen yarın gelin yabancılar çok cıvıtıyo yapalım şu heisti

Bende ederim asla ölmem asla hata yapmam:)hiç de para almam maksat eğlence:)benim payımı komple alablrsin

• quote:

Orijinalden alıntı: overdozz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: overdozz

quote:

Psn'de 100e yakın kullanıcı ekli, ama heist daveti atınca iki keşi gelmiyor, yabancılarla oynayınca da adamlar fail olunca bırakıyor ya da trollüyor, çok gıcık iş.

dun yaklasik 45 dakika pasific job finali icin 4. bekledik.

Geçtiniz mi, diğer heistler bebek oyuncağı ama o baya zor, ben birkaç kere oynadım, hiçbirinde geçemedik.

hard da gectik sikinti olmadi. motorla gidersen gecmek zor krumalari alicaksin bir de para 1 kiside olacak.

Motorlarla hardda ölmeden rahat geclio

• gta 4 te server da dolaşmak daha eğlenceliydi. gta 5 e giriyorum serverlara herkes bir tarafa gitmiş. gta 4 te herkes bir tarafa toplanıyordu, güzel oluyordu. özellikle de havaalanı :)
  • hdfilmdepo_09 kullanıcısına yanıt
    para almam diyorsun, herhalde modderlar üstüne para yağdırmış :)
  • Millete modderlar para yağdırır bize gelince ise anca bizi öldürürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealW

Modder arkadaşım vardı o yağdırdı da bunda bi sıkıntı göremiyorum arkadasın benden daha çok paraya ihtiyacı olacağı için almam dedim bunda ters birşey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: hdfilmdepo_09

quote:

Orijinalden alıntı: RealW

Modder arkadaşım vardı o yağdırdı da bunda bi sıkıntı göremiyorum arkadasın benden daha çok paraya ihtiyacı olacağı için almam dedim bunda ters birşey yok

Durduk yere fazladan para gelmiş işte, öyle para yağmış olsa ben de istemem para, ama şu an levelim ne kadar yüksek olsa da heistlerde %0 almam ama az önce bahadır %5 verdi.
  • 33 levelde humane labs raid heist ide bitirdim çok şükür üstelik hard da hocam ferotello ve blacbeaste çok teşekkür ederim

Edit: Cimriliğim için özür dilerim ferotello hocam

• hdfilmdepo_09 kullanıcısına yanıt
    Başka heistlerde oynarız hocam psn neydi ?

• quote:

33 levelde humane labs raid heist ide bitirdim çok şükür üstelik hard da hocam ferotello ve blacbeaste çok teşekkür ederim

Çok önemli değil, sana daha çok lazım, araba, tank, buzzard, hydra vs. alman için.
  • quote:

quote:

33 levelde humane labs raid heist ide bitirdim çok şükür üstelik hard da hocam ferotello ve blacbeaste çok teşekkür ederim

Çok önemli değil, sana daha çok lazım, araba, tank, buzzard, hydra vs. alman için.

Üstümüze para yağdırmadılarda 358 leveli boşa kasmadık paraya ihtiyacım yokdu,
    Bahadır 1 dahakine harda pasific standart heisti aç %70 sen al 700k hediye olsun...
  • Beyler bi saat belirleyelim 4 kişi heist'a girelim ya. Böyle olmiycak yoksa.

• quote:

Orijinalden alıntı: theplayingdead

Beyler bi saat belirleyelim 4 kişi heist'a girelim ya. Böyle olmiycak yoksa.

Kardeş söyle, ramazan dolayısıyla bu aralar gta başındayım hep zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

quote:

quote:

Üstümüze para yağdırmadılarda 358 leveli boşa kasmadık paraya ihtiyacım yokdu,
    Bahadır 1 dahakine harda pasific standart heisti aç %70 sen al 700k hediye olsun...

Okudum tekrar tekrar, ne demek istediğini anlamadım. Ben artık joblardan sıkıldım, bu aralar free roamla milletle savaşıp duruyorum hep, kill death ratiosunu artırmak daha eğlenceli.
  • 
Sayfa: önceki 11851186118711881189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.