Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (1194. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11921193119411951196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berke_34

Arkadaşlar HEİST oynamak isteyenler Berke_34 PSN ID.
    Whatsapp online grubumuza katılmak isteyenler özelden bana numaralarını yazarsa ekleyebilirim

Hacı beni de ekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online'a sadece bir kere girebildim daha sonra Rockstar Online'a bağlanamadım. Sizde de bağlanma sorunu var mı?

Ayrıca birlikte konuşarak ya da Sessiz olarak oynamak isteyen olursa PSN id: crazy_ozan ekleyebilirsiniz.
  • Ben köye gidiyorum beyler.Bundan sonra Online olursam ben değil kardeşim oynuyor olacak.O yüzden heiste falan çağırırsanız heistinizi mahvedebilir.Tavsiyem çağırırken 2 defa düşünün.Trollük yapmaz ama ölebilir.Heistlerin zorluğuna dayanamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 14 Ağustos 2015; 18:14:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

Ben köye gidiyorum beyler.Bundan sonra Online olursam ben değil kardeşim oynuyor olacak.O yüzden heiste falan çağırırsanız heistinizi mahvedebilir.Tavsiyem çağırırken 2 defa düşünün.Trollük yapmaz ama ölebilir.Heistlerin zorluğuna dayanamaz.

Superms:)

Level dusuk diyosun yani:)

Hocam boyle boyle ogrenir iste:)

• quote:

Orijinalden alıntı: spacemonkey

quote:

Ben köye gidiyorum beyler.Bundan sonra Online olursam ben değil kardeşim oynuyor olacak.O yüzden heiste falan çağırırsanız heistinizi mahvedebilir.Tavsiyem çağırırken 2 defa düşünün.Trollük yapmaz ama ölebilir.Heistlerin zorluğuna dayanamaz.

Benim karakterimle oynayacağı için leveli düşük değil.Hikayeyi 2 defa bitirdi ama heist hiç oynamadı.Ne yapacağını anlayamayabilir.Örneğin son heistte fotoğraf çekme var.Onu anlayamaz.Ha ben karışamam ona burada olmayacağım için ama isterse oynar haberim olmaz.Mesela Huma Labs Raid heistinde Deliver EMP setupunu mahveder.O yüzden çok söversiniz sonra.Uyarayım dedim.

• 17 yaşındayım Psn:Slotcery skypeden görülebiliriz akşamları giriyorum genellikle bide aranızda modder olan varmı paraya ihtiyacım var?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spacemonkey

quote:

Benim karakterimle oynayacağı için leveli düşük değil.Hikayeyi 2 defa bitirdi ama heist hiç oynamadı.Ne yapacağını anlayamayabilir.Örneğin son heistte fotoğraf çekme var.Onu anlayamaz.Ha ben karışamam ona burada olmayacağım için ama isterse oynar haberim olmaz.Mesela Huma Labs Raid heistinde Deliver EMP setupunu mahveder.O yüzden çok söversiniz sonra.Uyarayım dedim.

Hocam o dediklerini bende yapamam. Benim yerime kardesini alabilirler. Emin ol cok daha basarili olur :)

• Her türlü heisti yaptım çağırabilirsiniz id:SlayerEagle

• ahmetcodek ekleyn heist yapalim

• Heist yapan arkadaşlar takılmak isteyenler ulaşsın 1 arkadaş daha var takılırız ulaşın

PSN: BaLuZiZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaLuZiS -- 17 Ağustos 2015; 15:24:15 >
  • Heist veya sırf takılmak için bile ekleyebilirsiniz psn=Cebocan
  • oyunu uygun bir fiyata acil istanbul içi alabileceğim bir yer var mı? sıfır olacak. gidip kendim alabilirim kargoyla uğraşmamak için.
  • Hızlı nasıl rp ve para kasarım ya bilgisi olan?

• quote:

Orijinalden alıntı: YereDusenAdam

oyunu uygun bir fiyata acil istanbul içi alabileceğim bir yer var mı? sıfır olacak. gidip kendim alabilirim kargoyla uğraşmamak için.

yardımcı olan yok mu n11 de 119 a buldum alsam mı?
  • Ps3de modderlar var level para skill herseyi yapiyor o yuzden oyuna cok kendinizi vermeyin eglence icin takilmak icin arada girin

• YereDusenAdam kullanıcısına yanıt
    kutulu mu almak istiyorsun ? eğer istersen bir kişiyi bulup psn kardeşliği ile psn store dan alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealW

kutulu mu almak istiyorsun ? eğer istersen bir kişiyi bulup psn kardeşliği ile psn store dan alabilirsin.

Maalesef verdin siparişi inşallah gelir iki güne

• YereDusenAdam kullanıcısına yanıt
    bir şey olmaz gta nın keyfini çıkar, hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealW

bir şey olmaz gta nın keyfini çıkar, hayırlı olsun

Teşekkürler Online falan hiç bir tecrübem yok spoiler olmasın diye video bile izlemedim kaç senedir. Beklediğime değecek. Beraber oynarız inşallah

Bu arada PSN: Sny_tr
  • Beyler Gta 5 de 500 level full stats ve bolca para yüklüyorum fiyat 50 Tl
  • 
Sayfa: önceki 11921193119411951196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.