Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (1198. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11961197119811991200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen yılın başlarında meşhur olan araba satma glitch'i ile yaklaşık 2 milyon civarı olan paramı 11 milyona çıkarmıştım. 45 dakikalık sürenin dolmasını bekler hemen single'a geçip arabayı modifiye dükkanına götürdükten sonra Online'a geçerdim. Ne günlerdi be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monsontue

quote:

Orijinalden alıntı: Hamikisi

Selam gencler aranizda modder tanidigi var mi ? 135 levelim toplam param 20k silah sikamaz oldum

hocam hack dosyaları bende mevcut yalnız psnden ındırılen oyunla olmuyor oyunu sılıyor otomatık kullanamıyorum, dvd uzerınden oyun oynayan bırısı ıse yada bırılerı varsa ona vereyım dosyaları hem sız hemde benım ısım gorulsun :D banada gani vermek sartıyla :DD

Hocam bendeki kirikdegil ki :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: monsontue

quote:

Selam gencler aranizda modder tanidigi var mi ? 135 levelim toplam param 20k silah sikamaz oldum

hocam hack dosyaları bende mevcut yalnız psnden ındırılen oyunla olmuyor oyunu sılıyor otomatık kullanamıyorum, dvd uzerınden oyun oynayan bırısı ıse yada bırılerı varsa ona vereyım dosyaları hem sız hemde benım ısım gorulsun :D banada gani vermek sartıyla :DD

Hocam bendeki kirikdegil ki :D

Kırık cıhazdan bahsetmıyorum zaten kırık olsa onlıne oynayamazsın, benımde kırık degıl ben psn uzerınden ındırdıgım oyunla oynadıgım ıcın modu yuklerken oyunu sılıyor ama dvdden oynayan ıcın bu sorun olmucagından mod calısıcak onlınedede para yagdırabılıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Geçen yılın başlarında meşhur olan araba satma glitch'i ile yaklaşık 2 milyon civarı olan paramı 11 milyona çıkarmıştım. 45 dakikalık sürenin dolmasını bekler hemen single'a geçip arabayı modifiye dükkanına götürdükten sonra Online'a geçerdim. Ne günlerdi be.

Onlar gerıde kaldı hocam artık :D adam bı tusa basıyor gokten mılyonlar yagmaya baslıyor
  • Ne yapsak ya eskisi anıp biraz ps3 online mı atsak?
  • benimki cd li ama nasıl yapılır bilmiyorum öğretirsen yaparım
  • 77 MB güncelleme gelmiş.Yeni içerik falan gelse bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps3 e mi? Hani desteği kesmişti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YapmaYapmaBunuYapma

Ps3 e mi? Hani desteği kesmişti?

Girdim 77 MB güncelledi.1,26 sürüm.Yeni birşey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

quote:

PS3'te oyuncu sayısı az mı?Tekrar kursam mı acaba PS3'ü GTA 5 için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

quote:

quote:

Dün gece girdim Online'a.Bir sürü adam vardı.Sonra deatmatch yaptım.Oynayan oyuncu var yani.Güncelleme size geldi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 21 Kasım 2015; 12:42:47 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dün gecr girdim Online'a.Bir sürü adam vardı.Sonra deatmatch yaptım.Oynayan oyuncu var yani.Güncelleme size geldi mi?

Ben 3 aydır girmiyorum online a.PS3'ü kaldırdım kutusunda duruyor.PCde oynuyorum ama online değil.Gelmiştir muhtemelen.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dün gecr girdim Online'a.Bir sürü adam vardı.Sonra deatmatch yaptım.Oynayan oyuncu var yani.Güncelleme size geldi mi?

Ben 3 aydır girmiyorum online a.PS3'ü kaldırdım kutusunda duruyor.PCde oynuyorum ama online değil.Gelmiştir muhtemelen.

Ben de çok nadir oynuyorum.

• Bir iki hafta once kiz arkadasim hediye olarak aldi bana, sagolsun o kadar zamandir alamamistim bende direkt saldirdim oyuna.
    İyi kotu oynadik ettik ama senaryosu cok kisa geldi bana. Tam oyun canlandi hareketlendi derken bi baktim oyun bitti. Sonra biraz foruma bakiyim dedim kacirdigimvseyler var mi vs ama o zamanindaki hareket de yok gibi geldi cogu birakmis sanirim oynamayi.
    Online a henuz geçmedim bi kere daha senaryo modunu oynsyayim diyorum daha sonra bi bakarim.

• Ben sattım ps3ü
    Gta5 çevrede isteyen varsa satıcam 2-3 oyun daha var

• Arkadaşlar merhabalar öncelikle psn üzerinden gta V alacağım ama yarına kadar 73tl.. Yanlız 2 cihazda kullanılabilir diyor mesela arkadaşımla ortak alsam kullanabilirmiyiz farklı cihazlarda ve kendi kullanıcılarımızla
  • Şuan benim tek yapabildiğim para glitch i 7500$ lık para paketinni olduğu yer var iki köprü arasında, batık geminin içinde. Paketi alıp su üstüne çıkıp oyunu kaydedip sonra oyunu load ediyorum paket yeniden çıkıyor. Tekrar almıyorum. Karakter değiştirme yöntemi ile paket yenilenmiyor. Çok uğraştırıyor. 25000 $ lık olsaydı daha iyi olurdu ama yapacak bişi yok. 70.00 $ lazım mekan almak için :D
  • Merhaba arkadaşlar youtube kanalımda GTA V de nasıl internetten araba satın alınır ve borsadan nasıl zengin olabileceğinizi anlatan
    bir video çektim konuyla ilgili merakı olan arkadaşlar video yu izleyebilirler. İzleyen arkadaşlar videoyu beğenip abone olurlarsa
    çok sevinirim. İyi seyirler...

Video linki =https://www.youtube.com/watch?v=EJe1iw3Y96k
  • Arkadaşlar hikaye modunda Micheal ile oynuyordum , bir araba alıp modiye edip evin garajına koydum.Oyunu kaydettim.Fakat oyunu sonradan açtığımda araba garajda yoktu.Arabayı kaydedemiyor muyuz ?
  • Arkadaşlar oyunu aldığım hesabı sildim PS3'ten yanlışlıkla, oyuna giriş yapamıyorum ama internetten rockstar hesabıma girebiliyorum. Mailimi ve şifremide bir türlü hatırlayamadım oyunu kurtarmamın bir yolu var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 11961197119811991200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.