Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (1193. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11911192119311941195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu kardeşim farklı bir dile çevirmiş nasıl İngilizce yapabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben ve arkadaşım heist görevlerini beraber yapabileceğimiz 2 kişi arıyoruz veya normal bir şekilde GTA 5 oynayabileceğimiz eğer ilgilenen olursa beni TTouchMyFeaRR PSN isminden ekleyebilirler teşekkürler.
  • Az önce birisi beni ekledi ama maksimum arkadaş sayısına ulaştığım için kendisini kaybettim. Tekrar istek gönderebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theplayingdead

quote:

Orijinalden alıntı: dhgorkem

Şu zenterno ve diğer araçlar hatta yeni gelen araç online da var single mod da gözükmüyor bir türlü düzelmedi gitti Bu sorun ne yapabilirim ?

Edit: yazım hatası

Single'da kişisel garajina git. Garajin içinde sağ ok tuşuna bas araba listesi açılıyor. Orada var hepsi.

Hocam online modda arkadaşta musket var.Bende almak istiyorum ama alamıyorum tarif ediyor yerini orada da yok bende ama single modda var nasıl alırım onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: affetmeyeci

Oynamak isteyen ekleyebidlir mic var psn s1t3hhh

Hocam bizim arkadaş grubu var ama yaşları küçük bazılarının.Uygun olursa eklerseniz çağırırım bizim servere psn imzam da var
  • Arkadaş grubumuz var çoğu micli.Eğer micli arkadaşlar olursa iyiolur psn imzada
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Oyunu kardeşim farklı bir dile çevirmiş nasıl İngilizce yapabiliriz

• gece 12 den sonra oynayan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PORSCHESİNİ SATAN ADAM

quote:

quote:

Şu zenterno ve diğer araçlar hatta yeni gelen araç online da var single mod da gözükmüyor bir türlü düzelmedi gitti Bu sorun ne yapabilirim ?

Single'da kişisel garajina git. Garajin içinde sağ ok tuşuna bas araba listesi açılıyor. Orada var hepsi.

Hocam online modda arkadaşta musket var.Bende almak istiyorum ama alamıyorum tarif ediyor yerini orada da yok bende ama single modda var nasıl alırım onu

Acaba sınırlı süre için mi geçerliydi hocam? Ben de tam hatırlamıyorum şu an.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PORSCHESİNİ SATAN ADAM

quote:

quote:

Acaba sınırlı süre için mi geçerliydi hocam? Ben de tam hatırlamıyorum şu an.

Hocam arkadaş mermide alabiliyorum diyor bugdamı kaldı acaba
  • Teşekkürler.

• 400. sayfa vaybe.. ne günlerimiz geçti şu konuda.. darısı ps4 ün başına :)
  • Mikrofonlu heist yapan arkadaslar ekleyebilir psn xChippo

• Yav ps3 de oynayan kulaklıklı yokmu heisf yapan ya psn: malkoc1999 hep açıgım

• Story modeda oyuna ilk başladığımda %1.6 ilerlemeyle save yapıp çıktım. Ikinci girişimde bu save i görmedi oyun ve sıfırdan başlayıp bu sefer %4.8 ilerlemeyle save yapıp çıktım. Çıkar çıkmaz oyuna tekrar girdim save yaptığım yerden başlıyor mu diye ve doğru yerden başladı ilerlemeden tekrar çıktım save yapmadan. Bugün Oyuna 3. girişimde ise %4.8 save i değil de %1.6 olan save i gördü. Ben mi bir yerde yanlış yapıyorum anlamadım. Bilgisi olan?

• quote:

Orijinalden alıntı: nopnog

Story modeda oyuna ilk başladığımda %1.6 ilerlemeyle save yapıp çıktım. Ikinci girişimde bu save i görmedi oyun ve sıfırdan başlayıp bu sefer %4.8 ilerlemeyle save yapıp çıktım. Çıkar çıkmaz oyuna tekrar girdim save yaptığım yerden başlıyor mu diye ve doğru yerden başladı ilerlemeden tekrar çıktım save yapmadan. Bugün Oyuna 3. girişimde ise %4.8 save i değil de %1.6 olan save i gördü. Ben mi bir yerde yanlış yapıyorum anlamadım. Bilgisi olan?

konsolu kapatmadan saveleri flaşa at bence. banada olmuştu iki kere cinnet geçircektim
  • quote:

Orijinalden alıntı: malkockose

Yav ps3 de oynayan kulaklıklı yokmu heisf yapan ya psn: malkoc1999 hep açıgım

Yokmu

• Arkadaşlar HEİST oynamak isteyenler Berke_34 PSN ID.
    Whatsapp online grubumuza katılmak isteyenler özelden bana numaralarını yazarsa ekleyebilirim
  • Arkadaşlar oyunu bugün aldım.Akıyorum,gelin birlikte akalım.Psn ıd imzada ;)
  • Heist cikmadan surekli yaziyordum konuya gelen olmuyordu simdi heistten sonra aktiflesmis buralar guzel

• 
Sayfa: önceki 11911192119311941195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.