Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (1188. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11861187118811891190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

Orijinalden alıntı: theplayingdead

Beyler bi saat belirleyelim 4 kişi heist'a girelim ya. Böyle olmiycak yoksa.

Kardeş söyle, ramazan dolayısıyla bu aralar gta başındayım hep zaten.

Tamamdır hocam. Oyuna girince aynı sessionda olalım bari. Tek başına sıkıcı oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: il buono 10

ps4 gta 5 topicine yazdım burayada yazıyım

beyler biraz paraya sıkışık olduğum bir dönem ama yaz tatilini gta 5 ile geçirmek istiyorum ps3 de 121 levellık adamım vardı şimdi başlayacağım da tekrar ama bi şeye karar veremedim

ps4 ve ps3 arasında cidden objektif olun büyük bir fark var mı paraya kıyıp alıyım mı ps4 2-3 ay oynayacağım bu arada dersler başlayınca oynamam ekonomi derslerinden oynama fırsatım olmayacak ne dersiniz değer mi ? öyle dedikleri gibi bir fark var mı ?

2-3 aylığına hiç gerek yok. parana yazık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bahadir4554

33 levelde humane labs raid heist ide bitirdim çok şükür üstelik hard da hocam ferotello ve blacbeaste çok teşekkür ederim

Edit: Cimriliğim için özür dilerim ferotello hocam

Çok önemli değil, sana daha çok lazım, araba, tank, buzzard, hydra vs. alman için.

Üstümüze para yağdırmadılarda 358 leveli boşa kasmadık paraya ihtiyacım yokdu,
    Bahadır 1 dahakine harda pasific standart heisti aç %70 sen al 700k hediye olsun...

Okudum tekrar tekrar, ne demek istediğini anlamadım. Ben artık joblardan sıkıldım, bu aralar free roamla milletle savaşıp duruyorum hep, kill death ratiosunu artırmak daha eğlenceli.

Bahadıra önceki mesajda Setuplar dahil final %25, sadece final için %20 alırım yazmışdım
    Hydra, Savage alacaksa pasific standart heisti açsın %70 ona kalsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 7 Temmuz 2015; 21:14:33 >
  • BlackBeasT kullanıcısına yanıt
    Saol hocam inşallah yaparız o heisti herkes tanıdık olursa daha güzel olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

33 levelde humane labs raid heist ide bitirdim çok şükür üstelik hard da hocam ferotello ve blacbeaste çok teşekkür ederim

Edit: Cimriliğim için özür dilerim ferotello hocam

Çok önemli değil, sana daha çok lazım, araba, tank, buzzard, hydra vs. alman için.

Üstümüze para yağdırmadılarda 358 leveli boşa kasmadık paraya ihtiyacım yokdu,
    Bahadır 1 dahakine harda pasific standart heisti aç %70 sen al 700k hediye olsun...

Okudum tekrar tekrar, ne demek istediğini anlamadım. Ben artık joblardan sıkıldım, bu aralar free roamla milletle savaşıp duruyorum hep, kill death ratiosunu artırmak daha eğlenceli.

Bahadıra önceki mesajda Setuplar dahil final %25, sadece final için %20 alırım yazmışdım
    Hydra, Savage alacaksa pasific standart heisti açsın %70 ona kalsın..

psn nedir hocam? heist yapıyorum bu aralar bende beraber yaparız. kruma alıcam diye çok kastım sonunda aldım. saatlerce simeon gerald kastığımı bilirim.

krumayıda alınca para dibini gördü 4 dolarım var şu an. yarı yarıya kırışırız.
  • quote:

quote:

quote:

Beyler bi saat belirleyelim 4 kişi heist'a girelim ya. Böyle olmiycak yoksa.

Kardeş söyle, ramazan dolayısıyla bu aralar gta başındayım hep zaten.

Tamamdır hocam. Oyuna girince aynı sessionda olalım bari. Tek başına sıkıcı oyun

PS3'te yoksam beni buradan alıntıla ya da mentionla, valla en zevklisi milletle savaşmak.
  • quote:

Başka heistlerde oynarız hocam psn neydi ?

Beni biliyorsun zaten bahadır
    sherlock091985 ben

• Heistlerde veya görevlerde asla ölmeyen asla hata yapmayan ve asla para almayan adam arıyorsanız ekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdfilmdepo_09 -- 7 Temmuz 2015; 22:11:10 >
  • hdfilmdepo_09 kullanıcısına yanıt
    Kim istemez ki böyle bi adamı

• Arkadaşlar Allah aşkına şu oyunu ucuza adam akıllı alabileceğim bir yöntem yok mudur? Yaklaşık iki senedir konsolu almaya çabaladım şimdi konsol var oyun yok. Öğrenciyim 200 lira vermek de koyuyor bana. Cevaplarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YereDusenAdam

Arkadaşlar Allah aşkına şu oyunu ucuza adam akıllı alabileceğim bir yöntem yok mudur? Yaklaşık iki senedir konsolu almaya çabaladım şimdi konsol var oyun yok. Öğrenciyim 200 lira vermek de koyuyor bana. Cevaplarınızı bekliyorum.

Nasıl 200 yaw 120 heryerde
    Psnde dahada ucuz sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: YereDusenAdam

Arkadaşlar Allah aşkına şu oyunu ucuza adam akıllı alabileceğim bir yöntem yok mudur? Yaklaşık iki senedir konsolu almaya çabaladım şimdi konsol var oyun yok. Öğrenciyim 200 lira vermek de koyuyor bana. Cevaplarınızı bekliyorum.

Hocam 120 lira ya bulabilirsi gittigidiyor da

• Hala pahalı daha ucuzu yok mu bu şeyin. İkinci ele bile razıyım. Sıfırın içinden zaten sadece kitapçık ve blue-ray çıkmıyor mu? İkinci el böyle bişey lazım bana. Öğrenciyim ailemin limitlerini zorluyorum :(

tamam da niye öyle alınmış gibi bir cevap verdin ki. keşke bende bi modder görsem de bana da biraz para verseler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealW

tamam da niye öyle alınmış gibi bir cevap verdin ki. keşke bende bi modder görsem de bana da biraz para verseler :)

Biri bana şifre ile emailini ver levelını 1000 yapayım dedi, keklemiyorsa psnsini yollayabilirim.
  • kardeş gerek yok, riskli bu işler. ben de mod yüklemek istiyordum (sadece para için) ancak modu silmek istediğin zaman ps3 e format atman gerekiyormuş :) yani tüm güncellemeler ve save dosyaları gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealW

Yazdğnı eleştri gibi anladım değilse tamam:)

şu modder arkadaşına bi misafir olsaydık keşke
  • Gelcek var mı oyuna?

• quote:

Gelcek var mı oyuna?

Psn neydi?
  • 
Sayfa: önceki 11861187118811891190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.