Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (1199. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11971198119912001201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler şu anda Los Santos'a Ps3'de kar yağıyor.En azından o gelmiş güncelleme desteği kesilse bile.Bu fırsatı değerlendirin derim.Muhteşem.bir atmosfer var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala yağıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteveGates

Hala yağıyor mu?

Yağıyor olması lazım.Bu gece giricem şu Poyraz bitti.Giricem şimdi.

• quote:

Hala yağıyor mu?

Kahretsin be yağmıyor.Daha fazla yağacak diye biliyordum.Belki yılbaşı gecesi yağabilir.Bana kalsa 1-2 ay yağsın ama nerde

• quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

quote:

Hala yağıyor mu?

Kahretsin be yağmıyor.Daha fazla yağacak diye biliyordum.Belki yılbaşı gecesi yağabilir.Bana kalsa 1-2 ay yağsın ama nerde

Tüh be yine kaçırdım

• quote:

quote:

quote:

Hala yağıyor mu?

Tüh be yine kaçırdım

Yılbaşı gecesi yağabilir.Hazır ol.

• Bu oyun 2013'te mi çıkmıştı vay be zaman su gibi akmış. Bi hevesle tee alahın çininden almıştım oyunu 91 liraya 30 dakka oynayıp kapamıştım.

Rockstar gibi bir firma 2 yıllık(oha be ne ara o kadar olmuş kış uykusuna mı yattım ben) bir oyuna destek keser mi ya ? Böyle bişey var mı ? Milyardolar kazandınız ayıptır be haram zıkkım olsun haklarımız size.

• İlk sene kar vardı da pek hoşuma gitmemişti, yapay olduğu çok belliydi. Ama bu sefer üzüldüm kaçırdığıma, bir değişiklik olurdu zaten bayağıdır da aktif olarak oynamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

İlk sene kar vardı da pek hoşuma gitmemişti, yapay olduğu çok belliydi. Ama bu sefer üzüldüm kaçırdığıma, bir değişiklik olurdu zaten bayağıdır da aktif olarak oynamıyorum.

Bugün kar yağabilir belki.Ps4'de de gitmiş ama yeniden yağmaya başlamış.Şu an bile yağıyor olabilir.

• Şu an yağıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Şu an yağıyor.

Güzel haber.Los Santos bembeyazken harika görünüyor.Yapay zekanın kafaya kar topu atınca yere düşmelerine her seferinde gülüyorum

• Arkadaşlar bende Gta 5 var.2.eli ne kadar eder?
  • Arkadaslar lutfen yardim edin bad sport aldim bu nedir online cok kisi olduruyorum ama ne bilim kac gun surer arkadaslarimin serverene girermiyorum ve serverdeki herkezin sapkasi var sapkanin uzerinde dunce yaziyo yani mankafa demen ignde 2 gun surer yaziyor umarim 2 gune gecer ama ilk bad sporta buda benim ilk bad sportum

NOT:siz hic bad sport oldunuz mu

• Hocam son olarak bad sportun kac gun kaldigini nerden goruyoruz ve good sport olmak icin ne yapmaliyiz ve 216 bad sportum var sizce kotumu kafamdaki dunce yazisi ne zaman gitcek litfen yardim edinnn son anda simdi gördum sol alt kosede 2y8m27d bad sport timer cikti bunun aciklamisi nedir
    GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU)GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU)

• quote:

Orijinalden alıntı: onaakaza1436

Hocam son olarak bad sportun kac gun kaldigini nerden goruyoruz ve good sport olmak icin ne yapmaliyiz ve 216 bad sportum var sizce kotumu kafamdaki dunce yazisi ne zaman gitcek litfen yardim edinnn son anda simdi gördum sol alt kosede 2y8m27d bad sport timer cikti bunun aciklamisi nedir
    GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU)GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU)

Bitane modder bul badsport siliyorlar hem para attırırsın

• Peki bad sportu silince bidaha bad sport yiyonmu yoksa bidaha olmuyomu ve 2y8m27d bad sport timer yaziyordu bu nedir

• Beyler sevgililer günü güncellemesi gelmedi ama o geçen senelerde Ps3'e gelmişti.Bir silah ve araba.Ama sınırlı süre kalmış.Yeniden açılmış Ps3'de.Aldım hemen.Silah en sevdiğim arabada güzel gibi.Zaten oyunda silah vardı ama gözükmüyordu silah dükkanında.Alan kullanmıştı alamayan benim gibi bugünü bekledi.Araba da internette gözüküyordu ama stokta yok diyordu.Açıldı.Alın bence.Oynamak için bahanemiz oldu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Beyler sevgililer günü güncellemesi gelmedi ama o geçen senelerde Ps3'e gelmişti.Bir silah ve araba.Ama sınırlı süre kalmış.Yeniden açılmış Ps3'de.Aldım hemen.Silah en sevdiğim arabada güzel gibi.Zaten oyunda silah vardı ama gözükmüyordu silah dükkanında.Alan kullanmıştı alamayan benim gibi bugünü bekledi.Araba da internette gözüküyordu ama stokta yok diyordu.Açıldı.Alın bence.Oynamak için bahanemiz oldu.

PS3 SC taşıdım PC SC lakin PS3'de yine kaldığım levelde oynayabiliyorum 411 bırakmışdım, PCde 540 levele çıkardım
    PS3de sevgililer günü arabası ve silahını alalım bari...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

quote:

Beyler sevgililer günü güncellemesi gelmedi ama o geçen senelerde Ps3'e gelmişti.Bir silah ve araba.Ama sınırlı süre kalmış.Yeniden açılmış Ps3'de.Aldım hemen.Silah en sevdiğim arabada güzel gibi.Zaten oyunda silah vardı ama gözükmüyordu silah dükkanında.Alan kullanmıştı alamayan benim gibi bugünü bekledi.Araba da internette gözüküyordu ama stokta yok diyordu.Açıldı.Alın bence.Oynamak için bahanemiz oldu.

PS3 SC taşıdım PC SC lakin PS3'de yine kaldığım levelde oynayabiliyorum 411 bırakmışdım, PCde 540 levele çıkardım

540 ben hala 205Helal olsun.
    Alın silahla arabayı gerçi güncelleme gelmiştir PC'ye orda alın bence.Hem PC'de Ps3'dekinden daha gelişmiş versiyonu var arabanın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

quote:

540 ben hala 205Helal olsun.
    Alın silahla arabayı gerçi güncelleme gelmiştir PC'ye orda alın bence.Hem PC'de Ps3'dekinden daha gelişmiş versiyonu var arabanın.

Yeni Roosevelt aldım modifiye edip garaja koydum....
    PS3 oynayanların pek kaybı yok, PS4 ve PCye gelen DLCler kozmetik Super yat, araçlar, giysiler felam...
    Lamar görevleri zati dandirik 1 kere bitirdikten sonra anlamı yok...
    Super Yata 10M verdim şuana kadar 10 kere üstüne çıkmamışımdır...
    Görev adamıyız PS3'de Daily Objectives, Mission, Heist Final, DM, LTS vs.. PC'de aynı şekilde devam, tek artısı 1080p
  • 
Sayfa: önceki 11971198119912001201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.