Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Niye ilk oyunu ve Vice City de aldıgım oyun zevkini diğer serilerde alamadım anlamıyorum. Ya benim oyun zevkim değişti ya da oyunlar ileriki serilerde bozdu. San Andreas, GTA 4 hep yarım bıraktım.
  • her serisi çok guzeldi ama bıraz yenı havaya yeni kana ihtiyaç var bişeyler eklenmeli bılemıyorum
  • gtaün4 dedin mi orda duracan arkadaş online nın hastası oldum çıktım.havalimanında helikopter savası yapmak gibisi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lingua__Franca

gtaün4 dedin mi orda duracan arkadaş online nın hastası oldum çıktım.havalimanında helikopter savası yapmak gibisi yok

evet dostum haklısın gta IV ü online oynamak gerçekten zevkli...

fakat ne olursa olsun ben ömrüm billah gta san andreas'tan aldığım zevki başka hiçbir oyundan alamadım.gerek görevleri, gerek çete savaşları, gerekse en basitinden tanıdığı özgürlüğü olsun çok başkaydı...oyunda denizin dibinden, (neredeyse) atmosferin sınırlarına kadar serbesttik.kullanabildiğimiz araçların haddi hesabı yoktu şehirlerarası yollar, dağlar, ormanlar ve birbirinden ayrık 3 farklı şehir...

gta V i iple çekiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rastamania

quote:

Orijinalden alıntı: Lingua__Franca

gtaün4 dedin mi orda duracan arkadaş online nın hastası oldum çıktım.havalimanında helikopter savası yapmak gibisi yok

evet dostum haklısın gta IV ü online oynamak gerçekten zevkli...

fakat ne olursa olsun ben ömrüm billah gta san andreas'tan aldığım zevki başka hiçbir oyundan alamadım.gerek görevleri, gerek çete savaşları, gerekse en basitinden tanıdığı özgürlüğü olsun çok başkaydı...oyunda denizin dibinden, (neredeyse) atmosferin sınırlarına kadar serbesttik.kullanabildiğimiz araçların haddi hesabı yoktu şehirlerarası yollar, dağlar, ormanlar ve birbirinden ayrık 3 farklı şehir...

gta V i iple çekiyorum...

çok haklısın gta sa bir başkaydı alıyordum bitane otobüs los santos dan san fierroya kadar yolculuk yapıyordum arada yol kenarındaki marketlere uruyordum gta sa seri içindeki en iyi oyundu bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeeb12 -- 20 Eylül 2011; 5:41:41 >
  • Rockstar Max Payne 3 de RDR ve diger oyunlarda kullanilan Rage Engine oyun motorunu kullanicak gorsel olarak RDR den asagi olmuyacak hatta biraz daha iylestirme yasanir. Fakat Rockstar GTA 5 de bu Rage Engine ile degilde mutlaka yeni bir oyun motoru uzerinde calisiyordur, yani GTA 5 de bir Rage Engine 2 veya farkli bir Engine ile yeni seri bambaska bir hal alicaktir ve bunun yaninda L.A.Noire de uygulanan Moiton-Scane teknolojiside beraberinde gelebilir. Ozetle bu nesilin son ceyreginde GTA 5 ile karsilasirsak bu nesile damgasini vurumak isteyecektir.
  • Grand Theft Auto V'e ilk Video 2 Kasimda Geliyor !
    .

Ünlü oyun forumu NeoGAF'taki bir habere göre Rocstar'ın sevilen serisi Grand Theft Auto V için duyuru videosu 2 Kasım'da bizlerle olacak.Simo adlı bir üyenin yazdığına göre eğer Max Payne 3'ün resmi sitesine girerseniz doğrudan karşınıza aşağıdaki resim çıkıyor. Lakin bu durumun bir hack olma ihtimali de olası, nitekim siteye girdiğinizde GTA V'in reklamından başka hiçbir şey çıkmıyor ve Max Payne 3'ün sayfasına giden başak bir link de bulunmuyor.
    .
    http://www.rockstargames.com/
    .
    http://www.merlininkazani.com/Grand_Theft_Auto_Ve_ilk_video_geliyor-haber-45826p1.html
  • cikiyor sonunda.
  • Fragman gelsinde artık görelim bakalım grafik nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

GTA I ne olduğunu anlamadan oynadım.
    GTA II ne olduğunu anlamadan oynadım
    GTA III severek oynadım
    GTA:Vice City severek oynadım
    GTA San Andreas severek oynadım.
    GTA IV nefret ettim tüm GTA serisinden soğudum.
    GTA V ?

Sen oyunlardan anlamayan birisin tabiki ne olduğunu anlamadan oynarsın..Tüm gta serisinden soğumanın sebebide senin oyundan anlamaman ...
  • quote:

GTA III severek oynadım
    GTA V ?

Sizi şöyle nintendo wii bölümüne alalım.. konsola bir de mario vs sonic koyalım da oyalanın.. forza 4 yorumunuzdan sonra gta 4 yorumunuzla da iyice tarafsızlığınızı kaybettiniz..
  • san andreasin verdiği zevki verebilecek mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumarbazz!

quote:

GTA III severek oynadım
    GTA V ?

Sen oyunlardan anlamayan birisin tabiki ne olduğunu anlamadan oynarsın..Tüm gta serisinden soğumanın sebebide senin oyundan anlamaman ...

• quote:

quote:

GTA III severek oynadım
    GTA V ?

Adamın GTA dan zevk almaması oyunlardan anlamadığınımı gösterir?Peki sen oyunlardan anlıyor isen ne anlıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMF -- 26 Ekim 2011; 17:01:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMF

quote:

quote:

GTA III severek oynadım
    GTA V ?

Adamın GTA dan zevk almaması oyunlardan anlamadığınımı gösterir?Peki sen oyunlardan anlıyor isen ne anlıyorsun?

Evet GTA 'dan zevk almaması oyundan anlamadığını gösterir..Sende onlardan birisin..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

GTA III severek oynadım
    GTA V ?

Evet GTA 'dan zevk almaması oyundan anlamadığını gösterir..Sende onlardan birisin..

Ben GTA dan zevk alıyorum ama?Şimdi oyundan anlıyormuyum.
  • quote:

Yok yine anlamıyosun
  • quote:

quote:

Yok yine anlamıyosun

Peki sen anlıyor isen bizden farkın nedir?
  • quote:

quote:

quote:

Yok yine anlamıyosun

Peki sen anlıyor isen bizden farkın nedir?

Aradaki 7 farkı sen bul
  • Aslında 27 eylül tarihinde bana attığın Ö.M ları gözden geçirdimde sanırım seninle zaman kaybediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.