Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şubat ayında GTA 5'ten bir şeyler gelebilir
    .

Rockstar Games tarafından geliştirilen açık dünya aksiyon macera oyunu GTA 5 hakkında önümüzdeki şubat ayında yeni bilgiler gelebilir.GTA forumlarında bir kullanıcı, GTA 5 hakkında Rockstar'a mesaj atmış ve cevap gelmesini de pek beklemiyormuş. Ancak Rockstar Games'den cevap gecikmemiş ve GTA 5 için şubat ayında çıkacak haber bülteninin kaçırılmaması gerektiği belirtilmiş. Demek ki şubat ayında yeni bilgiler gelecek.
    .
    http://www.merlininkazani.com/Subat_ayinda_GTA_5ten_bir_seyler_gelebilir-haber-48054p1.html
  • GTA 5'in videosunun bir de gerçeği var
    .

Rockstar Games'in aksiyon macera oyunu GTA 5'in şimdiye kadar bir tane tanıtım videosu yayımlandı. Büyük yankı uyandıran video için fanlar tarafından bazı çalışmalar da yapılıyor. İşte onlardan bir tanesi. GTA 5'in videosu, bu kez gerçek görüntüler kullanarak yapılmaya çalışılmış

http://www.merlininkazani.com/GTA_5in_videosunun_bir_de_gercegi_var-haber-48447p1.html

• GTA 5'e Red Dead Redemption yorumu (Video)

Grand Theft Auto 5 için hazırlanan videoyu hepimiz heyecanla beklemiş ve izlediğimizde oyunu sabırsızlıkla beklemeye başlamıştık.

Rockstar'ın bir başka efsane oyunu Red Dead Redemption'ı da unutmak da elde değil. YouTube'da ortaya çıkan aşağıdaki video ise bizi oldukça güldürdü. Red Dead Redemption'dan görüntüler kullanılarak hazırlanan GTA V videosu oldukça başarılı görünüyor.

http://www.merlininkazani.com/GTA_5e_Red_Dead_Redemption_yorumu_Video-haber-48449p1.html

• LA Noire'in Devamı Yok, Yeni GTA V Bilgileri Yolda

Yaptığı her oyunla birlikte büyük başarılar toplayan Rockstar Games'in yetkili isimleri, hayranlarının merak ettiklerini cevapladı.

Rockstar'ın oyunları adına yapılan soru-cevap bölümünde, Team Bondi'yi iflasa sürükleyen L.A. Noire'in geleceği hakkında sorulan soruya yetkililer, "L.A. Noire için şuanlık bir DLC veya yeni oyun planlarımız yok. Max Payne 3, GTA V ve diğer projelere yoğunlaşmış durumdayız. Şuan için gelecekte L.A. Noire markası altında yeni oyun pek mümkün gibi gözükmüyor." şeklinde bir cevap verdi. Sözlerin sonunda Rockstar yetkilileri şuanlık resmi bir kararın alınmadığını da ekledi.

Sorulan sorulardaGrand Theft Auto V'den yeni bilgileri de yoklamaya çalışan hayranlar, malesef aradığını bulamadı. Verilen cevapta ekibin şuan için çok yoğun olarak çalıştığını ve birkaç ay sonra yeni bilgilerin resmi ağızdan verileceği kaydedildi.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-LA_Noirein_Devami_Yok_Yeni_GTA_V_Bilgileri_Yolda-246
  • GTA V'in İlk Platformu Belli Oldu PS3

Grand Theft Auto V'in PlayStation 3'e çıkacağı kesin olarak belli oldu. Resmi PlayStation web sitesi olan uk.playstation.com oyunu sitede listeledi.

GTA V'in Blu-ray disk ile PlayStation 3' boy gösterecek. Oyunun sayfasında fazla ayrıntı olmasa da önümüzdeki günlerde çok daha fazlasını bulacağımıza inanıyoruz. Hatta Network Play seçeneği olmayacağı belirtilmiş ki bunu sayfanın ayrıntısız hazırlanmış olmasından kaynaklandığını düşünüyoruz. Yoksa Rockstar multiplayer'a  sahip olmayan bir GTA V çıkartmayacaktır.

PlayStation 3'ten sonra Xbox 360'a da çıkacağına kesin gözüyle bakabiliriz. Şu an kesin olmayan bir şey varsa o da PC sürümü.

Kaynak :http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-GTA_Vin_ilk_Platformu_Belli_Oldu-24631.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 14 Şubat 2012; 12:32:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

GTA V'in İlk Platformu Belli Oldu PS3

Grand Theft Auto V'in PlayStation 3'e çıkacağı kesin olarak belli oldu. Resmi PlayStation web sitesi olan uk.playstation.com oyunu sitede listeledi.

GTA V'in Blu-ray disk ile PlayStation 3' boy gösterecek. Oyunun sayfasında fazla ayrıntı olmasa da önümüzdeki günlerde çok daha fazlasını bulacağımıza inanıyoruz. Hatta Network Play seçeneği olmayacağı belirtilmiş ki bunu sayfanın ayrıntısız hazırlanmış olmasından kaynaklandığını düşünüyoruz. Yoksa Rockstar multiplayer'a  sahip olmayan bir GTA V çıkartmayacaktır.

PlayStation 3'ten sonra Xbox 360'a da çıkacağına kesin gözüyle bakabiliriz. Şu an kesin olmayan bir şey varsa o da PC sürümü.

Kaynak :http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-GTA_Vin_ilk_Platformu_Belli_Oldu-24631.htm

Grand Theft Auto V'in PlayStation 3'e çıkacağı kesin olarak belli oldu.

Resmi PlayStation web sitesi olan uk.playstation.com oyunu sitede listeledi.

ilk platform olarak GTA5 in PS3 e geliyor olmasi benim gibi bir cok PS3 oyuncusunu memnun edicek.

Resmi PlayStation web sitesi :

Resmi Kaynak : http://uk.playstation.com/ps3/games/detail/item429540/Grand-Theft-Auto-V/
  • İşte ben buna içerim arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

İşte ben buna içerim arkadaş.

GTA V in ilk platformunu'nun PS3 olacagi haberin ardindan artik PS3 konusu dahada canlanir heralde. Zira koskoca PS3 bolumunde PS3 Ana konu basligina benden baska bir kac kardesimiz yazardi bende konuyu hep diri tutardim artik diri tutmamak icin daha cok yardim gelecektir artik top sizde kardeslerim :) Birazda orta sagda tutalim paslasalim :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 14 Şubat 2012; 13:06:43 >
  • quote:

quote:

GTA V in ilk platformunu'nun PS3 olacagi haberin ardindan artik PS3 konusu dahada canlanir heralde. Zira koskoca PS3 bolumunde PS3 Ana konu basligina benden baska bir kac kardesimiz yazardi bende konuyu diri tutardip artik diri tutmamada gerek kalmaz sanirim artik top sizde kardeslerim :) Birazda orta sagda tutalim paslasalim :))

Ekran görüntüsü ve videolar çoğaldıkça yorumlarda artacaktır Sipahi abi. Şuan elimizde materyal olmadan ne konuşalım.
  • Bir GTA - Vice City olamayacak hiçbir oyun
  • quote:

quote:

quote:

GTA V in ilk platformunu'nun PS3 olacagi haberin ardindan artik PS3 konusu dahada canlanir heralde. Zira koskoca PS3 bolumunde PS3 Ana konu basligina benden baska bir kac kardesimiz yazardi bende konuyu diri tutardip artik diri tutmamada gerek kalmaz sanirim artik top sizde kardeslerim :) Birazda orta sagda tutalim paslasalim :))

Ekran görüntüsü ve videolar çoğaldıkça yorumlarda artacaktır Sipahi abi. Şuan elimizde materyal olmadan ne konuşalım.

Yeni GTA V Bilgileri Yolda az kaldi gerci SONUNDA: Grand Theft Auto 5!!!  konusuda bile bir kac dokumanda var neyse dedigim gibi az kaldi yeni detaylara isinma turu.

Örnek : Döküman buyrun :)

quote:

Orijinalden alıntı: _NorthWestern_

quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

quote:

Orijinalden alıntı: Manchester City

quote:

Beyler! Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama oyunda galiba köpeklerde var.. Çok dikkatli bakın!

/>

Arkadaş bu nedir ya yarım saat baktım anca gördüm

Bende çok zor gördüm, bir sürü arkadaşta forumda zor gördüler.. Acaba ilk gören bunu nasıl gördü, yani ne göz varmış adamda..

ula ne oyunmuş be Cin bile var.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

Bir GTA - Vice City olamayacak hiçbir oyun

San andreas demek istedin sanırım.
  • quote:

quote:

Hayır vice city. Kişisel görüşlere de mi müdahale etmeye başladınız? Hayırdır???!!!
  • umarım TÜRKÇE'mizi diller arasında görürüz bu oyunda
  • quote:

quote:

quote:

Hayır vice city. Kişisel görüşlere de mi müdahale etmeye başladınız? Hayırdır???!!!

Hemen atarlanma, sakin. Direk ciddiye almayın herşeyi. Şakadan da mı anlamıyorsunuz?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hemen atarlanma, sakin. Direk ciddiye almayın herşeyi. Şakadan da mı anlamıyorsunuz?

şaka yaptım hocam yaa cümlenin sonuna koymayı unutmuşum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

şaka yaptım hocam yaa cümlenin sonuna koymayı unutmuşum

Şu .gif'leri koymasak kan çıkıyor zati, kusura bakma.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yeni GTA V Bilgileri Yolda az kaldi gerci SONUNDA: Grand Theft Auto 5!!!  konusuda bile bir kac dokumanda var neyse dedigim gibi az kaldi yeni detaylara isinma turu.

Örnek : Döküman buyrun :)

quote:

Orijinalden alıntı: _NorthWestern_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Manchester City

quote:

Beyler! Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama oyunda galiba köpeklerde var.. Çok dikkatli bakın!

/>

Arkadaş bu nedir ya yarım saat baktım anca gördüm

Bende çok zor gördüm, bir sürü arkadaşta forumda zor gördüler.. Acaba ilk gören bunu nasıl gördü, yani ne göz varmış adamda..

ula ne oyunmuş be Cin bile var.....

Kardeslerim birsey soracagim gercekten sari renkle gosterilen karenin icinde ne var acaba inanin goremiyorum, GTA5 de kopekde olucagi hayvanlarinda olucagi soyleniyor peki o karenin icindeki nedir ben goremiyorumda.
  • Cok cok zor bir ugrasdan sonra yukaridaki giff de kolidorun sol kisminda anca bir kararti gordum denildigi gibi bu kararti kopek olabilir.
  • GTA 5 İlk olarak Ps3'e çıkmayacak.Yanlış bilgilendirme yapmayalım.

Ana playform Ps3 olarak seçilmiş olabilir.Oyun 2 konsolada aynı anda çıkacak.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.