Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (1197. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11951196119711981199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rockstar bizi kendi halimize bıraktığından beri oynayasım gelmiyor
    Ciddi ciddi 3-5 ay içinde düşünüyorum ps4 almayı

Bizim burdaki arkadaşlardan geçen oldumu ps4e yada planlayan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdfilmdepo_09

Rockstar bizi kendi halimize bıraktığından beri oynayasım gelmiyor

Ben ps3ü memlekette bıraktım, ps4üm var ama ps4te gta v almadım.
  • quote:

Ps3'de sadece GTA V,Watch Dogs ve Uncharted 3 oynadım.Gelecek yaz oynamadığım oyunlar beni götürür.Ondan sonraki sene belki alırım.Alamazsam GTA 6 çıksın zaten GTA 6 için alırım.Daha var benim almama.Ps3'de oynamadığım çok oyun var.

• quote:

2 aydır oyuna girmiyorum.Oyuncu sayısının azalması ve modderların çoğalması oyunu baydı.Sarmıyor yani.Geçen yıl çok daha iyiydi oyun.PCye almayı düşünüyorum ben.PS4 yok bende.
  • Ben hatta xbox one la arasında kaldım ps4ün ama ps4 ağır basıyor
    Aslında gta5 birde ps4e ayrıca almayı düşünmüyordum ama güzel kampanyalar var n11de falan
    Cihazı 150 tl pahalıya satıp 2.orjinal joystic ve yanında 3 oyun veriyorlar(fifa 16 , infamous:second son , gta5)
    Bu tarz bir alım yapabilirim
    Alırsam yazarım buraya

Gerçekten güncelleme gelmiyor diye modderlar suyunu çıkardı artık
    Önceden güncellemeyle kapatılıyordu açıklar bizde bi süre rahat ediyorduk
    Şimdi her serverda modder var nerdeyse

• Merhaba gta 5 İ STORY MODE 'U OYNAMADAN DİREK SERBEST MODU OYNAYABİLİR MİYİZ ? Şehri serbestçe dolaşmak için ne yapmalıyım ? Henüz oyunu yeni aldım orjinal
  • http://bndl.tw/903vJZWB

Yine geride kaldık
    Ve çok daha zorlu soygun dlcleride gelecekmiş galiba yaza doğru onu başka yerde okudum

• quote:

http://bndl.tw/903vJZWB

Yine geride kaldık
    Ve çok daha zorlu soygun dlcleride gelecekmiş galiba yaza doğru onu başka yerde okudum

Vallaha güncelleme gelse geri dönerdim Online'a.Oynamak için bahane arıyorum.Ama istek gelmiyor.Güncelleme gelse oynardım

• Son araç DLC PS3 içinde geleydi eyiydi.. 1-2 hafta oyalardı...PC için 100tl'ya kadar düşmüş, GTAO için yeni hikaye bazlı DLC gelirse PC'ye alırım hileciler arasında akarız makbulü PS4'de temiz oynamak, hikayeli DLC gelsinde platformu düşünürüz...
  • hdfilmdepo_09 kullanıcısına yanıt
    Rockstar bunu tamamen yeni konsolların daha çok satması için yapıyor.Güncelleme gelse PS3'ü kutusundan tekrar çıkartırdım.Özledim biraz oynamayı GTA 5i.
  • Arkadaslar gta5 i ps3 e yuklemek icin internet lazimmi ?

• Rockstar, DLC'leri para ile çıkarıp eski konsollara destek vermek yerine oyunu yeni nesil ve PC'ye çıkardı. Çok tepki çekmemesi ve oyunun eski nesilde yeterince satması için de yeni nesil ve PC çıkışını olabildiğince erteledi. Tamamen karı artırma üzerine kurulu hepsi aslında. DLC'yi bedava verseler bile parayı yeni nesilden kazandılar. Adamlar işi biliyor tabi, olan da bize oluyor. Oyun çıktığında ben de PS3 için 150 TL'ye almıştım, birçok kişi PC'de daha ucuza aldı. Belki çok geç oynadılar fakat çok daha geniş bir içerikle oynuyor PC oyuncuları, ne kadar adil bu iş?
  • Şu sıralar Ps4 ve Ps3'de Online sunuculara girilemiyormuş.Keşke güncelleme icin falan olsa.Sunucuların kapanmasına bile sevinir oldum

• beyler bildiğiniz şu ana yapılabilen glitchler var mı
  • Mtcn2425 M kullanıcısına yanıt
    2 tane hatırlıyorum.Biri Los Santostaki katlı otoparkın en alt katına duvardan geçerek girebiliyoruz.Eğer atlarsan duvarın içinden ve metro tüneline denk gelirsen kupa kazanıyorsun oyun içinde.800 Rp veriyor.Birde Rockford mall olması lazım binanın içinden yol geçiyor.Orada duvarın en sonunda da duvara atlarsak içine girebiliyoruz.Ama burada RP olayı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mtcn2425

beyler bildiğiniz şu ana yapılabilen glitchler var mı

Birde sanırım strip clubın orda vardı girişin soluna doğru köşeye git arabayla arabanın üstne çık orda tırmanıodu içeri

• Benim bahsettiğim para kazanılan glitchlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mtcn2425

Benim bahsettiğim para kazanılan glitchlerdi

Rockstar PS3'de RP ve para glitchlerini çoğunu onardı. Uzun zamandır oynamıyorum, Youtube'a bir bakıver yeni para glitch varmı?
  • Selam gencler aranizda modder tanidigi var mi ? 135 levelim toplam param 20k silah sikamaz oldum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamikisi

Selam gencler aranizda modder tanidigi var mi ? 135 levelim toplam param 20k silah sikamaz oldum

hocam hack dosyaları bende mevcut yalnız psnden ındırılen oyunla olmuyor oyunu sılıyor otomatık kullanamıyorum, dvd uzerınden oyun oynayan bırısı ıse yada bırılerı varsa ona vereyım dosyaları hem sız hemde benım ısım gorulsun :D banada gani vermek sartıyla :DD
  • 
Sayfa: önceki 11951196119711981199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.