Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

quote:

Orijinalden alıntı: 2K

GTA I ne olduğunu anlamadan oynadım.
    GTA II ne olduğunu anlamadan oynadım
    GTA III severek oynadım
    GTA:Vice City severek oynadım
    GTA San Andreas severek oynadım.
    GTA IV nefret ettim tüm GTA serisinden soğudum.
    GTA V ?

Sizi şöyle nintendo wii bölümüne alalım.. konsola bir de mario vs sonic koyalım da oyalanın.. forza 4 yorumunuzdan sonra gta 4 yorumunuzla da iyice tarafsızlığınızı kaybettiniz..

Forza 4 yorumumda yazmadan önce açıkladım tamamen kendi fikrim oyunları teknik bakımdan kıyaslamıyorum zevk almama göre kıyaslıyorum diye.Tarafsızlık ile ilgisi yok ben kendi fikrimi yazdım yoksa GTA serisinden nefret ettiğim dediğim oyunun Metacritic ortalaması 98.

Bazı arkadaşlar yok Wİİ bölümüne alalım yok oyundan anlamıyorsun demiş kusura bakma da dostum sen şöyle bir Planescape: Torment , Fallout New Vegas , Deus Ex HR oyunlarına alalım arabadan adam yumruklayıp indirmek 100 kişiyi çatur çatur taramak yerine.Wİİ bölümüne de seve seve geçerim bu senin anlamadığını gösterir klasik 'Wİİ çocuk platformu' diyen tiplerden biri olduğunu gösterir.

GTA'yı sevmeme nedenim kendi şahsi fikrim görüşüm tekrar belirteyim arabadan inip 100 kişiyi taramak tüm şehri öldürmek hoşuma gitmiyor ben Deus Ex gibi oyunlarda 3 adam görünce nasıl indiricem bunları diye taktik yapmayı seviyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 26 Ekim 2011; 20:50:42 >
  • bakın eğer los angeles söylentisi doğruysa oyunda nereleri görücez

• Bu oyunda artık karizmatik güçlü bir karakter koysunlar yha
  • quote:

GTA III severek oynadım
    GTA V ?

Hocam IV, San Andreas'tan sonra bende yadırgamış hatta neredeyse seriden uzaklaşmıştım.. Ama IV'ü ek paketleriyle beraber %100 bitirmiş hatim etmişimdir.. Ama GTA diyince San Andreas'ın yeri hepimizde oldukça farklı, zaten Rockstar'da bunun farkında ki V'i Los Santos'da yapıyorlar.. Hepimiz yok Chicago yok Londra yok Tokyo dedik durduk ama adamlar bizi yine ters köşeye yatırdılar.. Emin ol V ile seriye yeniden ısınacaksın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

quote:

GTA III severek oynadım
    GTA V ?

Hocam IV, San Andreas'tan sonra bende yadırgamış hatta neredeyse seriden uzaklaşmıştım.. Ama IV'ü ek paketleriyle beraber %100 bitirmiş hatim etmişimdir.. Ama GTA diyince San Andreas'ın yeri hepimizde oldukça farklı, zaten Rockstar'da bunun farkında ki V'i Los Santos'da yapıyorlar.. Hepimiz yok Chicago yok Londra yok Tokyo dedik durduk ama adamlar bizi yine ters köşeye yatırdılar.. Emin ol V ile seriye yeniden ısınacaksın..

GTA V videosundan sonra hemen ısınmaya başladım zaten
  • GTA'nın kitabı, Doom yazarından, GTA5'den önce...
    .

Rockstar'ın fenomen oyun serisi GTA'nın beş numaralı oyunu şu an geliştiriliyor ve ne zaman çıkacağı da belli değil. Daha önce Masters of Doom isimli kitabı da yazan ünlü yazar David Kushner, şimdi de Jacked: The Outlaw Story of Grand Theft Auto isimli ktabı yazıyor. Kitap, GTA serisinin hazırlanışındaki detayları ve Hot Coffee modunun perde arkasındaki hikayeyi gözler önüne serecek. Çıkış tarihi ise, 3 Nisan 2012. Bir de not belirtelim: Bu kitap çıkmadan, GTA 5 çıkmayacakmış belirtilenlere göre.
    .
    http://www.merlininkazani.com/GTAnin_kitabi_Doom_yazarindan_GTA5den_once-haber-46682p1.html
  • GTA 5'te video heyecanı Sahte video heyecan yarattı.
    .

Grand Theft Auto 5, geçtiğimiz ay yayımlanan videosuyla birlikte birçok spekülasyona da konu oldu. Son dönemde YouTube üzerinde yayımlanan bir video da bu spekülasyonlara bir yenisi ekledi.Videoda görünenin GTA V'nin beta sürümü olduğu iddia ediliyordu. Ancak görünen o ki bu video Grand Theft Auto: San Andreas'ın modlarından biriyle yapılmış.
    .
    http://www.merlininkazani.com/GTA_5te_video_heyecani-haber-47041p1.html
  • Rockstar, GTA 5'i duyuralı ve videosunu göstereli kısa bir süre oluyor, ancak kim derdi ki yeni oyuna dair bir işaretin Grand Theft Auto IV Episodes from Liberty City'de olacağını. Dikkatli bir oyuncunun Youtube'da paylaştığı videoda da görülüyor ki, izlediğimiz bir sahnenin benzerinin resmi, Episodes from Liberty City'de yer alıyor. Demek ki daha o zamanlardan başlanmış GTA 5 için çalışmalara.
    .
    http://www.merlininkazani.com/Rockstar_GTA_IVde_GTA_Vi_gostermis_zaten-haber-47314p1.html
  • "GTA V Haritası Kırsal Bölgede, Çok Büyük Olacak"
    .

Grand Theft Auto V'den duyurulduğundan bu yana çok geniş bir bilgiyle karşılaşamadık. Yani elimizdeki çoğu bilgi, söylenti topluluğundan ibaret.  Ancak görünüşe göre Rockstar'ın içinden de, zorlasak bile bu bilgiler pek gelecek gibi değil. Game Informer'a konuşan Dan Houser'dan pek fazla bilgi çıkmadı. Derginin son sayısındaki röportajda yer alan Houser, "GTA V'in videosu yayınlandı fakat pek fazla bilgi yok. Proje hakkında konuşabilir misiniz? San Andreas tarzına dönülüyor galiba?" sorusuna aşağıdaki cevabı verdi; "Şuan çok dikkatli olmam lazım çünkü ağzımdan birşeyler kaçırırsam ofistekiler beni 'kırbaçlar'. Basın duyurusundaki bilgilere sadık kalarak söylüyorum, GTA V Los Santos'da geçip kırsal bölgeler çoğunlukta olacak. Harita ise diğerlerine göre çok büyük."
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-GTA_V_Haritasi_Kirsal_Bolgede_Cok_Buyuk_Olacak-23166.htm
  • http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-GTA_V_Posterinin_GTA_IVte_Ne_isi_Var-23175.htm

Adamlar gta V i bağıra bağıra göstermişler biz görmemişiz.Klasik rockstar hareketleri gta gizemleri diye bir konu var forumda o konulara göz atarsanız rockstarın kendinden önceki ve çıkaracak olduğu oyunlar bir göndermeleri mevcut.Yani adamlar Gta V i resmen planlamışlar bile.Rockstarın birçok iddalı açıklamasınada göz önüne alırsak gelmiş geçmiş en iyi ve en geniş bir gta oyunu geliyor gibi.
  • Analiz: "GTA V, 2012'nin En Büyüğü Olacak"
    .
    Aslında Kasım ayında yayınlanan ilk videosuyla bile biz seneye damgasını vuracağını anlamıştık GTA V'in. Ancak şimdi oyun analizcileri de bizim bu görüşümüzü desteklemeye başladılar.Henüz net çıkış tarihi olmayan GTA V için EEDAR'ın ünlü analizcilerinden Jesse Divnich, oyunun 2012'de çıkacağını ön görerek seneye damgasını vuracağını söyledi. Verdiği röportajda GTA V'in 2012'de çıkacağını ve çıktığında yılın en çok satan oyunu olacağını söyleyen Divnich, GTA V satışlarını gelecek sene çıkacak sıradaki Call of Duty oyununun izleyeceğini belirtti.Her sene çıktığında bir öncekinden daha fazla satmayı başaranCall of Duty'nin bu sefer GTA V'e toslayacağını söyleyen Divnich, tahminlerinde yanılacak mı yoksa tutturacak mı, bunu kesinlikle zaman gösterecek. Ancak GTA V için söylenecek tek bir şey varsa o da;  "Muhteşem olacak"
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Analiz_GTA_V_2012nin_En_Buyugu_Olacak-23222.htm
  • San Anderas gibi olsun yeter ondan aldığım oyun zevkini hiç bir oyunda almadım.
  • Rockstar, geçtiğimiz aylarda GTA 5'i duyurmuş ve kasım ayında da ilk videosunu yayımlamıştı. Oyunun henüz çıkış tarihi belli değil, ancak 2012 yılına dair çeşitli söylentiler var. Bunun üzerine piyasa analistleri de 2012 için tahmin yapmaktan çekinmiyor.IndustryGamers'a konuşan EEDAR şirketinden Jesse Divnich, 2012'nin en büyük çıkışlarından bir tanesinin GTA V olacağını belirtti. Tabii ki yanına Call of DutyMW3 'u de ekleyen Divnich, bir adım daha ileri gitmek gerekirse, ona göre 2012'nin en büyüğünün GTA 5 olacağını iddia ediyor.
    .
    http://www.merlininkazani.com/GTA_5_2012nin_en_buyugu_olacak-haber-47377p1.html
    .

GTA serisini bekliyen buyuk bir oyuncu kitlesi var, Cod serisi her yil yeni bir tane cikartir ama GTA bu nesilde sadece 1 tane GTA 4 u cikarttigini dusunursek bir sonraki seri olan GTA 5 in MW3 un onunde satis rakamlarina ulasabilecegini tahmin ediyorum. Bu arada belirtmeden gecemiyecegim MW3 avatarin rekorunu dahi kirdi.
  • Bugün gtaturk.com (ve rockstarturk.com) sitelerinin ortaklaşa paylaştığı bir haberde, dünyaca en çok sevilen oyun serilerinden birisi GTA'nın yapımcısı Rocstar'ın Türk çalışan alacağı belirtiliyor.İşin daha da mutlu edici yanı ise aranan pozisyonun kedisinden kaynaklanıyor, çünkü Rockstar Lincoln ofisinin iş ilanlarına baktığımızda, "Türk Lokalizasyon Tester? aranıyor şeklinde yazıyor.Birkaç hafta öncesinde GTA V duyurusu ile bizleri heyecana sürükleyen firmanın bu ilanı heyecanın 10 kat artmasına sebebp oldu. Elbette tester'ların da teknik bilgi sahibi olması gerekse de bir programcı kadar detaylı bilgiye gerek duymamasından dolayı pozisyon için aday skalası oldukça geniş, zaten işin esas önemli noktası başvuracak kişinin Türkçe'ye iyi derecede hakim olup, iyi bir gramer bilgisinin bulunması.
    .
    http://www.merlininkazani.com/Grand_Theft_Auto_V_Turkce_mi_oluyor-haber-47397p1.html
  • hobaa işte bu be kolay kolay Türk çalışan almazlardı bence dublaj olmasada en azından Türkçe alt yazı gelecektir inşallah.Hayırlı olsun
  • Grand Theft Auto V Türkçe mi oluyor?
    Sitedeki iş tanımı ise şu şekilde:
    .

"Farklı platformlarda farklı oyunlar oynamak ve oyunlara hızlı motive olmak, oyunlardaki hataları bulabilmek ve bu hataları eksiksiz bir şekilde raporlayabilmek, devasa ingilizce metin dosyalarını okuyup yazım hatalarını bulmak ve Türkçe ile eşleştirebilmek, gramer, imla zamanlama problemlerini bulmak, eksik çeviriler için alternatif yazılar bulabilmek, mükemmel dil yeteneğine sahip olmak, iyi düzeyde İngilizce konuşup yazabilmek ve esnek çalışma saatlerine uygun kişiler aranıyor."
    .
    http://www.merlininkazani.com/Grand_Theft_Auto_V_Turkce_mi_oluyor-haber-47397p1.html
  • Artık bi çıkış tarihi verselerde bizde kafayı yemesek
  • Grand Theft Auto V Türkçe mi oluyor?
    .

Pozisyona uygun bulunan kişi veya kişiler GTA'nın son oyunlarını tüm platformlar üzerinde oynayarak problemleri araştıracak ve hataları rapor edecekler ve bu oyunların kaliteli bir şekilde çıkmalarını sağlayacaklar. Pozisyon için Türkçe hakimiyetine sahip olmasından başka iyi derecede İngilizce yazma ve konuşma bilgisi, Microsoft Office Suite (özellikle Microsoft Excel) bilgisi ve elbette video oyunlarına hevesli ve bu oyunlarda tecrübeli birisi isteniyor.Herşey bir yana bütün bunların ne demek olduğunu biliyorsunuz değil mi? Büyük olasılıkla Max Payne 3 ve Grand Theft Auto V Türkçe olacak.
    .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

hobaa işte bu be kolay kolay Türk çalışan almazlardı bence dublaj olmasada en azından Türkçe alt yazı gelecektir inşallah.Hayırlı olsun

.
  • Daha once verilen haberlerde GTA 5 in cok buyuk olucagi aciklanmisdi haliyle senaryo ve oyun sureside en az San Anderas kadar hatta San Anderas'dan cok daha fazla olucak bu artik bilinen bir gercek. Eger haberde belirtildigi uzere GTA 5 Turkce gelirse bu simdiye kadar yapilmis en buyuk Turkce dublaj veya alt yazi destegine sahip bir oyun olur, ve yine eminimki Turkiyedeki resmi satislarda GTA 5 de rekor yasanir. :)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.