Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • milletde yeni nesile gelicek yeni nesile gelicek ps3 gelmesi çok daha iyi oldu başlarım grafiğe versin sanandreas keyfini ve sorunsuz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

dostlar inanmayacaksınız ps3 e çıkar demiştim

evet demiştim

kahin İlkerden sevgilerle

yeni ofisimizde kahve falı ,su falı ve vudu büyülerimizle hizmetinizdeyiz

Köpegi gordunmu ilkerim. :)

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 14 Şubat 2012; 20:30:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

quote:

evet demiştim

/>

Köpek değil yazıda bazı insanlar bunu köpek sanıyor ama insan diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

quote:

quote:

evet demiştim

/>

Köpek değil yazıda bazı insanlar bunu köpek sanıyor ama insan diyor

Valla guzel kardesim ben o karartiyi gorene kadar catladim bir turlu goremedim, millet kopek diye bir kamyon yorum yazmis tumsekten yukari asfalta dogru hamle yapan bir kararti var artik kopekmidir, insanmidir siz karar verin gencler. ihtiyar gozler bukadarini goruyor :)
  • Bence köpek oradaki.
  • quote:

quote:

evet demiştim

/>

abi ben yabancı forumlarda tartışma olduğunu bilsem bildiklerimi paylaşır olayı aydınlağa kavuştururdum

işte köpekle ilgili tüm bilgiler

köpek 3 yaşında

golden-pitbull kırması

dişi bir köpek

3 adet yavrusu var

eşiyle yaşadığı şiddetli geçimsizlik sonucu yollara düşmüş

not: yavruların velayeti babada
  • quote:

quote:

quote:

evet demiştim

/>

abi ben yabancı forumlarda tartışma olduğunu bilsem bildiklerimi paylaşır olayı aydınlağa kavuştururdum

işte köpekle ilgili tüm bilgiler

köpek 3 yaşında

golden-pitbull kırması

dişi bir köpek

3 adet yavrusu var

eşiyle yaşadığı şiddetli geçimsizlik sonucu yollara düşmüş

not: yavruların velayeti babada

• E3 2012 ana konusundada belirtmisdim E3 2012 de bomba duser :)

GTA 5 için yeni bilgiler ve video ne zaman?

Rockstar Games, son günlerde hayranlarıyla çıkacak yeni oyunları hakkında soru cevaplar yapıyor ve bir nebze de olsa insanların merak ettiklerini yanıtlıyor. Peki Rockstar Games ile ilgili en çok neyi merak ediyorsunuz? Birçoğunuz eminim GTA 5 diyecektir.

GTA 5 hakkında Rockstar Games'e gelen binlerce sorudan ve gösterilen yoğun ilgiden dolayı çok memnun olduklarını ve teşekkür ettiklerini belirten yapımcılar, yakın bir zamanda GTA 5 ile ilgili yeni bir bilginin gelmesinin zor olduğunu bildiriyor. Hatta mart ayında düzenlenecek olan GDC 2012'de bile GTA 5'e dair bir şey beklemeseniz iyi olur. En iyi tarih ise, E3 2012!

Rockstar, haziran ayında düzenlenecek olan E3 2012'de GTA 5'e dair daha fazla bilgi verebileceklerini ve yeni videoların yayımlanabileceğini söylüyor. Bize de biraz sabretmek düşüyor.

http://www.merlininkazani.com/GTA_5_icin_yeni_bilgiler_ve_video_ne_zaman-haber-48640p1.html
  • Yeni bilgi için bizi 8 ay bekletecekler yani... Yazıklar olsun ya, tamam hype yaratmaya çalışıyorlar pazarlama için de oyunun fanlarına bu kadar sert davranmamalılar. En azından ne zaman çıkacağına dair bilgi versinler de bekleyişimize biraz olsun anlam katsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Concrete Jungle

Yeni bilgi için bizi 8 ay bekletecekler yani... Yazıklar olsun ya, tamam hype yaratmaya çalışıyorlar pazarlama için de oyunun fanlarına bu kadar sert davranmamalılar. En azından ne zaman çıkacağına dair bilgi versinler de bekleyişimize biraz olsun anlam katsınlar.

Yok 8 ay degil agbicigim ne yaptin :) E3 2012 konferansi icin sadece 111 gun var 3 aydan biraz fazla. 5 Haziran gunu.
  • @SİPAHİ_

İlk bilgi Kasım 2011'in başında verildi, dediler bir hafta sonra trailer gelecek. O zamandan beri elle tutulur hiçbir bilgi yok. PS3'e çıkması da önemli bir bilgi değil, zaten başka neye çıkacaktı ki? Sony yeni jenerasyon konsolu 2014'ten önce beklemeyin diyor, olmayan konsola mı çıkaracaklardı?
  • Tabiki ilk tanitildigi gunden Haziran ayina kadar aliyorsaniz haklisin. Ben bu tarihiten itibaren soylediniz zannettim. Neyse dedigim gibi 111 gun var insallah ALLAH omur verirse onuda goruruz, daha sonrada 2013 icin resmi cikis tarihi verirler sanirim.
  • Eğer çıkış tarihi Ekim 2012 yerine 2013 derlerse vallahi bağırırım!
  • 2013 sadece benim öngörum, zira Rokstar Games zaten hali hazirda 2012 yili icin cikardigi bir oyun mevcut "Max Payne 3" .
  • sıkıntı yok cok şükür istediği platformda gelsın
  • Acaba bu sefer lead platfor mu olacak ps3
  • Ps4 e gelme ihtumali vardi
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

quote:

2013 sadece benim öngörum, zira Rokstar Games zaten hali hazirda 2012 yili icin cikardigi bir oyun mevcut "Max Payne 3" .

böyle olursa ps4 için bu sene açıklama gelmez gibi görünüyor...

Bu sene PS4 nerde kardes 2013 sonu yada 2014 sonu ikinci ihtimal daha yuksek gibi. Asil konu 2. vidyoyu E3 2012 de verecek olan Rockstar oyunu 2013 de cikarticak diye tahmin ediyorum.
  • Su 2. triler gelse bir
  • Grand Theft Auto V'in videosundan ortaya çıkanlar

1- Çevre
    GTA V kendi grubunda (eski GTA oyunları, Saints Row, Mafia, True Crime, vs.) açık dünyada rüzgar gibi elementlerin olduğu dinamik bir çevre özelliğine sahip ilk oyun olabilir.

2- Hayvanlar ve evcil hayvanlar
    Videonun daha en başında bir köpek görüyoruz. Daha sonrasında başka köpekler de görebiliyoruz. Belki oyunda kendi ev hayvanımız olabilir veya daha başka çeşit hayvanlar görebiliriz.

3-Üstü açılır arabalar
    Oyundaki üst model arabaların üstü açılır-kapanır özelliği olabilir ve elbette bu özellik oyuncu tarafından kullanılabilir

4-Fitness
    San Andreas'ta CJ ile yaptığımız vücut geliştirme veya şişmanlama, kısacası dinamik insan fizikleri geri döneceğe benziyor

5-Geliştirilmiş yapay zeka
    Son olarak yeni oyunda yapay zekanın oldukça geliştiğinden bahsediliyor. Videoda tarlada çalışan insanlar, önünden geçenlere sinsice yaklaşan uyuşturucu satıcıları, satılık tableası asan emlakçı ve çadırda yaşayan evsizleri görüyoruz.

Mk.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.