Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fallout 3

GTA 5 İlk olarak Ps3'e çıkmayacak.Yanlış bilgilendirme yapmayalım.

Ana playform Ps3 olarak seçilmiş olabilir.Oyun 2 konsolada aynı anda çıkacak.

Yanlis bir bilgilendirme olmadigini gormek cok kolay PS3 un ardindan Xbox gelebilir yaziyor iyi okuyun

quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

GTA V'in İlk Platformu Belli Oldu PS3

Grand Theft Auto V'in PlayStation 3'e çıkacağı kesin olarak belli oldu. Resmi PlayStation web sitesi olan uk.playstation.com oyunu sitede listeledi.

GTA V'in Blu-ray disk ile PlayStation 3' boy gösterecek. Oyunun sayfasında fazla ayrıntı olmasa da önümüzdeki günlerde çok daha fazlasını bulacağımıza inanıyoruz. Hatta Network Play seçeneği olmayacağı belirtilmiş ki bunu sayfanın ayrıntısız hazırlanmış olmasından kaynaklandığını düşünüyoruz. Yoksa Rockstar multiplayer'a  sahip olmayan bir GTA V çıkartmayacaktır.

PlayStation 3'ten sonra Xbox 360'a da çıkacağına kesin gözüyle bakabiliriz. Şu an kesin olmayan bir şey varsa o da PC sürümü.

Kaynak :http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-GTA_Vin_ilk_Platformu_Belli_Oldu-24631.htm
  • quote:

Zaten haberde GTA5 ilk olarak PS3 e cikacak demiyorki nereden cikartiniz bunu. Haberde ilk GTA5 ilk platformu belli oldu diyor arada cok fark var . Bence sen haberi algilayamamissin kardesim.

Haber BSC nin haberi kardesim eger istersen resmi kaynagida verdim bir onceki mesajlarda bulursun guzel kardesim fakat suan icin durum bu ayrica yorumsus BSC nin haberide asada adamlar PS3 icin aciklandi Xbox icinde gelebilir su an icin bir sey yok demis tabikide Xbox ada gelicek oda resmilestimi soyleriz kardesim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 14 Şubat 2012; 15:05:26 >
  • zorda olsa şu köpeği bende gördüm, umarım fake dir :D oyunlarda hiç sevmem köpekleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostEagle

zorda olsa şu köpeği bende gördüm, umarım fake dir :D oyunlarda hiç sevmem köpekleri

Sorma kardes bende epey bir ugrastim gorebilmek icin :) Kopek kolidorun sol kismindan asfalt zemine cikmaya calisiyor, kacan zanlilari kovaladigi belli vay hallerine kacanlarin :) en az birini goturur :)
  • PlayStation 3'ten sonra Xbox 360'a da çıkacağına kesin gözüyle bakabiliriz.

Yukardaki cümleyi okursan açık açık önce Ps3'e çıkacak tarzında bir hava var güzel kardeşim.

paylaştığın haber bu cümleyi içeriyor.Yanlış bilgilendirmeye yol açıyor.

Yoksa PS3 ile Xbox'a çıkacağı zaten kesin.bunun haber yapılmasına gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 14 Şubat 2012; 15:35:56 >
  • Tekrar soyluyorum zaten haberde sizin dediginiz gibi GTA5 ilk olarak PS3 e cikacak demiyorki nereden cikartiyorsunuz . Haberde ilk GTA5 ilk platformu belli oldu diyor arada DUNYA fark var . Xbox 360 ada gelicek .

Resmi PlayStation web sitesi :

Resmi Kaynak :http://uk.playstation.com/ps3/games/detail/item429540/Grand-Theft-Auto-V/
  • quote:

quote:

Grand Theft Auto V'in PlayStation 3'e çıkacağı kesin olarak belli oldu. Resmi PlayStation web sitesi olan uk.playstation.com oyunu sitede listeledi.

GTA V'in Blu-ray disk ile PlayStation 3' boy gösterecek. Oyunun sayfasında fazla ayrıntı olmasa da önümüzdeki günlerde çok daha fazlasını bulacağımıza inanıyoruz. Hatta Network Play seçeneği olmayacağı belirtilmiş ki bunu sayfanın ayrıntısız hazırlanmış olmasından kaynaklandığını düşünüyoruz. Yoksa Rockstar multiplayer'a  sahip olmayan bir GTA V çıkartmayacaktır.

PlayStation 3'ten sonra Xbox 360'a da çıkacağına kesin gözüyle bakabiliriz. Şu an kesin olmayan bir şey varsa o da PC sürümü.

Kaynak :http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-GTA_Vin_ilk_Platformu_Belli_Oldu-24631.htm

Grand Theft Auto V'in PlayStation 3'e çıkacağı kesin olarak belli oldu.

Resmi PlayStation web sitesi olan uk.playstation.com oyunu sitede listeledi.

ilk platform olarak GTA5 in PS3 e geliyor olmasi benim gibi bir cok PS3 oyuncusunu memnun edicek.

Resmi Kaynak : http://uk.playstation.com/ps3/games/detail/item429540/Grand-Theft-Auto-V/

Yukardaki mesajını baştan oku.

Haber yanlış demiyorum.İçerik yanlış ve yanlış anlamaya sebep olacaktan cinsten.

Yanlış anlaşılmaya sebep olacak mesaj ; ''PlayStation 3'ten sonra Xbox 360'a da çıkacağına kesin gözüyle bakabiliriz. Şu an kesin olmayan bir şey varsa o da PC sürümü''

'Playstation'dan sonra' Olayı yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir.Zira oyunu önce PS'e çıkacak tarzında yorumlamaya sebep oluyor.Demek istediğini zaten anladım.Paylaşımlarada karşı değilim teşekkür ederiz.Zira yanlış anlaşılmaya yol açtığını belirtiyorum.
  • ana platform ps3 seçmişler rockstar iyi iş çıkarmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

ana platform ps3 seçmişler rockstar iyi iş çıkarmış

Öyle bir haber yok
  • quote:

Şekil A.

Her Cinsten yorumlamaya müsait o mesaj Sipahi.
  • quote:

quote:

Şekil A.

Her Cinsten yorumlamaya müsait o mesaj Sipahi.

ben okuduğumu öyle anladım haberi yapanda şuç ne diyeyim

sonuç olarak ana platform inşallah ps3 olur diyorum son noktayı koyuyorum.

sipahi hocam sana değil bsc ye
  • quote:

quote:

quote:

Grand Theft Auto V'in PlayStation 3'e çıkacağı kesin olarak belli oldu.

Resmi PlayStation web sitesi olan uk.playstation.com oyunu sitede listeledi.

ilk platform olarak GTA5 in PS3 e geliyor olmasi benim gibi bir cok PS3 oyuncusunu memnun edicek.

Resmi Kaynak : http://uk.playstation.com/ps3/games/detail/item429540/Grand-Theft-Auto-V/

Yukardaki mesajını baştan oku.

Haber yanlış demiyorum.İçerik yanlış ve yanlış anlamaya sebep olacaktan cinsten.

Yanlış anlaşılmaya sebep olacak mesaj ; ''PlayStation 3'ten sonra Xbox 360'a da çıkacağına kesin gözüyle bakabiliriz. Şu an kesin olmayan bir şey varsa o da PC sürümü''

'Playstation'dan sonra' Olayı yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir.Zira oyunu önce PS'e çıkacak tarzında yorumlamaya sebep oluyor.Demek istediğini zaten anladım.Paylaşımlarada karşı değilim teşekkür ederiz.Zira yanlış anlaşılmaya yol açtığını belirtiyorum.

quote:

Habere yanli demisdiniz ilk mesajinizda kaynak belirtmeme ragmen zaten haberin icerigindede Xbox ada gelecegi yazmis. Sonuc itibariyle ozelillede belirttim Xbox ada cikacaktir illaki diye, ama suan icin resmi ilk aciklama asadaki kaynakda zira sen bile ana platformun PS3 olacagini zannetmissin olay basit kardeslerim oyun bugun PS3 icin resmilesti yarin oburgunde Xbox icin resmilesir sizlerle paylasirim.
  • quote:

Sorma kardes bende epey bir ugrastim gorebilmek icin :) Kopek kolidorun sol kismindan asfalt zemine cikmaya calisiyor, kacan zanlilari kovaladigi belli vay hallerine kacanlarin :) en az birini goturur :)

aynen öyle o tarz bir hamle yapıyor yada geçenlere havlıyor
  • Neyse suc Bsc nin Fallout 3 de bir yerde hakli. Konumza donelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

quote:

Öyle bir haber yok

xbox olsa deli gibi savuncaksin bi gun xbox bi gun ps bi gun pc ama en onemlisi bu oyun en iyi pc olucak tr yama ve mod da bonus optimizasyon falan baslama oyunun kendi sorunluydu zaten ps ve xbox dada duzgun degildi iki patch ilede hal oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

quote:

Öyle bir haber yok

xbox olsa deli gibi savuncaksin bi gun xbox bi gun ps bi gun pc ama en onemlisi bu oyun en iyi pc olucak tr yama ve mod da bonus optimizasyon falan baslama oyunun kendi sorunluydu zaten ps ve xbox dada duzgun degildi iki patch ilede hal oluyor

Tamam.PC'ye çıkacağı bile kesin değil adamın kurduğu hayallere bak
  • Analistlerin Tahmini: 2012 de GTA 5 Rekor Kıracak

GTA 5 ten beklentiler yüksek...

Rockstar Games in efsane oyunu GTA nin son macerası için beklentiler çok yüksek...

EEDAR Analistçilerinden Jesse Divnich, 2012 de piyasaya çıkacak olan GTA 5 için büyük tahminlerde bulundu.  GTA 5 in, 2012 de çıkışından itibaren rekorlar kıracağını hatta en çok satan oyun olacağını tahmin eden Divnich, satışlarda Call Of Duty nin bile önüne geçeceğine inandığının altını çizdi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

quote:

Öyle bir haber yok

Tamam.PC'ye çıkacağı bile kesin değil adamın kurduğu hayallere bak

sen kendini avut san andreas GTA IV nasıl pc ye geldiyse buda gelicek sende benim kadar biliyorsun ama kabullenmek istemiyorsun red dead goty olmasaydı oda gelirdi pc ye gaza geldiler
  • PS3'e geleceğine zaten inancım tamdı. Bir PS3 sahibi ve bir GTA hayranı olarak şu anda oldukça mutluyum. Ayrıca oyunun Türkçe çıkacağını sanmıyorum.
  • dostlar inanmayacaksınız ps3 e çıkar demiştim

evet demiştim

kahin İlkerden sevgilerle

yeni ofisimizde kahve falı ,su falı ve vudu büyülerimizle hizmetinizdeyiz
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.