Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (1195. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11931194119511961197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Online oynayan +18 Yaş olmak kaydı ile telefon numaralarını ve adli sicil kayıtlarını mesaj yolu ile iletebilirse whatsapp grubumuza alabilirim :)
  • GTA V Online Ps3 platformunda Crew kurdum. Katılmak isteyenler katılabilir.

Crew ismi : Turkiye Islam
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_34

Online oynayan +18 Yaş olmak kaydı ile telefon numaralarını ve adli sicil kayıtlarını mesaj yolu ile iletebilirse whatsapp grubumuza alabilirim :)

Gruba gelmek isterim alıcak olursanız mesaj atın lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde black ops ve sims 3 var gta 5 ile takas etmek isteyen bana mesaj atarsa sevinirim

• slm gta5 sıkıntısı olana yardımcı olurum ÇIKARSIZ

psn:SUAT508
  • Kaç gb toplam oyun?

• ARKADAŞLAR PS4 ONLİNE İÇİN 2 KİŞİ LAZIM ÖZELDEN MESAJ ATIN KULAKLIKLA KONUŞABİLİRİZ

• quote:

Orijinalden alıntı: aga baba 2

ARKADAŞLAR PS4 ONLİNE İÇİN 2 KİŞİ LAZIM ÖZELDEN MESAJ ATIN KULAKLIKLA KONUŞABİLİRİZ

Up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: aga baba 2

ARKADAŞLAR PS4 ONLİNE İÇİN 2 KİŞİ LAZIM ÖZELDEN MESAJ ATIN KULAKLIKLA KONUŞABİLİRİZ

Up up

• Gta5 story moduna baştan nasıl başlarım bilen var mi

• özellikle heist olmak üzere diğer görevler için de ekleyebilirsiniz . psn : ismail0625 yaş 22
  • Beyler oyunda yeniyin crew falan varmı
  • Oyunun eski nesil konsollardaki sürümlerine artık güncelleme gelmeyecekmiş.Yani yavaş yavaş eski nesilde biter oyun.Zaten sıkmaya başlamıştı ama güncellemelerle kendini yine de oynatıyordu.
  • saçmalığa bak neden gelmiyorsa sanki bu zamana kadar nasıl geldiyse öyle gelmesi lazım gene.Sonuçta oyunun tam parasını ödemedim ki diğer oyuncular gibi(ps4 ve pc gibi)
  • Saçma olacak bir durum yok ben olsam bende getirmem artık
    Bir üst konsolumu satmak için elimden geleni yaparım
    Bu bazılarına ps4 aldırtır
    Bazılarına aldırtmaz(ben bunun için almam o ayrı konu)
    Ancak gta6 ps4e çıkarsa sadece(ki buna desteği kesen gta6yı ps3e çıkarmaz) ozaman alırım

• Ps3 ümle çok özleştim 5-6 yıllık veremem onu ama bugün gta yı açıyım diyorum cd yi takıp menüde oyuna basıyorum sonra siyah ekran oluyo tv ve açılmıyo sizce sebebi nedir ??????

• Konu dışı olacak ama.

Beyler ps3ümü 1 kolla ve gta v ile satmaya kalksam ne kadar istemeliyim, normali nedir?
  • 4 KISILIK HEIST CETESI YAPALIM SKYPE UZERINDEN KONUSURUZ BEN SUAN PRISON BREAK BUS GOREVINDEYIM DAVET ETMEK VE BEKLEMEK COK ZOR EKLEYİN OYNAYALIM : cansimsek457

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • PS3 DE MOD MENÜSÜ OLAN VAR MI BEN PSN STOREDEN ALDIM OYUNU O YUZDEN MOD MENU YAPAMAM VAR ISE EKLESIN COK PARA LAZIM

• Ben yaninda hicbir oyun vermeden 550 ye sattim. pismanim ama mecburen sattim. Artik makina da eskimeye basladi, buna ragmen bile hala iyi ama gordugun gibi guncellemeler de artik kesilmeye basladi. Millet yavas yavas ps4 e geciyor.

• 
Sayfa: önceki 11931194119511961197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.