Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Daha once verilen haberlerde GTA 5 in cok buyuk olucagi aciklanmisdi haliyle senaryo ve oyun sureside en az San Anderas kadar hatta San Anderas'dan cok daha fazla olucak bu artik bilinen bir gercek. Eger haberde belirtildigi uzere GTA 5 Turkce gelirse bu simdiye kadar yapilmis en buyuk Turkce dublaj veya alt yazi destegine sahip bir oyun olur, ve yine eminimki Turkiyedeki resmi satislarda GTA 5 de rekor yasanir. :)

Aral oyun türkçe çıkıyor satar diye raf fiyatını 200 lira falan yapar
  • bu oyun Türkçe çıksın fiyatı kaç olursa olsun artık 150 mi 200 mü olur ne olursa bandrollü almazsam adam değilim
  • Dublajı gectim artık her oyunda en azından Türkçe alt yazı olmalı, cok zor ve pahalı bir sey degil diye düsünüyorum,,,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *planet*

Dublajı gectim artık her oyunda en azından Türkçe alt yazı olmalı, cok zor ve pahalı bir sey degil diye düsünüyorum,,,

Haklisiniz. Hitman Absolution da Turkce alt yazili bicimde geliyor. Ayrica 2012 de Xbox life da Turkiyede resmi hale geliyor. Evet gec kalinmis bir karar Sony bunun onculugunu yapti fakat MS Turkiyede bir sonraki nesile Turkce bir kac oyunla girmek isteyecektir zemini 2012 de Xbox 360 da atmak istiyor galiba. Sony zaten Ex oyunlara bunu sagliyor artik Ex olmuyan oyunlarada geliyor GTA5, Hitman Absolution , bir ihtimal fakat kesin belli olmuyan Max Payne 3 de var. Bir sonraki nesilde en buyuk beklentim ve hayalim MMO / RPG oyunlara bile Turkce dil destegi veya alt yazi gelmesi muthis olurdu :)
  • Oyun sektörünün en önemli firmalarından biri olan Rockstar Games, verdiği iş ilanında Türkçe lokalizasyonu için elemanlar aradığını belirtmiş.Firmanın Lincoln ofisinde çalışmak üzere "Türkçe bilen Tester" arandığı iş ilanında belirtilmiş
    .

Peki bu iş ilanı GTA V ve Max Payne 3 gibi firmanın popüler oyunları için olabilir mi?Bu konuda tabi ki henüz resmi bir açıklama yok. İş ilanında yer alan devasa metin ifadesi ise bu konuda önemli bir ipucu olabilir.
    .

Bu habere Bsc den.
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-GTA_V_ve_Max_Payne_3_Turkce_Olabilir_mi-23266.htm
  • kantır gibi olmasında
  • GOW3 SATIŞLARINI GEÇER ŞAYET TÜRKÇE OLURSA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EzioAd. -- 29 Aralık 2011; 14:32:37 >
  • Bana kalırsa Max Payne değil nedeni ise Max Payne Mart'ta çıkacak.Bence Max Payne için herşey hazırdır,birkaç küçük detay kalmıştır şimdi gidip adamı bulacaksın ondan sonra oyuna koyacaksın bular uzun işler.GTA V için arıyor olabilirler,yada yeni bir Rockstar Games oyunuda olabilir.
  • Evet Turkce olursa Turkiyedeki satis rakamlarinda liderligi alir, birde soyle bir haber var.
    .

2011 yılının en iyileri yeni yeni kendini göstermeye başlarken analist Jesse Divnich tarafından 2012 yılı için ilginç bir iddia ortaya atıldı. Divnich, gelecek senenin en büyük oyununun GTA V olacağını şu sözlerle ifade etti:?GTA V?in 2012 yılının en büyük yapımı olacağını düşünüyorum. Beni yanlış anlamayın. Elbette Call Of Duty yine satışlarını arttıracak ve kendini geliştirecek. Ancak bu yılda yarışın galibinin  GTA V olacağını düşünmekteyim.?
    .
    http://www.leadergamer.com.tr/gta-v-call-of-dutyden-daha-buyuk-olacak-25044.html
  • GTA 5'in haritası çok büyük
    .

Rockstar tarafından geliştirilen aksiyon macera oyunu GTA 5'in haritasının çok büyük olacağı daha önce de belirtilmişti. Ancak bir röportaj sırasında Rockstar'dan Dan Houser, bunu bir kez daha dile getirdi. Rockstar North'un önderliğinde hazırlanan oyundaki harita, Liberty City ile mukayese edildiğinde bir hayli büyük. Oyunda yer alan detaylar, senaryo akışı, multiplayer modlar, şehir tasarımları ve açık dünya oynanış sayesinde GTA V'in şimdiye kadar Rockstar tarafından geliştirilmiş en büyük ve en iddialı oyun olduğu vurgulanıyor.GTA 5'in çıkış tarihi henüz belli değil. Ancak bu yıl içinde gelmesi bekleniyor.
    .
    http://www.merlininkazani.com/GTA_5in_haritasi_cok_buyuk-haber-47476p1.html
  • Sonunda geliyor Umarım hileyi telefondan yazma işine bir son verirler artık, ve God Mode eklenir.
  • sağlam bir collectors edition bekliyorum gtaVden
  • Wii U da GTA5 in performansi PS3 ve 360 a gore cok daha iyi olucagi konusuluyordu bir ara. Donanim olarak inceledigimizde buna kesin gozuyle bakabiliriz.
  • Grand Theft Auto V adına kafaları karıştıracak bilgiler ortaya çıktı. Oyun bu nesil için mi hazırlanıyor, yoksa sonraki nesile mi?Grand Theft Auto V'in geliştirici stüdyosu Rockstar North'un sitesinde verilen bir ilanda stüdyo adına bir programcı, bir de tasarımcı aranıyor. Ancak verilen ilanların birisinde bu çalışanların şimdiki nesil bir proje adına, diğerinin de gelecek jenerasyona ait bir proje adına çalışacağı belirtilmiş. Bu durum ise haliyle kafaları karıştırdı.NowGamer sitesinde yapılan bir tahmine göre Grand Theft Auto V, uzun süredir söylentisi dolaşan ve en yakın konsol olarak görülen yeni nesil Xbox konsolunun çıkış oyunlarından birisi olabilir. Her ne kadar tahmin olarak kalsa da, GTA V'in çıkış aralığı bir yana, çıkacağı platformların bile henüz açıklanmayışı bu tahmini az da olsa güçlendiriyor.
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-GTA_V_Sonraki_Nesile_mi_Cikarilacak-23787.htm
  • Oyun Türkçe olmayacak arkadaşlar önce bunu bir kabullenelim. Oyunun bu nesil için geleceği kesin ama ben bu yıl değil seneye çıkacağını düşünüyorum. (Hem konsollar hem de PC için..)
  • bu yeni nesil canimi sikmaya basladi
  • Report: GTA V, COD to account for third of all game sales this year
    .

Sebastian also suggested that ?significantly? increased pressure from handheld and social network gaming rival Zynga, as well as uncertainties over Nintendo Wii U game offerings, might prove to be a cause of concern for EA.Grand Theft Auto V came as a surprise announcement from Rockstar in November last year.EA seems to be planning a release of the next Medal of Honor title sometime this year.
    .
    http://www.vg247.com/2012/01/23/report-gta-v-cod-to-account-for-third-of-all-game-sales-this-year/
  • GTA V'den İlk Detaylar Önümüzdeki Ay mı Gelecek?
    .

Serinin önemli hayran forumlarından GTAforums'dan mirmihir isimli kullanıcı da Rockstar'a GTA V'in çıkış platformları ve oyun detayları için mail atanlardan. mirmihir'in mailine gelen cevap ise, Şubat ayını işaret ediyor. Hayranlarıyla arasını sıkı tutan Rockstar'ın cevap maili şu şekilde;  "Bizlere mail ile ulaştığınız için teşekkürler. GTA V'i büyük heyecanla beklediğinizden dolayı mutlu olsak da, GTA V'in platformları resmi olarak açıklanmadığından dolayı sorularınıza yanıt veremeyeceğiz. Ancak GTA V'den gelecek tüm yeni haberler için gözünüz bir sonraki ayda Rockstar'ın Newswire sisteminde olsun. Görünene göre maili cevaplayan Rockstar yetkilisi üstü kapalı şekilde, mailindeheyecanından "GTA V'in videosunun yayınlanacağını öğrendiğimde sevinçten gözümden yaş geldi. Sayaç sıfıra inene kadar heyecandan zıplamaya başladım." sözleriyle bahseden GTA hayranına müjdeyi vermiş.
    .
    http://www.rockstargames.com/newswire
  • Süper be .
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.