Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (1186. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11841185118611871188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    The rockstar game services are unavaible right now.
    Please return grand theft auto v and try again later.
    Hatasindan biktim eskidende cikiyodu gideriyodum fakat yine basladi ne yapmaliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı ramazanlar bir soru soracaktım ben dün gta v aldım ps3 için hafif kasma var nedeni ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.

• Yeni icerikler.Yeni bir pistol geliyor.Keşke taramalı silah gelseydi iyi olurdu.
  • Mikrofonu olun sabahlıycak varsa eklesin psn'den oynayalım. Tek başına çok sıkıcı oluyor oyun. Psn: theplayingdead
  • Yeni araçlara level sınırlaması gelse 300 küsür level olmuşum benim aldığım yeni araç 30-40 level olanda'da var.. heç haz etmiom
  • ALINIK GTA 5 TAKAS YAPABİLİRİM , PARASİYLADA ALABİLİRİM AMA KUL HAKKİNA ÖNEM VEREN BİR ARKADAS LAZİM

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Theplayingdead arkadasim senin gta 5 kutulumu playstation storeden mi satin aldin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cansimsek457 kullanıcısına yanıt
    Kutulu

• Arkadaşlar ekleyin yigido2626 headset var sabaha kadar oynayalım heist yapalım

• ps4 gta 5 topicine yazdım burayada yazıyım

beyler biraz paraya sıkışık olduğum bir dönem ama yaz tatilini gta 5 ile geçirmek istiyorum ps3 de 121 levellık adamım vardı şimdi başlayacağım da tekrar ama bi şeye karar veremedim

ps4 ve ps3 arasında cidden objektif olun büyük bir fark var mı paraya kıyıp alıyım mı ps4 2-3 ay oynayacağım bu arada dersler başlayınca oynamam ekonomi derslerinden oynama fırsatım olmayacak ne dersiniz değer mi ? öyle dedikleri gibi bir fark var mı ?
  • Psn NMO-7 ekleyin beraber girelim headset yok ama skype ya da chat vb açabilirim

• Psn'de 100e yakın kullanıcı ekli, ama heist daveti atınca iki keşi gelmiyor, yabancılarla oynayınca da adamlar fail olunca bırakıyor ya da trollüyor, çok gıcık iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Psn'de 100e yakın kullanıcı ekli, ama heist daveti atınca iki keşi gelmiyor, yabancılarla oynayınca da adamlar fail olunca bırakıyor ya da trollüyor, çok gıcık iş.

Valla hocam ben müsaitsem geliyorum hep bu ara reelden arkadaslarla takılıyorum hep

• quote:

Psn'de 100e yakın kullanıcı ekli, ama heist daveti atınca iki keşi gelmiyor, yabancılarla oynayınca da adamlar fail olunca bırakıyor ya da trollüyor, çok gıcık iş.

dun yaklasik 45 dakika pasific job finali icin 4. bekledik.

• quote:

Orijinalden alıntı: overdozz

quote:

Geçtiniz mi, diğer heistler bebek oyuncağı ama o baya zor, ben birkaç kere oynadım, hiçbirinde geçemedik.
  • Arkadaşlar yarın 20.30 a kadar müsaitim inşallah bana humane labs heistinde devamlı yardım edecek kişiler lütfen yarın gelin yabancılar çok cıvıtıyo yapalım şu heisti

• Son heisti 10 kere gecmsmdr yardım isteyene geliriz:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bahadir4554

Arkadaşlar yarın 20.30 a kadar müsaitim inşallah bana humane labs heistinde devamlı yardım edecek kişiler lütfen yarın gelin yabancılar çok cıvıtıyo yapalım şu heisti

Human labs Finali işin bilenler ile kısa 5 dak. sürmüyor ve Hard'da iyide para bırakıyor.
    Yardım ederim lakin Setuplar dahil ise finalde %25, sadece final ise %20ni alırım...pazarlığı başdan yapalımda
    "Man1aC00L" ekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 7 Temmuz 2015; 14:20:59 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: overdozz

quote:

Geçtiniz mi, diğer heistler bebek oyuncağı ama o baya zor, ben birkaç kere oynadım, hiçbirinde geçemedik.

hard da gectik sikinti olmadi. motorla gidersen gecmek zor krumalari alicaksin bir de para 1 kiside olacak.

• 
Sayfa: önceki 11841185118611871188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.