Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    daha video bile yayınlamadılar
  • quote:

Rockstar Games GTA4'de "Rage Engine" oyun motorunu kullandi. Rockstar Games yine ayni oyun motorunu Rage Engine gelistirip RDR de kullandi. En son olarak Rockstar Games L.A.Noire dede ayni oyun motoru Rage Engine yi kullanicak. Rage Engine GTA4 den bu yana RDR de gordukki epey bir yol kat etti. L.A.Noire de dahada iyi olucaktir suphesiz. Fakat GTA5 de yola Rage Engine oyun motoru ile devam edilecegini sanmiyorum. Bence Rockstar Rage Engine yi yeterince gelistirdi. GTA 4 ile GTA 5 arasinda cok uzun bir zaman dilimi mevcut. Bu sureyi Rockstar kuvvetle muhtemel cok iyi degerlendirmis yep yeni bir oyun motoruyla GTA 5 ile karsimiza cikacaktir. Ben oyun motorundan ziyade Rockstar Games in GTA 5 de daha cok L.A.Noire de kullanilan dunyada ilki basaran Moiton-Scan Animasyon teknolojisini kullanicagini tahmin ediyorum. Elinde boylesi bir niymet var iken kullanmama olasiligi cok dusuk. Emin olun L.A.Noire de kullanilan Moiton-Scan Animasyon teknolojisi GTA 5 dede kullanilirsa olagan ustu gercekci GTA bi
  • Yazidada aylar evelinden belirttigim gibi L.A. Noire'in Yüz Teknolojisi GTA V'e geliyor insallah.
    .

Alınan bir rapora göre Rockstar, ilk defa L.A. Noire'de kullanılan ve çok beğenilen 'MotionScan' adlı yüz yakalama teknolojisini yeni Grand Theft Auto'da kullanacak. Bu rapor ise bizzat Team Bondi'nin kurucularından Brendan McNamara'nın kendisinden geliyor. PSM3'e röportaj veren McNamara, Rockstar'ın bu teknolojiyi GTA V'te daha da öteye taşıyacağından bahsetmiş:Kendisine Rockstar'ın MotionScan'i GTA V'te kullanıp kullanmayacağıyla ilgili bir soruya şu yanıtı vermiş McNamara: "Evet, sanırım bunun için her oyuna bakıyorlar. L.A. Noire devasa bir oyundu, Grand Theft Auto da inanılmaz büyük. O yüzden seslendirme ekibinin ne kadar büyük olacağı ve kaç satır diyalogun kaydının tutulacağıyla ilgili bir çok sorun ortaya çıkabiliyor." "Tabi ki MotionScan'i kullanmalarını isteriz."
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-LA_Noirein_Yuz_Teknolojisi_GTA_Ve_mi_Geliyor-17751.htm
  • Bakalım nasıl gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Yazidada aylar evelinden belirttigim gibi L.A. Noire'in Yüz Teknolojisi GTA V'e geliyor insallah.
    .

Alınan bir rapora göre Rockstar, ilk defa L.A. Noire'de kullanılan ve çok beğenilen 'MotionScan' adlı yüz yakalama teknolojisini yeni Grand Theft Auto'da kullanacak. Bu rapor ise bizzat Team Bondi'nin kurucularından Brendan McNamara'nın kendisinden geliyor. PSM3'e röportaj veren McNamara, Rockstar'ın bu teknolojiyi GTA V'te daha da öteye taşıyacağından bahsetmiş:Kendisine Rockstar'ın MotionScan'i GTA V'te kullanıp kullanmayacağıyla ilgili bir soruya şu yanıtı vermiş McNamara: "Evet, sanırım bunun için her oyuna bakıyorlar. L.A. Noire devasa bir oyundu, Grand Theft Auto da inanılmaz büyük. O yüzden seslendirme ekibinin ne kadar büyük olacağı ve kaç satır diyalogun kaydının tutulacağıyla ilgili bir çok sorun ortaya çıkabiliyor." "Tabi ki MotionScan'i kullanmalarını isteriz."
    .

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-LA_Noirein_Yuz_Teknolojisi_GTA_Ve_mi_Geliyor-17751.htm

Tadından yenmez valla
  • liberty gibi endüstri şehri olmaması beni çok sevindirdi, vice city gibi ışıl ışıl renk dolu bir şehir ve san andreastaki özellikler (sevgili falan) birleşirse mükemmel bir oyun olur. Vice City hala internet kafalerde oynanıyor gta4 gelip geçici bir oyun vice yada andreas gibi efsaneleşen bir oyun yapmaları lazım
  • Rockstar'ın yeni bir GTA oyunu çıkaracağını hepimiz biliyoruz. Zira yapımcılar da yalanlamıyor, ancak resmi bir açıklama henüz gelmedi. Öte yandan söylentiler, yeni ihtimaller de artmaya devam ediyor. L.A. Noire'ın yapımcılarının belirttiğine göre, L.A. Noire'da kullanılan hareket tarama teknolojisinin GTA 5'te de kullanılması düşünülüyormuş, ancak pek de mümkün değil gibi bu. Zira L.A. Noire'a nazaran GTA 5, envanter olarak çok büyük bir oyun. Dolayısıyla bu da yapımcıları zor durumda bırakıyormuş.
    .
    http://www.merlininkazani.com/GTA_5i_nasil_gormek_istersiniz-oyun_haber-43447p1.html
  • Bence Motion Scan Gta 5'te kullanılmasın.Çünkü bu hem grafiksel kaliteden hem de oyunda bulunan içerikten feragat edileceği anlamına geliyor.Şahsen Gta 5'te daha dolu dolu bir şehir görmek istiyorum.Birçok binaya girilebilmeli,etrafa daha kalıcı miktarda zarar verilebilmeli,şehir insanları birbirlerinden daha farklı olmalı.
  • Ünlü analist Michael Pachter, Grand Theft Auto serisinin 5. oyunuyla ilgili açıklamalarda bulundu. GTA 5'in 18 milyon adet satacağını söyleyen Pachter, en iyimser tahminle bu sayının 24 milyonu bulabileceğini de belirtiyor.Pachter ayrıca GTA 5'in satışlarının, Take Two'nun hisse senetlerinin 2 dolar barajını aşmasına yardımcı olacağını belirtiyor.Uzun süredir GTA serisinin 5. oyunu hakkında bir çok dedikodu dolaşıyor ancak ortada henüz yeni oyunla ilgili kesin bir açıklama yok.
    .
    http://www.merlininkazani.com/GTA_5_ne_kadar_satar-haber-43779p1.html
  • gta oyuları 3 veya 4 senede bir çıkıyor bence 2012 de kesin oynuyor oluruz ama kaçıncı çeyrek olur onu bilemem
  • Rockstar 2012 yilini Max Payne 3 ile kapaticak. Resmi olarak cikis tarihi 2012 diye aciklandi Max Payne 3. Kuvvetle ihtimal 2013 yilinin ortasindada GTA 5 bizlerle olur diye tahmin ediyorum. ilk once Max Payne 3 u bir tuketelim 2013 dede GTA5 insallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

Orijinalden alıntı: anil34

umarım bu sene GTA 5 elerimzde olur :)

keşke ama en erken 2013 bence

yeni tarih vereyim 2013 ekim ya da 2014 mayıs
  • Rockstar gizliden yıllardır geliştiriyor GTA yı bundan eminim. 2012 sonu ya da 2013 başı GTA V'i çıkarırlarsa şaşırmayın.
  • quote:

quote:

quote:

2012 imkani yok artik. Dedigim gibi 2012 yilinda Rockstar Games Max Payne 3 u cikarticak resmen onay geldi. GTA5 icin artik en iyimser tarih 2013
  • GTA V muhtemelen 2013 mayıs gibi çıkacaktır.çünkü rockstar gta IV' ü nisan; red dead redemption ve l.a. noire'i de mayıs aylarında piyasaya sürmüştü.max payne 3' ün de yine mart 2012 de piyasaya çıkacağı göz önüne alınırsa görünen o ki rockstar oyunlarını hep ilkbahar da bombalıyor ve yazın oyun yaşanan kıtlığında derde derman oluyo(l.a. noire'in uzunluğunu düşünürsek oyun ne kadar güzel olsa da pek el oyalamadı açıkçası bu sene)...

özetle bana 2013'ün ilk çeyreği ya da ikinci çeyreğinin başları gibi gta V e kavuşacaz gibi geliyor...of ulan of...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rastamania -- 19 Eylül 2011; 3:10:04 >
  • @ rastamania evet Rockstar Games ne E3 2011 fuarina katilir nede baska birsey. Kendine farkli prensipler edinmis, dediginiz gibi red dead redemption 19 mayis tarine denk gelmisti, zia ayni sekilde L.A.Noire ee oyle, GTA 4 nisan ayinda bulusmustu, fakat digerlerinden biraz daha once de olsa Max Payne 3 Mart ayi resmilesti. Rockstar Games in oyun takvimi belli, cizgisi hep ayni buda buyuk bir istikrar ve prestij sagliyor hakikatten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

quote:

quote:

quote:

2012 imkani yok artik. Dedigim gibi 2012 yilinda Rockstar Games Max Payne 3 u cikarticak resmen onay geldi. GTA5 icin artik en iyimser tarih 2013

Max Payne 3 Mart 2012 de çıkıyor sonra önlerinde 9 ayları daha var adamların o arada GTA V'in çıkması imkansız değil çıkabilir.
  • GTA I ne olduğunu anlamadan oynadım.
    GTA II ne olduğunu anlamadan oynadım
    GTA III severek oynadım
    GTA:Vice City severek oynadım
    GTA San Andreas severek oynadım.
    GTA IV nefret ettim tüm GTA serisinden soğudum.
    GTA V ?
  • Max payne yapım aşamındayken GTA 5 üzerindede çalışmaya devam etmişlerdir , oyunlar üzerinde tek bir grubun çalıştığını zannetmiyorum zira midnight club'ı yapan grup oyunun uzun süre çıkmaması kararından sonra o dönem yapımı devam etmekte olan RDR projesine dahil edilmişlerdi.Rockstar da zaten bünyesindeki kişileri deli gibi çalıştırması ile bilinen bir firma mutlaka bi çok işi aynı anda yürütüyolardır. Benim tahminim en geç 2013 ocak-şubata kadar çıkıcaktır GTA5
  • @ Pinky_Demon tabiki cikartabilir haklisin, hatta istese 6 ay sonrasindada cikartir, Rockstar gibi buyuk firmalarin elinde yeterli is gucu ve deneyime sahip firmalardan birisi. Ama ne varki Rockstar Games in yillardir izledigi yol bu ilkbahar aylarinda yeni oyunlarini biz sevgili oyun severlerle paylasiyor. Rockstar Games in yillardir izledigi yolu dikkate alirsak bu zamana kadar izledigi yolu terkedecegini pek sanmiyorum. Tabiki yinede kesin konusmamak gerekir dunya degisiyor, global dunyanin degiskenlikleri her an yasanabiliyor o yuzden neden olmasin.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.