Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (1192. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11901191119211931194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA V ONLINE PS3 CREW ... Assassins TR ... Katılmak isteyen herkese açıktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JumongK -- 15 Temmuz 2015; 15:00:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

Orijinalden alıntı: RealW

quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Lanet gitsin böyle anasını satayım, bir türlü sessiona girmiyor hep zaman aşımını uğradı hatası veriyor, sadece kendin olduğun session açıyor ama oyuncuların olduğu hiçbir session açmıyor. 10'dan fazla aynı hatayı verir mi, yeter.

seninki büyük ihtimalle DNS den dolayı oluyordur.bir de şunu dene. modemin arayüzüne gir DNS yi google yap. fakat google ın 2. dns sini 1. kısıma yaz, ikinci kısımada google ın 1. DNS sini yaz. sonra ps3 ün internet ayarlarını yeniden yapılandırırken hepsini geç sadece DNS ayarını otomatik yap. biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir.

Şu aralar pek yapmıyor, ama yazdığım ara çıldırttı beni resmen, yine çok hata verirse denerim yazdığını.

bugün dns yi değiştireyim dedim. eskiden aldığım hataları tekrar almaya başladım. senin sorunun kesinlikle DNS. eğer bir daha olursa dediğim yöntemi kesinlikle dene.
  • Zaman zaman hile kullananlar ile karşılaşıp, sinirlerimiz alt üst olsa da; Grand Theft Auto Online'dan bir türlü sıkılamıyoruz. Özellikler arkadaş çevresi ile oyuna dahil olduğunuz vakit, gerçek dünyaya elveda diyebilirsiniz.

Grand Theft Auto Online'ın bir güzel yanı ise ücretsiz ek paketlerin oyun dahil olmasıdır. Geçtiğimiz haftalarda oyuna dahil olan ILL-Gotten Gains Part 2 ile birkez daha cüzdanlar suyunu çeksede, yeni ek paket için bu durum tam tersi olacak gibi...

Grand Theft Auto V

Zengin bir yaşantıya bu ek paket ile elveda diyelim. İddialara göre, ILL-Gotten Gains ek paketinin kod ismi "LUXE" iken, yeni gelecek ek paketin kod ismi "LOW" olarak karışımıza çıktı. İsminden de anlayacağınız gibi bu güncelleme ile gelecek olan araçlara o kadar da para vermenize gerek yok.

Bu araçlar ise; Grand Theft Auto: Vice City, Grand Theft Auto: San Andreas ve Grand Theft Auto IV oyunlarında bulunan araçlar olduğu belirtildi ve şu liste çıkarıldı:

Faction2
    Faction3
    Moonbeam2
    Primo2
    Sabregt2
    Virgo2
    Virgo3
    Chino2
    Clean voodoo
    Buccaneer2
    Tornado5
    Slamvan3

Tüm bunların yanında ise yeni kıyafetlerin ve dövmelerin oyuna dahil olacağı ve hatta Vagos ve Ballas çetelerin de aktif olabaliceği belirtildi. Bu araçlar ile de yeni modifiyelerin, mesela nitro'nun da sürpriz şekilde ekleneceğinin altı çizildi. Ayrıca her zamanki gibi kumarhane için yeni sinyaller verildi.

Henüz bir resmi açıklama, Rockstar Games tarafından yapılmadı. Fakat, belirtilen ek paket ile daha eğlenceli dakikalar yaşanacağını düşünüyoruz. MERLİN KAZANI

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0CCF51958

Zaman zaman hile kullananlar ile karşılaşıp, sinirlerimiz alt üst olsa da; Grand Theft Auto Online'dan bir türlü sıkılamıyoruz. Özellikler arkadaş çevresi ile oyuna dahil olduğunuz vakit, gerçek dünyaya elveda diyebilirsiniz.

Grand Theft Auto Online'ın bir güzel yanı ise ücretsiz ek paketlerin oyun dahil olmasıdır. Geçtiğimiz haftalarda oyuna dahil olan ILL-Gotten Gains Part 2 ile birkez daha cüzdanlar suyunu çeksede, yeni ek paket için bu durum tam tersi olacak gibi...

Grand Theft Auto V

Zengin bir yaşantıya bu ek paket ile elveda diyelim. İddialara göre, ILL-Gotten Gains ek paketinin kod ismi "LUXE" iken, yeni gelecek ek paketin kod ismi "LOW" olarak karışımıza çıktı. İsminden de anlayacağınız gibi bu güncelleme ile gelecek olan araçlara o kadar da para vermenize gerek yok.

Bu araçlar ise; Grand Theft Auto: Vice City, Grand Theft Auto: San Andreas ve Grand Theft Auto IV oyunlarında bulunan araçlar olduğu belirtildi ve şu liste çıkarıldı:

Faction2
    Faction3
    Moonbeam2
    Primo2
    Sabregt2
    Virgo2
    Virgo3
    Chino2
    Clean voodoo
    Buccaneer2
    Tornado5
    Slamvan3

Tüm bunların yanında ise yeni kıyafetlerin ve dövmelerin oyuna dahil olacağı ve hatta Vagos ve Ballas çetelerin de aktif olabaliceği belirtildi. Bu araçlar ile de yeni modifiyelerin, mesela nitro'nun da sürpriz şekilde ekleneceğinin altı çizildi. Ayrıca her zamanki gibi kumarhane için yeni sinyaller verildi.

Henüz bir resmi açıklama, Rockstar Games tarafından yapılmadı. Fakat, belirtilen ek paket ile daha eğlenceli dakikalar yaşanacağını düşünüyoruz. MERLİN KAZANI
    @Giresunlufuk

yabancı youtube kanallarında da böyle haberler var. umarım doğrudur :) bir de şu arabaların o kadar fiyata satılması çok saçma. gittikçe fiyatları uçuruyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C302EA147 -- 15 Temmuz 2015; 19:21:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Hoparlör

Vay arkadaş şu oyun yüzünden ps3 bozulacak diye korkuyorum.Trevor ile senoryadaki görevi yaparken fan birden aşarı yüksek sesle çalışmaya başlıyor.patlayacak gibi sanki.Bu daha çok çatışmalı hareketli sahnelerde oluyor.Ben de o an hemen cihazı kapatıyorum.Varmı başına böyle bir şey gelen , ne yapmam lazım ? Daha oyuna da yeni başlamıştım

Yok mu arkadaşlar başına böyle bir şey gelen ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • heist yapan bildiğiniz bir crew varmı ?
  • Vay be Voodoo, Vice City'deki hali gözümün önüne geldi.

• Hydra jetini story modda alamıyormuyuz ya da alabilen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine hacker geldi.Bu sefer efsane şeyler yaptı.Resimdeki hiçbirsey.Üzerime o turuncu büyük topu koydu.Onun üzerine ise ufo koydu.Öylece dolaştım.Gittim helikopter aldım uçarken sanki ufo uçuruyormuşcasına his verdi ki zaten ufo ucurdum bildiğim.Millete dalıyorum serverde hep arada hacker denk geliyor.Videoya aldım ufoyu.YouTubd'a atınca linki atarım buraya.

bkaakco;inşallah güncelleme gelir.Alırız arabalardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 16 Temmuz 2015; 16:05:22 >
  • 2x rp ve $ gelmiş. ancak şu an aktif mi bilmiyorum. July 16-19

http://socialclub.rockstargames.com/news/article/52467/gta-online-prison-break-heist-double-score-weekend

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C302EA147 -- 16 Temmuz 2015; 18:36:50 >
  • çektiğim resimlerden birkaç kare :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C302EA147 -- 17 Temmuz 2015; 15:36:11 >
  • Arkadaslar yeniyim heist yapacak arkadas veya takilacak dost aranir.
    Psn:StrongExamples

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canysf -- 18 Temmuz 2015; 21:25:50 >
  • https://m.youtube.com/watch?v=vtvP1KnFiPo
    Ufo sürme keyfff

• Oynamak isteyen ekleyebidlir mic var psn s1t3hhh

• İyi günler herkese,

Online'da satın alınan araca diğer oyuncular tarafından zarar gelmemesi için ne yapılması gerekiyordu ? Araç satın alıyorum modifye yapıyorum biri geliyor patlatıyor ve aracım kayboluyor..
  • Heist yapacak yok mu ?

psn: tayfunberk

• Arkadaşlar Selam , PS3 Te oynuyorum GTA 5 Online da yeniyim fakat ilk çıktığında bitirmiştim xboxta . Özelden numaralarınızı yazarsanız whatsapp grubu oluşturup aksamları oyun atabiliriz.

Yaşım 21 ; 17 yaş üstü arkadaşlar katılım sağlarsa daha iyi olur

PSN İD : berke_34
  • Gta v ps3 satıyorum Ankara'dan elden teslim yapılır 85 lira isteyenler pm atsın

• quote:

Orijinalden alıntı: berke_34

Arkadaşlar Selam , PS3 Te oynuyorum GTA 5 Online da yeniyim fakat ilk çıktığında bitirmiştim xboxta . Özelden numaralarınızı yazarsanız whatsapp grubu oluşturup aksamları oyun atabiliriz.

Yaşım 21 ; 17 yaş üstü arkadaşlar katılım sağlarsa daha iyi olur

PSN İD : berke_34

up
  • 
Sayfa: önceki 11901191119211931194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.