Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (1190. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11881189119011911192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hdfilmdepo_09

Bunları nasıl yapıyorlar acaba bilen var mı?

http://youtu.be/ZlQopckqtxo

PC'de Rockstar Dditör ile yapıyorlar.PC'ye özel.Ama yeni nesil konsollara geldi galiba güncellemelerle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 9 Temmuz 2015; 15:16:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni araçlar falan gelince millet habire görev yapıyor ilk defa bu kadar kolay adam bulduğumu hatırlıyorum ama heistler hala daha bekletiyor.
  • heist yapacak 4 kişi bulabilirmiyizki acaba ?forumdan eklediklerimin hiçbirisi ne davet ediyor ne de katılıyor öylece boşboş duruyorlar listede şöyle adam gibi heist yapacak lazım parası önemli değil daha savage açılmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YereDusenAdam

Hala pahalı daha ucuzu yok mu bu şeyin. İkinci ele bile razıyım. Sıfırın içinden zaten sadece kitapçık ve blue-ray çıkmıyor mu? İkinci el böyle bişey lazım bana. Öğrenciyim ailemin limitlerini zorluyorum :(

psn kardeşliği konusu incele derim hocam
  • hdfilmdepo_09 kullanıcısına yanıt
    vay sesi güzel ise sadece onun için alırım :) arabanın tipide tanıdık geldi. internette araştırdım buldum :) bence araba bu, mclaren

• quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

O kadar süre heist yap, sonra bitince sessiona bağlanama, sonra storye atsın tekrar oyuna girdiğinde o heistta verdiği paranın eklenmediğini gör, bu sıkıntılar yüzünden boşuna vakit gitmiş oluyor. Timed out loading session uyarısı görmekten bıktık artık.

ben de bir süre direk girdiğim zaman o hatayı alıyordum. ancak spawn location u değiştirdiğim zaman beni story moda atmıyor. evde spawn olma, onu random yap. zaten sana telefonla yapacağın heist geliyor, tıkladığın zaman eve direk gidiyorsun. bir dene büyük ihtimalle olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealW

quote:

O kadar süre heist yap, sonra bitince sessiona bağlanama, sonra storye atsın tekrar oyuna girdiğinde o heistta verdiği paranın eklenmediğini gör, bu sıkıntılar yüzünden boşuna vakit gitmiş oluyor. Timed out loading session uyarısı görmekten bıktık artık.

ben de bir süre direk girdiğim zaman o hatayı alıyordum. ancak spawn location u değiştirdiğim zaman beni story moda atmıyor. evde spawn olma, onu random yap. zaten sana telefonla yapacağın heist geliyor, tıkladığın zaman eve direk gidiyorsun. bir dene büyük ihtimalle olacaktır.

İlginçmiş, öyle yapayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealW

vay sesi güzel ise sadece onun için alırım :) arabanın tipide tanıdık geldi. internette araştırdım buldum :) bence araba bu, mclaren

Aynen hocam araba kesinlikle bu:)

• Yeni gelen tekne hızlı mı? Single'da test etme şansım olmadı. Alan var mı hiç? 2 milyona değmez herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: theplayingdead

Yeni gelen tekne hızlı mı? Single'da test etme şansım olmadı. Alan var mı hiç? 2 milyona değmez herhalde.

Aldım ama denemedim hocam deneyince söylerim istersen

• quote:

quote:

Yeni gelen tekne hızlı mı? Single'da test etme şansım olmadı. Alan var mı hiç? 2 milyona değmez herhalde.

Tamamdır hocam sağolun. Bende de 20 milyon kaldı artık o kadar rahat harcayamıyorum
  • quote:

quote:

quote:

Tamamdır hocam sağolun. Bende de 20 milyon kaldı artık o kadar rahat harcayamıyorum

:)benim 163 m kalmış hocam sıkıntı yok merak ettiğin bişey olrsa söyle alıp kullanp yorum yaparım

• quote:

quote:

quote:

quote:

:)benim 163 m kalmış hocam sıkıntı yok merak ettiğin bişey olrsa söyle alıp kullanp yorum yaparım

Size modderlar mi para vermişti hocam? Ben zamanında araba glitch'iyle para kasmistim da. Meğersem az kasmışım

• hdfilmdepo_09 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 500 bin zor biriktiriyorum napmışınız siz ya

• Aynen hocam yoksa birikmez o para:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bahadir4554

Modderlarla ya da glitchlerle paraları var kokrma Bahadır, bak benim 275 levelim var ama 2 milyonum bile yok, oyunda bile fakiriz as.
  • Heist gorevleri icin ekleyecek olanlar eklesin psn : Algers42

Bildiginiz Turk Crewi var mi ya da donanimhabere ozel crew ?

Alintilarsaniz sevinirim

• quote:

quote:

Modderlarla ya da glitchlerle paraları var kokrma Bahadır, bak benim 275 levelim var ama 2 milyonum bile yok, oyunda bile fakiriz as.

Hocam dün davet falan attın ama yeğenim vardı o oynadı sürekli bn değildim yani kusura bakma

• şu t20 kalkışı çok hızlı bence bu araba osiris ten daha iyi. arkadaki rüzgarlığında oynaması çok iyi olmuş
  • quote:

quote:

quote:

Hocam dün davet falan attın ama yeğenim vardı o oynadı sürekli bn değildim yani kusura bakma

Önemli değil, bir iki Türk arkadaşın Pacific Convoy görevi vardı, 5-6 kere kaldık zaten, ikide bir kamyonu patlatıp duruyorlar ya da ölüyorlar, ben de bıraktım arkadaşları delirdim resmen.
  • 
Sayfa: önceki 11881189119011911192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.